Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 9 november 2010

Fotbollsspelare = Skådespelare

Av Pink Ozzy - 9 november 2010 09:38

Jag ser 1-3 matcher varje vecka. Försöker se topplagen i Europa såsom Barcelona, Milan, R.Madrid, Bayern München m fl. Det som slår mig är hur spelarna beter sig när de blir, knuffade, tacklade, krogbenade, eller vad det nu är som gör att de far i gräset. Det första de gör är att hålla sig kramaktigt där de har "ont" samtidigt som de först letar upp domaren för att se om han tänker blåsa och sen på lagledarbänken. Jag tror dock inte på att de kollar på vilka som sitter på bänken, utan vad de anser om hans svanhopp. Det enda som fattas är att de tar upp skyltar med 5.1 5.4 5.1 5.3 o s v.

Kolla på amerikansk eller australiensisk football. Ja, det de kallar för fotboll, men som inte är som vår fotboll. De får en smäll, reser sig, ruskar kroppen och spelar vidare.

Men det gör inga fotbollsspelare  som spelar det amerikanerna kallar för soccer. Nix, dessa spelare är betydligt mer ömtåliga. Att t ex få bollen på bröstet kan ge otroliga ansiktssmärtor. En boll på låret kräver nästintill en pungtransplantation.

Det jag inte fattar är att fotbollsspelarna inte fattar att vi kan se repriser....

Ett perfekt medel för att se hur de spelar teater.  I mina ögon är det riktiga fuskare och bör kunna bestraffas i efterhand. Visserligen har det hänt någon enstaka gång. Dock används det på tok för sällan. Att kasta sig hejdlöst bara för att lura domaren är bara så fjantigt. Ge dom gula kort VARJE gång de gör något sådant så slipper vi kanske frökenfotbollen en gång för alla.

Allmänt · Sport · TV
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Fredag 16 nov 09:57

Det är sol idag. Nåja, några moln också. Men mestadels sol. Äntligen lite lust att göra något. Jag tillhör dom som har en lista i köket. På den skriver jag och frugan saker som JAG ska göra. Får jag lust så gör jag det. Så idag blir det några musfäll...

Av Pink Ozzy - Torsdag 15 nov 14:38

Nu kanske det händer något. Annie Lööf ska sondera som det så fint heter. Nu kanske vi får en slagkraftig regering utan blåbrunt innehåll. Sen får väl lilla Ebba sitta där, tycka synd om sig själv och gnälla på C och L och anklaga dom för att försöka...

Av Pink Ozzy - Torsdag 15 nov 10:33

Nu är vi där. Månaden ingen vill ha. November. Ja men hur kul är den? Speciellt i år. Vilket väder. Mulet eller mulet och regn. Nej, nu inväntar jag 21 december. Då vänder det! ...

Av Pink Ozzy - Torsdag 15 nov 09:20

Vad är det för fel på Filip Hammar? Hur fan kan han stå upp och kalla diabetes en lyxsjukdom? Att det är något fel på Katrin Zytomierska visste väl de flesta. Speciellt nu när hon kallar de som tar sin diabetesspruta för äckliga. Jag är inte diab...

Av Pink Ozzy - Torsdag 15 nov 08:45

Den s k övergångsregeringen , d v s S+Mp har lagt fram ett förslag om skattesänkning för pensionärer. Men för vilka? För det första är det de som är över 65 år. Innebär att de som tagit ut sin pension tidigare p g a t ex sjukdom omfattas inte. Men de...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Vad tycker du om dagens invandring av flyktingar?
 Ut med dom
 Vi ska ta emot alla som vill till oss
 Fördela flyktingar efter nationens förmåga att ta emot
 Ta emot, men återvänd efter krig med FN-bidrag
 Ta emot, men skicka tillbaka efter krig.
 Ge endast bidrag på "hemmaplan" som SD förespråkar
 Det är FN, EU och respektive nation att göra det bästa möjliga.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9
10
11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se