Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 9 november 2010

Kungen vs Malmöskytten

Av Pink Ozzy - 9 november 2010 09:53

Lite konstigt hur vi människor tänker ibland. Vad som är rätt och fel, vad som är sant och falsk, vad man får och inte får göra.

Liknelsen kanske haltar en del, men jag vill trots allt skriva om det.  Först har vi kungen. Någon skriver en bok som vi alla ska tro på enligt författaren. Kungen varken erkänner eller förnekar det som stor i boken. Då delas vi in i två läger. De som tror på boken och de som tror på kungen. Nåja, han har ju inte sagt varken bu eller bä annat med ett ytterst konstigt kroppsspråk vid den beryktade "älgjaktsintervjun".

Sen har vi ett annat case. En 38-åring, bosatt i Malmö och som har tagit av polisen och misstänks nu för ett antal skjutningar mot invandrare. Han, till skillnad från kungen, nekar till de brott som förelagts honom.

Nu visar det sig att en kriminell sägs ha bildbevis på att kungen på något sätt varit delaktig i det som skrivs honom till last. I det andra fallet så har tydligen ballistikerna  ( de som kollar om ett vapen kan komma från ett visst brott ) kommit fram till att minst ett vapen som fanns i killens lägenhet kom från vissa platser där skjutning ägt rum.

Vad vill jag då säga med detta? Jo, kungen ska man alltid tro på, men inte en (före detta) brottsling. Man ska inte heller tro på en nekande kille som säger att han inte har skjutit, fast polisen nu säger annat. Vad får oss att alltid ta parti för en part och redan på förhand döma ut den andra parten? Detta är inte de enda fallen. Det finns många fler.

Så att ingen missuppfattar mig så vill jag bara säga att jag inte vill något hellre än att få fast dåren i Malmö. Ovanstående exempel är bara till för att jag undrar varför vi är funtade som vi är.

 
ANNONS
 
Gammelsmurfen

Gammelsmurfen

9 november 2010 17:22

Vad gäller kungen: Jag bryr mig INTE!!
OJ du har läst dig till att 38-åringen är tidigare brottsling. Mitt intresse är så stort att jag bara har hört "tidigare ej straffad"...

http://gammelsmurfen.bloggagratis.se

Pink Ozzy

11 november 2010 09:31

Nej, nu blandar du ihop saker. 38-åringen är en person och brottslingen är den s k Mille, en f d jugge som gärna pratar med media.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:12

Tänk att det finns ungdomar som har ett sånt och genuint intresse och som viger sitt liv åt detta. Greta Thunberg är en sådan person. En tjej på 15 år med kända föräldrar, vilket hon nog inte bryr sig så mycket om. Hon har bestämt sig. Hon är påläst ...

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:01

Veganer består av såväl vettiga människor som rena idioter. Om vi tar idioterna först så är det dom som släpper ut minkar, slår ihjäl kaniner mm. Rena vansinnesdåd. Hade jag möjligheten att få fast någon och döma den personen skulle jag antingen släp...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 10:21

Har just nu att göra med en kommungubbe i ett ärende. man blir ju smått förskräckt. Det har inte hänt något sen 60-talet. Med de menar jag det ordspråk som säger att om du inte platsar på den privata marknaden får du alltid jobb på kommunen. Något so...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 09:12

Följer Hemnet och några andra sidor dagligen och ser nu att hemnet bluffar på sina sidor. Hus kan plötsligt försvinna för att någon måndag poppa upp igen och då kan det stå att huset stått på hemnet i 3 dagar. För det första har dom "glömt" att de st...

Av Pink Ozzy - Söndag 20 jan 14:21

Under en längre tid har nu förstörelse, rån, eldning av bilar mm accelererat och NU RÄCKER DET ! Nu tar jag saken i egna händer. Kommer vissa kvällar att befinna mig i betongen och ser jag något får den smaka av batongen. Stannar den frivillig och er...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9
10
11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se