Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under december 2010

Av Pink Ozzy - 17 december 2010 16:30

Nu är 2 veckors ledighet i solen över.Jag kom hem 5,50 i morse. Tre timmar försenat. Jag tittade där nere sporadiskt på BBC, Sky, CNN och några kanaler till när de hade nyheter. Konstigt så mycket underligt som händer när man är borta! Och för att inte gräva för djupt i allt just nu slår jag ihop det till ett inlägg tills vidare.


Snön i Europa

Först är det snön. Det är inte så att bara Sverige har snö. Nej, t o m Mallorca hade 5 cm snö för 2-3 dagar sedan. Flyget står still till och från i flera länder p g a snön. Ja, inte bara snön. Det strejkas även till och från i Spanien och Grekland så att inga flyg går.  Eller så blåser det så mycket som förra torsdagen så att de som skulle till Lanzarote fick tillbringa en natt på Fuerteventura istället. Ja detta väder. Måste vara Reinfeldts fel.


Wikileaks 

Sen har vi den eviga Wikileakshistorien och deras ledare som Sverige absolut vill ha fast. Jag skiter i om han åker fast. Jag vill ha reda på om han har gjort något eller inte. Verkar ju vara enormt korkat OM han har gjort sig skyldig till det han anklagas för.


Kungens affärer

Sen läste jag om lilla kungen också. Tydligen har han haft ihop det med Camilla Henemark. Men snälla kungen, SÅ dålig kan väl drottningen ändå inte vara i sängen så du måste ta till sådana drastiska åtgärder. Eller var det för mycket spånken den kvällen. Men onekligen har meningen " roa sig kungligt" fått en helt ny innebörd.


Katastof i södra Spanien

 Det har regnat enorma mängder i södra Spanien, kring bl a Sevilla. Mängder av mark och gator stod under vatten. Hoppas man slipper få in en massa lervatten i huset. Det verkar vara ett riktigt skitjobb att ta reda på.


Bombman i Stockholm

 En kille har sprängt sig själv ( vad jag tror ) i Stockholm och skadat 2. Frågan är vad han vill uppnå. Detta gör ju inte Sverige mer främlingsvänlig. Speciellt inte mot muslimer. Finns det ingen som kan tala om för dom där knäppskallarna att det enda de åstadkommer är sin och tyvärr även en del andras död eller lidande, förakt mot muslimer, framgångar för främlingsfientliga partier.


Ja det var väl några nyheter från de sista 14 dagarna. Nu är jag vid datorn igen och kommer att blogga dagligen ett tag igen. Väl mött!


ANNONS
Av Pink Ozzy - 14 december 2010 15:18

Solen skiner och jag med den. Var pa stranden pa formiddagen. Eftermiddagen tanker jag tillbringa vid poolen och nara baren. Jag ser att det ar snokaos i stora delar av Europa. Har skiner dock som sagt solen.

Ha det bra. Jag ar hemma snart och kan blogga lite mer.

ANNONS
Av Pink Ozzy - 10 december 2010 10:49

Vi har fortfarande sol. Idag och hela helgen hyr vi bil och ser oss om pa on. Det ar varmt och latta vindar. Det blir val att kora till framat 1/tiden. Sen blir det lunch och baren for resten av dagen.

Ar inte livet under baert ibland.

Av Pink Ozzy - 7 december 2010 16:27

Ar just nu pa Kanarieoarna och kan inte skriva sa mycket vettigt mer an att det ar sol och fint vader, aven om det idag kom en kort skur. Eftersom det ar !all inclucive sa blir det en variant av Irish coffe klockan 10 och sen rullar det pa sa dar lagom under dagen. Maten ar bra ocksa. Enda problemet ar att de inte har prickar och ringar over bokstavarna. Far val ratta till det nar jag kommer hem.

Ha det bra sa lange.

Av Pink Ozzy - 1 december 2010 17:48

Under de kommande två veckorna kommer jag endast att kunna skriva sporadiskt på bloggen, om ens något. Du får gå in och kolla hur landet ligger. Men i mitten av december ska det vara full rulle igen.

Av Pink Ozzy - 1 december 2010 10:16

Läser just att förbjuda niqab strider mot lagen. För dig som inte vet vad niqab är för något så kan jag tala om att det är ett fanstyg vissa kvinnor tvingas bära så att endast ögonen syns, till skillnad till burkan där man inte ens ser ögonen. Nu slår hur som helst DO fast att det är diskriminerande att förbjuda detta plagg. Men då sätter jag klackarna i backen. Det måste väl vara mer diskriminerande att tvingas bära skiten.  Men dessa kvinnor har ju sedan barnsben fått veta att de ska ha detta plagg när de blir stora. Det är ju männen och de äldre kvinnorna som tvingar dom att ha plagget. Snacka om diskriminering. Nu är de dessutom i Sverige och måste anpassa sig lite till vår kultur. Nu är det i princip rätt fram för vem som helst att vara med i våldsamma demonstrationer utklädd med en niqab! Det har tidigare varit förbjudet att bära något plagg framför ansiktet, men det kan väl med detta felaktiga beslut inte gälla längre. Smart DO!

Nej,

Av Pink Ozzy - 1 december 2010 09:57

Läser i tidningen att någon har stulit en insamlingsbössa tillhörande Frälsningsarmén i Eskilstuna. FY FAN VAD LÅGT! Har du aldrig funderat på att du inte stjäl från Frälsis utan från några svältande barn? Enligt uppgift låg det ca 250:- i bössan. Ingen större summa för dig troligen. För ett svältande barn kan detta dock vara skillnaden mellan liv och död. Det kan innebära åtskilliga måltider, eller medicin för sin överlevnad.

Så tänk att du genom att stjäla just denna bössa kan var skuld till några barns död! Jag säger återigen. FY FAN VAD LÅGT!

Av Pink Ozzy - 1 december 2010 09:53

Idag fick jag en akuttid till tandläkaren. Igår kväll tappade jag en lagning som satt på en framtandshörna. Nu är det så vasst så det behöver åtgärdas. Annars kommer jag att ha gnagt av tungan inom någon dag. Den ska ju hela tiden känna efter om det vassa på tanden är kvar.

Jag är ju ingen fan av tandläkare, men försöker att sköta mina tänder för att undvika tandlossningar mm. Vi som kommit upp i 50 plus har i regel ganska dåliga tänder med mängder av enorma amalgamfyllningar. Men man visste ju inte bättre på den tiden. Numera gör man ju så små fyllningar som möjligt, och då oftast i plast.

Så det blir att ligga ner och snällt gapa en stund idag.


Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< December 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se