Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 9 november 2010

Fotbollsspelare = Skådespelare

Av Pink Ozzy - 9 november 2010 09:38

Jag ser 1-3 matcher varje vecka. Försöker se topplagen i Europa såsom Barcelona, Milan, R.Madrid, Bayern München m fl. Det som slår mig är hur spelarna beter sig när de blir, knuffade, tacklade, krogbenade, eller vad det nu är som gör att de far i gräset. Det första de gör är att hålla sig kramaktigt där de har "ont" samtidigt som de först letar upp domaren för att se om han tänker blåsa och sen på lagledarbänken. Jag tror dock inte på att de kollar på vilka som sitter på bänken, utan vad de anser om hans svanhopp. Det enda som fattas är att de tar upp skyltar med 5.1 5.4 5.1 5.3 o s v.

Kolla på amerikansk eller australiensisk football. Ja, det de kallar för fotboll, men som inte är som vår fotboll. De får en smäll, reser sig, ruskar kroppen och spelar vidare.

Men det gör inga fotbollsspelare  som spelar det amerikanerna kallar för soccer. Nix, dessa spelare är betydligt mer ömtåliga. Att t ex få bollen på bröstet kan ge otroliga ansiktssmärtor. En boll på låret kräver nästintill en pungtransplantation.

Det jag inte fattar är att fotbollsspelarna inte fattar att vi kan se repriser....

Ett perfekt medel för att se hur de spelar teater.  I mina ögon är det riktiga fuskare och bör kunna bestraffas i efterhand. Visserligen har det hänt någon enstaka gång. Dock används det på tok för sällan. Att kasta sig hejdlöst bara för att lura domaren är bara så fjantigt. Ge dom gula kort VARJE gång de gör något sådant så slipper vi kanske frökenfotbollen en gång för alla.

Allmänt · Sport · TV
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:12

Tänk att det finns ungdomar som har ett sånt och genuint intresse och som viger sitt liv åt detta. Greta Thunberg är en sådan person. En tjej på 15 år med kända föräldrar, vilket hon nog inte bryr sig så mycket om. Hon har bestämt sig. Hon är påläst ...

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:01

Veganer består av såväl vettiga människor som rena idioter. Om vi tar idioterna först så är det dom som släpper ut minkar, slår ihjäl kaniner mm. Rena vansinnesdåd. Hade jag möjligheten att få fast någon och döma den personen skulle jag antingen släp...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 10:21

Har just nu att göra med en kommungubbe i ett ärende. man blir ju smått förskräckt. Det har inte hänt något sen 60-talet. Med de menar jag det ordspråk som säger att om du inte platsar på den privata marknaden får du alltid jobb på kommunen. Något so...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 09:12

Följer Hemnet och några andra sidor dagligen och ser nu att hemnet bluffar på sina sidor. Hus kan plötsligt försvinna för att någon måndag poppa upp igen och då kan det stå att huset stått på hemnet i 3 dagar. För det första har dom "glömt" att de st...

Av Pink Ozzy - Söndag 20 jan 14:21

Under en längre tid har nu förstörelse, rån, eldning av bilar mm accelererat och NU RÄCKER DET ! Nu tar jag saken i egna händer. Kommer vissa kvällar att befinna mig i betongen och ser jag något får den smaka av batongen. Stannar den frivillig och er...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9
10
11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se