Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 1 december 2010

Nu har nog jämlikheten gått för långt.

Av Pink Ozzy - 1 december 2010 10:16

Läser just att förbjuda niqab strider mot lagen. För dig som inte vet vad niqab är för något så kan jag tala om att det är ett fanstyg vissa kvinnor tvingas bära så att endast ögonen syns, till skillnad till burkan där man inte ens ser ögonen. Nu slår hur som helst DO fast att det är diskriminerande att förbjuda detta plagg. Men då sätter jag klackarna i backen. Det måste väl vara mer diskriminerande att tvingas bära skiten.  Men dessa kvinnor har ju sedan barnsben fått veta att de ska ha detta plagg när de blir stora. Det är ju männen och de äldre kvinnorna som tvingar dom att ha plagget. Snacka om diskriminering. Nu är de dessutom i Sverige och måste anpassa sig lite till vår kultur. Nu är det i princip rätt fram för vem som helst att vara med i våldsamma demonstrationer utklädd med en niqab! Det har tidigare varit förbjudet att bära något plagg framför ansiktet, men det kan väl med detta felaktiga beslut inte gälla längre. Smart DO!

Nej,

 
ANNONS
 
Gubbfan

Gubbfan

1 december 2010 11:54

Så vitt jag förstår kommer detta bara att leda till fler röster på SverigeDemokraterna.
Dessutom trodde jag att det inte var tillåtet att vara maskerad på allmän plats.
Man jag kanske är förblindad av min avsky för religiös och politisk fanatism när jag inte vill godta skälen för dessa maskeradkostymer.
Jag misstänker att DO snarast borde bytas ut om vi inte skall få ännu mer tokerier.

http://Gubbfan.bloggagratis.se

Pink Ozzy

1 december 2010 12:10

Ja tänk så rätt du har. Kanske är så att alla befattningshavare borde ha den aktningsvärda ålder som vi har för att förstå samband mellan saker och ting.

 
gubbfan

gubbfan

1 december 2010 14:13

Vad hemsk du är!
Tänk dig att alltid ha att göra med gamla sura gubbar och lea kärringar. När det finns så många unga damer att vila de trötta gubbögonen på.
:-)

Men jag vill nog dra det där med döljande klädsel ett varv till.
Tänk om det i dessa plagg också ligger en önskan från bärarna att skydda sig från vårt samhälle, att dra sig in i sin egen kokong?
Samma önskan som unga, främst killar, tycks ha när de har mössor på inomhus eller ännu värre, drar upp huvan på munkjackan så att de stänger ut omvärlden.
Vad är det som är så farligt här ute?
Vad har vi skapat för ett otryggt samhälle, när så många vill befinna sig inne i sin kokong?
Att det i niqab o liknande fall verkar vara en sak som rör mäns syn på att äga kvinnor/döttrar kan jag förstå men inte acceptera, men de där huvorna på vanliga svenska ungdomar, mössorna inomhus även på äldre?
Vad är de rädda för?

http://gubbfan.bloggagratis.se

Pink Ozzy

1 december 2010 15:52

Det där med mössor är roligt (?) på ett sätt. Jag pratade med någon på skolan för ett tag sedan och frågade hur tonåringarna var nuförtiden eftersom de gick med mössor hela tiden. På vår tid var man ju rädd om håret och frös hellre lite om öronen. Då svarade hon att niorna av idag är betydligt barnsligare än de var för 30 år sedan. Hon sa att de idag motsvarade årskurs 6-7 fast de går i nian.
Men att kvinnorna använder slöja för att stänga ute den onda världen kan jag nästan köpa. Tänk på en sak när du tar på dig tomtemasken i jul. Du säger saker och beter dig på ett helt annat sätt än om du inte hade mask.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:12

Tänk att det finns ungdomar som har ett sånt och genuint intresse och som viger sitt liv åt detta. Greta Thunberg är en sådan person. En tjej på 15 år med kända föräldrar, vilket hon nog inte bryr sig så mycket om. Hon har bestämt sig. Hon är påläst ...

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:01

Veganer består av såväl vettiga människor som rena idioter. Om vi tar idioterna först så är det dom som släpper ut minkar, slår ihjäl kaniner mm. Rena vansinnesdåd. Hade jag möjligheten att få fast någon och döma den personen skulle jag antingen släp...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 10:21

Har just nu att göra med en kommungubbe i ett ärende. man blir ju smått förskräckt. Det har inte hänt något sen 60-talet. Med de menar jag det ordspråk som säger att om du inte platsar på den privata marknaden får du alltid jobb på kommunen. Något so...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 09:12

Följer Hemnet och några andra sidor dagligen och ser nu att hemnet bluffar på sina sidor. Hus kan plötsligt försvinna för att någon måndag poppa upp igen och då kan det stå att huset stått på hemnet i 3 dagar. För det första har dom "glömt" att de st...

Av Pink Ozzy - Söndag 20 jan 14:21

Under en längre tid har nu förstörelse, rån, eldning av bilar mm accelererat och NU RÄCKER DET ! Nu tar jag saken i egna händer. Kommer vissa kvällar att befinna mig i betongen och ser jag något får den smaka av batongen. Stannar den frivillig och er...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< December 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se