Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 21 december 2010

Svärmor och jag

Av Pink Ozzy - 21 december 2010 18:37

Jaha, då var det klart. Svärmorsan och jag äter julbord ihop på julaftonen och resten av släkten firar på annat håll. Egentligen ganska sorgligt med så fega och veliga människor. Här har de under hela året gått och sagt en sak och sen när det gäller så fegar alla ur. Är det så att man först säger hur vi ska ha det så ska man hålla vid det också. Dessutom går alla bakom ryggen på varann och säger till mig hur fel det blev i s f att göra som jag och skita i hela grejen.

Jag är ganska principfast. Ibland lite väl mycket, det ska medges. Men i detta fall så var det så solklart. Det är samma sak som om alla skulle säga att vi målar huset rött. Sen går en och målar huset grönt och ingen har så mycket kurage och talar om hur fel det är och att målaren får fixa till felet.  Precis så blir det nu. Alla tycker att en av döttrarna gör fel och alla talar om för mig hur fel det är i s f att vägra gå. Då hade hon nog ändrat sina planer. Nej, jag gillar inte när man inte är rak. Så är det bara.

 
ANNONS
 
susanna55

susanna55

22 december 2010 23:45

Fira på varsitt håll nästa år! Jag hade planerat att resa söderut i år, men har inte kunnat av hälsoskäl. Men vi firar i alla fall en lugn och trevlig jul med familjen så jag överlever.

http://susanna55.bloggplatsen.se

Pink Ozzy

23 december 2010 09:26

Nej, det är ingen lösning. Min familj är min familj. Tyvärr så är det andra krafter som vill annorlunda. Men nästa år blir det som vanligt igen, det har yngsta dottern redan lovat mig.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:40

Belarus idag, men vi kan lägga till en hel hög med länder österut som valfuskar i varenda val. Du har Ryssland, Kina, Ungern, Nordkorea och nästan alla länder som slutar på "stan". Dessutom finns det en hel del afrikanska länder som inte är så bra på...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:32

För det första. Varför har alla medier börjat kalla Vitryssland för Belarus? Ska vi kalla Frankrike för France också? Nåja. Hur som helst har det varit "val" i landet igen och Lukasjenko fick över 80 % av rösterna igen....säger dom. Men i verklighet...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 11:51

Den 29\5 skrev Aftonbladet att juni och juli skulle bli varmare och torrare än normalt och att augusti skulle bli sval och regnig. Som vanligt kan man inte lita på prognoserna. Frågan är varför de har dom kvar och varför det finns folk som fortfaran...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 10:01

Vart man än tittar i tidningen så är DDT bara elände. Verkar dom om coronan och värmen gjort en del människor till idioter. Eller vad säger du om alla dödsskjutningar den senaste tiden? Sen har vi förarna som sitter i en bil och skjuter med automat...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 09:52

Knökfullt på Lomma strand, Brian Adams ska hålla koncert för 12000, protesttåg i USA, osv. Verkar som om folk har svårt att fatta. Det är likadant när man handlar. Folk bryr sig inte om att hålla avstånd vi ingångar eller i affärer. Man bara går p...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< December 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se