Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under november 2010

Av Pink Ozzy - 4 november 2010 09:01

Det har tydligen utkommit en bok om kungen och hans leverne. Jag har tidigare varit royalist, men har med åren mer och mer blivit republikan. Det har liksom varit lite för många historier det senaste året. När man sedan ser Silvia bli mer och mer lyft, till det sämre och när man ser en totalt hjärntvättad Daniel då räcker det för mig.

Nu kommer det dessutom en bok som säger sig veta vad kungen gjort och gör och att alla som "vittnat" inte vågar säga vem man är med rädsla för repressalier. Var lever vi? På 1600-talet? Det där med "hemliga" källor och "anonyma" källor har ju veckopressen och i viss mån även kvällspressen ( även om de ofta hänvisar till veckopressen ) hållit på med i hundra år. Det är ju det enklaste med den svenska pressen. Man får säga A men slipper säga B. Så man kan hitta på precis vad som helst utan att behöva tala om vem källan är. Det må så vara i vissa fall. MEN!

Då bör vi inrätta en institution på några få personer som ska ha rätten att kontrollera uppgifternas sanningshalt. När de sedan har kontrollerat detta så skulle artikeln eller boken kunna få en stämpel  som "svanenmärkta" varor eller liknande. På så sätt skulle vi få tilltro till det som skrivs. Men då dommer nästa MEN!

Det skulle innebära att tidningar som hänt i veckan, Damernas värld och liknande skulle dö ut. Böcker som den nu utgivna hade kanske aldrig skrivits. För vem vill veta hur vardagen verkligen ser ut? Det blir ju som att äta en stek utan kryddor.

Så tyvärr, det kommer även framöver skrivas en massa skit som man vill att vi ska tro på utan att källan träder fram. Synd.

Av Pink Ozzy - 3 november 2010 13:20

Som jag har mått i snart en vecka så börjar bloggidéerna att tryta. Det finns helt enkelt ingen lust för någonting. Allt känns bara skit. Inte ens tabletterna hjälper för närvarande. Jag får nog slå en signal till läkaren om det inte blir till det bättre om någon dag. Så här är det bara skit att må. Jag tror inte ens jag tar mig bort till träningen idag. Jag får se efter kaffet.

Av Pink Ozzy - 3 november 2010 13:04

An Australian guy is travelling around the Greek Islands . He walks into a bar and, by chance, is served by an Australian barmaid. As she takes his order, a Fosters, she notices his accent.

Over the course of the evening they get chatting. At the end of her shift he asks if she wants to come back to his place. Although she is attracted to him she says no. He then offers to pay her $200 to sleep with him.

As she is travelling around the world, and is short of funds, she agrees.

The next night the guy turns up again. Again he orders Fosters and after showing her plenty of attention, asks if she will sleep with him again for $200.

She remembers the night before and is only too happy to agree. This goes on for 5 nights. On the 6th night the guy comes in again, orders Fosters but goes and sits in the corner.

The barmaid thinks that if she pays him more attention then, maybe she can shake some more cash out of him. So she goes over and sits next to him.

She asks him where he's from in Australia .. ' Melbourne ', he tells her.

'So am I. What suburb?' she enquires.

'Glen Iris' he replies. 'That's amazing,' she says excitedly, 'so am I - what street?'

' Cameo Street ' he replies.

'This is unbelievable.........' she says, her voice quavering; 'What number?'

'Number 20', he replies. She is totally astonished.

'You are NOT going to believe this,' she screams, 'but I'm from number 22! My parents still live there!'

'I know...' he says, 'Your Dad gave me $1,000 to give to you'

Av Pink Ozzy - 2 november 2010 19:39

Det ska tydligen vara Ankan på trean klockan 20. Därför har jag satt mig i ett annat rum. Orkar bara inte med kärringen. Här springer en undernärd kärring som tror hon är något omkring och ska få överviktiga att banta och träna. Tanken är väl god, men Anna Anka......Nej tack, det får tanten titta på ensam.

TV
Av Pink Ozzy - 2 november 2010 13:40

- Stackars dig, sa psykiatern. Kan du berätta för mig varför du dricker så mycket?


- Jag ska försöka och förklara det hela, sa patienten Jag blev förälskad i en änka som hade en vuxen dotter. Jag gifte mig med änkan och strax där efter gifte sig min far med min styvdotter. Då blev min fru och jag svärföräldrar till min far. 
Efter en tid fick min styvmor, alltså min frus dotter, en son. Den pojken blev naturligtvis min bror, eftersom han är min fars son. Men han är också son till min frus dotter och därför blir min fru pojkens mormor och jag blir morfar till min bror. 
Så fick min fru och jag en son, som blir min fars svåger. Min sons storasyster är ju även hans farmor - eftersom min far är hans farfar. Min far är alltså mitt barns svåger eftersom hans syster är min fars fru. 
Jag är alltså bror till min egen son. Min son är min farmors brorson och jag är farfar till mig själv. Jag är bror till min far och samtidigt både son och far till honom. 
Min fru är min styvmor, mor, svägerska och styvdotter. Jag är far och son till mig själv! 
- Tack, sa psykiatern. Jag förstår att du dricker. Fortsätt med det.

Av Pink Ozzy - 2 november 2010 09:37

Den 43 åriga Sakineh Mohammadi Ashtiani som bor i Iran ska dödas har Irans regering bestämt. Dock har man inte talat om ifall hon ska stenas eller hängas.

Vad hon har gjort? Hon har varit otrogen med en annan man.  Vad som har hänt efter det är väl lite oklart, men tydligen har hennes man mördats något som hon delgivits misstanke om. Hur mycket sanning det är i det hela vet varken jag eller den svenska pressen verkar det så.

Men så länge ett land har dödsstraff för otrohet ( från kvinnans sida, mannen får göra som han vill ) så  bör vi protestera och se till att en oberoende domstol kollar upp hennes mans dödsfall. Att vara otrogen kan aldrig innebära en rätt att fälla en dödsdom. Det slutade vi med för flera 100 år sedan.


Av Pink Ozzy - 1 november 2010 09:53

Såg Tomas di leva i "Så mycket bättre" igår. Jag hade spelat in det från i lördags. Jag är inget fan av Tomas musik, även om jag kan lyssna på en del. Nej, det är personen Tomas som jag gillar. Tänk om fler vore som han. Då slapp vi kanske mycket skit i vår omvärld. Han har en förmåga att alltid se det goda hos människan. Något som vi alla skulle behöva lära oss. Sen kan man både skratta och hånskratta åt di Leva, men det visar bara den skrattandes litenhet och intolerans.

Allmänt · Musik · TV
Av Pink Ozzy - 1 november 2010 09:49

Vänsterpartiet hoppar av de gemensamma samtalen om Afghanistan. Bra tycker jag. Äntligen någon som vågar stå för sina vallöften. Jag har sagt det förr och jag säger det igen. Vad fan har vi där att göra. Här har USA krävt deltagande och lilla Sverige ställer upp med ett gäng lekledare som tror att det är paintboll de spelar. När någon sedan blir skjuten är det nästintill landssorg. Att det är ett gerillakrig har de inte fattat. Nåja, numera jagar man ju inte gerillakrigare. Det gjorde man på 50 och 60-talet. Numera jagar man terrorister. Låter ju mycket mer rättfärdigande.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9
10
11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Skapa flashcards