Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 9 november 2010

Hur många TV-kåta wannabees finns det i Sverige?

Av Pink Ozzy - 9 november 2010 10:05

Såg första avsnittet av en serie som tydligen nu ska gå på TV1. Det är ett 10-tal ungdomar mellan 17 och 25. Ingen har gjort ett handtag hemma. Vissa bor i egen lägenhet, men mamma kommer dit en gång per vecka eller oftare för att t ex städa. Det är en så absurd situation så du anar inte. Jag satt hela tiden och funderade på om det var ungarna eller föräldrarna som var de största puckon. Kom väl fram att de nog är lika stora puckon. Hur kan man som föräldrer bare skita i att ställa krav och hur kan man som barn ( ja, inte fan är de här snorvalparna vuxna ) bara skita i att hjälpa till hemma.

Eller är det så att vi har gjort fel med våra barn så länge de bodde hemma? Är det kanske för att vi gjorde fel som alla nu har familj med barn, hus och arbete?

Sen spelade jag in "Svenska Hollywoodfruar". Hade aldrig sett det tidigare, men tände på idén att de skulle gå in i en illaluktande ostaffär. Själv ääälskar  jag ostaffärer. Vad hände? Jo, en av dessa fruar tog med sig sina barn ( jag tror det var hennes barn ) till affären och så fick de lukta på en, enligt dom, mycket illaluktande ost. Det korades två vinnare som fick 200:- var i vinstpeng. Då bytte jag kanal.

Ett tredje program jag kollade på igår var om Böda Camping och de människor som sprang runt där. Även här fanns samma puckon som i programmet om Ullared.

Alltså hur många TV-kåta Wannabees finns det egentligen?  Fattar de inte att de får vara med bara för att de ÄR lite udda och att de är med för att vi ska skratta åt dom?

Vad ska de hitta på härnäst? Här några förslag.

Livet i en skoaffär/möbelafför/korvkiosk eller liknande

Livet på långvården

Skitsnack och lösandet av världsproblemet  i bastun

En arbetslös vardag

En hotellstäderska liv

Livet i en studentkorridor

En fildelares vardag

Vad gör dom på banken efter 15


 
ANNONS
 
Gammelsmurfen

Gammelsmurfen

9 november 2010 17:19

Tja JAG tittade inte i alla fall....

http://gammelsmurfen.bloggagratis.se

Pink Ozzy

11 november 2010 09:32

Jodå, jag brukar försöka stå ut första programmet ibland, utan att lyckas så ofta. Men man får ta det för vad det är "en parodi på mänskligheten".

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:12

Tänk att det finns ungdomar som har ett sånt och genuint intresse och som viger sitt liv åt detta. Greta Thunberg är en sådan person. En tjej på 15 år med kända föräldrar, vilket hon nog inte bryr sig så mycket om. Hon har bestämt sig. Hon är påläst ...

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:01

Veganer består av såväl vettiga människor som rena idioter. Om vi tar idioterna först så är det dom som släpper ut minkar, slår ihjäl kaniner mm. Rena vansinnesdåd. Hade jag möjligheten att få fast någon och döma den personen skulle jag antingen släp...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 10:21

Har just nu att göra med en kommungubbe i ett ärende. man blir ju smått förskräckt. Det har inte hänt något sen 60-talet. Med de menar jag det ordspråk som säger att om du inte platsar på den privata marknaden får du alltid jobb på kommunen. Något so...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 09:12

Följer Hemnet och några andra sidor dagligen och ser nu att hemnet bluffar på sina sidor. Hus kan plötsligt försvinna för att någon måndag poppa upp igen och då kan det stå att huset stått på hemnet i 3 dagar. För det första har dom "glömt" att de st...

Av Pink Ozzy - Söndag 20 jan 14:21

Under en längre tid har nu förstörelse, rån, eldning av bilar mm accelererat och NU RÄCKER DET ! Nu tar jag saken i egna händer. Kommer vissa kvällar att befinna mig i betongen och ser jag något får den smaka av batongen. Stannar den frivillig och er...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9
10
11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se