Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 16 november 2010

LCHF funkar tydligen

Av Pink Ozzy - 16 november 2010 09:43

Det har varit en lång inkörstid för mig. Även om jag hållit på i flera månader med LCHF så är det först nu jag börjat få ordning på det hela. Men nu ska jag snart på 2 veckors all inclusive-diet i värmen, så det blir väl ett uppehåll ett tag.

Men hur som helst så tycker jag att min magsäck har blivit mindre. Jag behöver mindre mat och är ändå mätt. Det är väl en av de bra saker med  LCHF, man är alltid mätt. Jag fuskar dock lite varannan dag. Jag tar t ex en liten hård brödbit och hyvla av en tjock smörskiva som jag toppar med majonnäs. Det lilla gör att toalettbesöken inte blir smärtsamma möten längre.

I börja åt jag också 3-4 ägg och ett halvt paket bacon till frukost. Gärna med en stor ostbit. Numera består frukosten av kokt ägg, stekt ägg, äggröra eller omelett. Till det 2 skivor bacon. Omeletten består av 2 ägg och 4 matskedar grädde ( i s f vatten ). Detta räcker numera utmärkt fram till lunch.

Resultatet är i alla fall positivt. Jag har gått ner 4-5 kg och magen har minskat med 4-5 cm. Så visst funkar det. Och man behöver ju inte ha dåligt samvete när man äter en god bit dessertost på kvällen framför TV:n.


 
ANNONS
 
Tant Grön

Tant Grön

20 januari 2011 08:40

Länge sen sist! Jag ser att du tuffar på med LCHF och det gör mig glad. Att det tar lite tid får man räkna med, det har jag sagt förut. Det tar tid att vända en oljetanker, vettu!

Hang in there! Själv har jag hållit på i snart tre år och kan säja att det har blivit min livsstil i allra högsta grad. Numera är det den naturligaste sak i världen att äta lågkolhydratkost!

http://agronomefilosofa.bloggagratis.se

Pink Ozzy

20 januari 2011 10:22

Tackar för omtanken.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Söndag 9 dec 11:50

När jag går in på Twitter hittar jag dagligen upp till 5,6 tweets från Trump. Han verkar söka legitimitet för sina dumheter på Twitter. Samtidigt fu deras jag på om han hinner med att jobba nångång? Kan det vara så att han har en spökskrivare? Tyck...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 dec 11:34

När jag var liten, vilket är länge sedan, tyckte man att julen nästan var årets höjdpunkt. Julen började inte i oktober utan första advent. Men det var just inget mer än en styr adventskrans av granne har och levande ljus. Julafton firades under min...

Av Pink Ozzy - Lördag 8 dec 10:49

Nu MÅSTE vi börja ta ställning. Miljön blir mycket snabbt sämre och jag är rädd för att vi passerat räddningsgränsen. Vi har det senaste året ökat våra utsläpp med 2%. U der min livstid har jordens befolkning ökat från ca 2 till 7,5 miljoner. Detta k...

Av Pink Ozzy - Lördag 8 dec 10:05

Ja det är bara att buga och tacka fru Merkel som gjort så mycket för Tyskland, EU och världen. Först Obama och nu Merkel. 2 giganter som har skött sina respektive jobb på ett mycket bra sätt. Merkel är allt annat än glamour, utan ägnade sitt liv åt s...

Av Pink Ozzy - Fredag 7 dec 19:00

Stacy Dooley (tror jag hon heter) gör mycket bra och känslosamma program. Denna gång var det om kvinnohatet i Ryssland. Det var fördjävligt att se på. 10000 kvinnor dödas av sina män varje och och 36000 utsätts för våld varje dag i Ryssland! Helt s...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Vad tycker du om dagens invandring av flyktingar?
 Ut med dom
 Vi ska ta emot alla som vill till oss
 Fördela flyktingar efter nationens förmåga att ta emot
 Ta emot, men återvänd efter krig med FN-bidrag
 Ta emot, men skicka tillbaka efter krig.
 Ge endast bidrag på "hemmaplan" som SD förespråkar
 Det är FN, EU och respektive nation att göra det bästa möjliga.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9
10
11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se