Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 1 december 2010

Nu har nog jämlikheten gått för långt.

Av Pink Ozzy - 1 december 2010 10:16

Läser just att förbjuda niqab strider mot lagen. För dig som inte vet vad niqab är för något så kan jag tala om att det är ett fanstyg vissa kvinnor tvingas bära så att endast ögonen syns, till skillnad till burkan där man inte ens ser ögonen. Nu slår hur som helst DO fast att det är diskriminerande att förbjuda detta plagg. Men då sätter jag klackarna i backen. Det måste väl vara mer diskriminerande att tvingas bära skiten.  Men dessa kvinnor har ju sedan barnsben fått veta att de ska ha detta plagg när de blir stora. Det är ju männen och de äldre kvinnorna som tvingar dom att ha plagget. Snacka om diskriminering. Nu är de dessutom i Sverige och måste anpassa sig lite till vår kultur. Nu är det i princip rätt fram för vem som helst att vara med i våldsamma demonstrationer utklädd med en niqab! Det har tidigare varit förbjudet att bära något plagg framför ansiktet, men det kan väl med detta felaktiga beslut inte gälla längre. Smart DO!

Nej,

 
ANNONS
 
Gubbfan

Gubbfan

1 december 2010 11:54

Så vitt jag förstår kommer detta bara att leda till fler röster på SverigeDemokraterna.
Dessutom trodde jag att det inte var tillåtet att vara maskerad på allmän plats.
Man jag kanske är förblindad av min avsky för religiös och politisk fanatism när jag inte vill godta skälen för dessa maskeradkostymer.
Jag misstänker att DO snarast borde bytas ut om vi inte skall få ännu mer tokerier.

http://Gubbfan.bloggagratis.se

Pink Ozzy

1 december 2010 12:10

Ja tänk så rätt du har. Kanske är så att alla befattningshavare borde ha den aktningsvärda ålder som vi har för att förstå samband mellan saker och ting.

 
gubbfan

gubbfan

1 december 2010 14:13

Vad hemsk du är!
Tänk dig att alltid ha att göra med gamla sura gubbar och lea kärringar. När det finns så många unga damer att vila de trötta gubbögonen på.
:-)

Men jag vill nog dra det där med döljande klädsel ett varv till.
Tänk om det i dessa plagg också ligger en önskan från bärarna att skydda sig från vårt samhälle, att dra sig in i sin egen kokong?
Samma önskan som unga, främst killar, tycks ha när de har mössor på inomhus eller ännu värre, drar upp huvan på munkjackan så att de stänger ut omvärlden.
Vad är det som är så farligt här ute?
Vad har vi skapat för ett otryggt samhälle, när så många vill befinna sig inne i sin kokong?
Att det i niqab o liknande fall verkar vara en sak som rör mäns syn på att äga kvinnor/döttrar kan jag förstå men inte acceptera, men de där huvorna på vanliga svenska ungdomar, mössorna inomhus även på äldre?
Vad är de rädda för?

http://gubbfan.bloggagratis.se

Pink Ozzy

1 december 2010 15:52

Det där med mössor är roligt (?) på ett sätt. Jag pratade med någon på skolan för ett tag sedan och frågade hur tonåringarna var nuförtiden eftersom de gick med mössor hela tiden. På vår tid var man ju rädd om håret och frös hellre lite om öronen. Då svarade hon att niorna av idag är betydligt barnsligare än de var för 30 år sedan. Hon sa att de idag motsvarade årskurs 6-7 fast de går i nian.
Men att kvinnorna använder slöja för att stänga ute den onda världen kan jag nästan köpa. Tänk på en sak när du tar på dig tomtemasken i jul. Du säger saker och beter dig på ett helt annat sätt än om du inte hade mask.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 13 aug 10:08

Nu börjar eländet. Affischer i varje gathörn, valstugor på varje torg, halva Rapport fylld av utsagor, analyser, lögner och löften. Lagom till valdagen är man så trött så man knappt orkar ta sig till vallokalen. Men det ska jag, som alltid. Men jag...

Av Pink Ozzy - Tisdag 7 aug 20:15

Har sedan några år följt en person i chefsposition och blir lite full i skratt. Är man Che bör man stå med bägge fötterna på jorden, vara psykisk stark och inte ha behovet att visa sin förträfflighet. Denna person har numera dryga 2000 ?vänner" på F...

Av Pink Ozzy - Tisdag 7 aug 20:04

Att skjuta handikappade Erik ställer fler och fler frågetecken. Ett tag sas det att det hela berodde på att man jagade en våldsman och att detta föranledde det faktum att man tvingades skjuta en 20-årig kille med down syndrom och en plastpistol med f...

Av Pink Ozzy - Tisdag 7 aug 19:55

Tänkte skiva om skolan idag. Anledningen till det är många. Nyligen krossades ett stort antal fönster i en skola. Varför? Är det ?dom där djävla ungarna" igen? Nej, det var inte dom utan deras föräldrar som hemma vid köksbordet pratat negativt om sko...

Av Pink Ozzy - Fredag 3 aug 10:22

Nu får väl alla partier ge sig ! Det är väl om ca 1 månad. Det är snustorrt i markerna. Bönderna saknar foder till djuren. Skogen brinner och skogsägarna klagar. Det fattas sjuksköterskor, lärare och poliser. Vad gör våra s k folkvalda då? Jo, man ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Vad tycker du om dagens invandring av flyktingar?
 Ut med dom
 Vi ska ta emot alla som vill till oss
 Fördela flyktingar efter nationens förmåga att ta emot
 Ta emot, men återvänd efter krig med FN-bidrag
 Ta emot, men skicka tillbaka efter krig.
 Ge endast bidrag på "hemmaplan" som SD förespråkar
 Det är FN, EU och respektive nation att göra det bästa möjliga.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< December 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se