Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 9 november 2010

Kungen vs Malmöskytten

Av Pink Ozzy - 9 november 2010 09:53

Lite konstigt hur vi människor tänker ibland. Vad som är rätt och fel, vad som är sant och falsk, vad man får och inte får göra.

Liknelsen kanske haltar en del, men jag vill trots allt skriva om det.  Först har vi kungen. Någon skriver en bok som vi alla ska tro på enligt författaren. Kungen varken erkänner eller förnekar det som stor i boken. Då delas vi in i två läger. De som tror på boken och de som tror på kungen. Nåja, han har ju inte sagt varken bu eller bä annat med ett ytterst konstigt kroppsspråk vid den beryktade "älgjaktsintervjun".

Sen har vi ett annat case. En 38-åring, bosatt i Malmö och som har tagit av polisen och misstänks nu för ett antal skjutningar mot invandrare. Han, till skillnad från kungen, nekar till de brott som förelagts honom.

Nu visar det sig att en kriminell sägs ha bildbevis på att kungen på något sätt varit delaktig i det som skrivs honom till last. I det andra fallet så har tydligen ballistikerna  ( de som kollar om ett vapen kan komma från ett visst brott ) kommit fram till att minst ett vapen som fanns i killens lägenhet kom från vissa platser där skjutning ägt rum.

Vad vill jag då säga med detta? Jo, kungen ska man alltid tro på, men inte en (före detta) brottsling. Man ska inte heller tro på en nekande kille som säger att han inte har skjutit, fast polisen nu säger annat. Vad får oss att alltid ta parti för en part och redan på förhand döma ut den andra parten? Detta är inte de enda fallen. Det finns många fler.

Så att ingen missuppfattar mig så vill jag bara säga att jag inte vill något hellre än att få fast dåren i Malmö. Ovanstående exempel är bara till för att jag undrar varför vi är funtade som vi är.

 
ANNONS
 
Gammelsmurfen

Gammelsmurfen

9 november 2010 17:22

Vad gäller kungen: Jag bryr mig INTE!!
OJ du har läst dig till att 38-åringen är tidigare brottsling. Mitt intresse är så stort att jag bara har hört "tidigare ej straffad"...

http://gammelsmurfen.bloggagratis.se

Pink Ozzy

11 november 2010 09:31

Nej, nu blandar du ihop saker. 38-åringen är en person och brottslingen är den s k Mille, en f d jugge som gärna pratar med media.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Fredag 16 nov 09:57

Det är sol idag. Nåja, några moln också. Men mestadels sol. Äntligen lite lust att göra något. Jag tillhör dom som har en lista i köket. På den skriver jag och frugan saker som JAG ska göra. Får jag lust så gör jag det. Så idag blir det några musfäll...

Av Pink Ozzy - Torsdag 15 nov 14:38

Nu kanske det händer något. Annie Lööf ska sondera som det så fint heter. Nu kanske vi får en slagkraftig regering utan blåbrunt innehåll. Sen får väl lilla Ebba sitta där, tycka synd om sig själv och gnälla på C och L och anklaga dom för att försöka...

Av Pink Ozzy - Torsdag 15 nov 10:33

Nu är vi där. Månaden ingen vill ha. November. Ja men hur kul är den? Speciellt i år. Vilket väder. Mulet eller mulet och regn. Nej, nu inväntar jag 21 december. Då vänder det! ...

Av Pink Ozzy - Torsdag 15 nov 09:20

Vad är det för fel på Filip Hammar? Hur fan kan han stå upp och kalla diabetes en lyxsjukdom? Att det är något fel på Katrin Zytomierska visste väl de flesta. Speciellt nu när hon kallar de som tar sin diabetesspruta för äckliga. Jag är inte diab...

Av Pink Ozzy - Torsdag 15 nov 08:45

Den s k övergångsregeringen , d v s S+Mp har lagt fram ett förslag om skattesänkning för pensionärer. Men för vilka? För det första är det de som är över 65 år. Innebär att de som tagit ut sin pension tidigare p g a t ex sjukdom omfattas inte. Men de...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Vad tycker du om dagens invandring av flyktingar?
 Ut med dom
 Vi ska ta emot alla som vill till oss
 Fördela flyktingar efter nationens förmåga att ta emot
 Ta emot, men återvänd efter krig med FN-bidrag
 Ta emot, men skicka tillbaka efter krig.
 Ge endast bidrag på "hemmaplan" som SD förespråkar
 Det är FN, EU och respektive nation att göra det bästa möjliga.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9
10
11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se