Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under oktober 2010

Av Pink Ozzy - 3 oktober 2010 10:12

Det är en helt annan Zlatan jag ser nu än jag såg mot slutet i Barcelona. Han tycks ha hittat spelglädjen med brassarna kring sig. Han ligger i som fan och står inte still som han gjorde i Barcelona. Här i Milan tycks han trivas. Vi får hoppas att det håller i sig även när han spelar med Sverige mot Holland om en dryg vecka. Synd att han inte satte en pärla när han hade tre chanser.

ANNONS
Av Pink Ozzy - 3 oktober 2010 09:49

Jag syndade igår. Ja, t o m mot en av de ca 10 synder en katolik inte får begå. Jag frossade! Jag som har ätit LCHF i ett antal veckor, utom en vecka i Turkiet, köpte en jättepizza. Inte nog med det. Jag åt upp den fast magen sa stopp långt innan den var uppäten. Det är att frossa och en synd. Inte bara mot den kristna tron, som jag dock inte tror på längre, utan också mot den LCHF-dieten jag försöker hålla. Jag toppade dessutom med två glas billig, dålig, rött, sött skumpa från Riga.

Vad hände då tror du? Jo, jag mådde pyton hela kvällen. Rätt år mig. Så nu får jag väl sona mina brott någon dag tills den där dj-a pizzan försvunnit.

Ja, ja, som man bäddar får man ligga.

Eller kanske ska man säga som man äter så mår man.

ANNONS
Av Pink Ozzy - 3 oktober 2010 09:39

Ja, jag pekar ut en enda person. Men jag är så djävla förbannad. Här kommer det 156 bärplockare från Thailand som sålt allt de kan och skuldsatt sig dessutom. De flyger hit och plockar bär i över 12 timmar om dagen bland granris, mygg och knott. Sen när de ska få ut sin lön, som inte du vill jobba för,  och flyga hem så är Ari Hallikainen spårlöst borta. Hur djävla hjärtlös kan en människa bli egentligen? Hoppas han åker fast och får böta med ränta. Han ska fan göra rätt för sig.

Plockarna ska få  16300:- som en garantilön och mer om de plockade mer. De har stannat i dryga två månader. Så låt oss säga 2 månader gånger 16300:- blir 32600:-. Ta detta gånger 156 så är fanskapet skyldig 5 miljoner!!!

Så Ari Hallikainen som tydligen äger Lomsjö Bär AB, som är "arbetsgivare" sitter väl i solen någonstans. Hoppas han blir magsjuk, får malaria och AIDS.

Hur kan en människa vara så djävla hjärtlös?????


Av Pink Ozzy - 2 oktober 2010 09:27

I dagen aftonbladet.se fan jag en artikel om en sverigedemokrat som har blivit hotat och nu vill hoppa av. Jag reagerade på två saker.

  1. Att hota en politiker i Sverige är skamligt. Sen må det vara vilken politiker som helst.  Man argumenterar! Hot och våld får alltid fel effekt, även om det i detta fall resulterade i ett avhopp. Jag ligger så långt från SD det bara går, men blir förbannad när folk hotar vår demokrati. SD har valts på ett demokratiskt sätt och ska behandlas enligt gängse spelregler. 
  2. Titta på fotografiet i tidningen. Tycker du att detta är en politiker Sverige behöver? Inte enligt mitt tyckande. Men för den skull ska man inte hota. Det räcker att visa bilden för att skrämma bort väljare tycker jag. 
Av Pink Ozzy - 2 oktober 2010 09:13

Så du Skavlan igår? Själv blir jag imponerad av hur han får tag i sina gäster och även av gästerna. Ta Kicki Danielsson t ex. En tjej som jag tyckte hade Sveriges bästa sångröst när hon var i Wisex. Så mycket skit hon har haft i sitt liv. Reumatism däckar de flesta, men dessutom har ju diverse droger och skit ställt till det för henne. Men ha reumatism och familjeproblem så får du se att vem som helst kan ta till flaskan. Ser du sen en fotograf bakom varje buske så mår du ju knappast bättre.

Sen kom Wille Crafoord med sin pappa. Själv kände jag igen vissa saker i desas situation som fick mig att lyssna.

Björn Kjos som äger Norwegian air var en annan ny bekantskap för mig. Tuva  Novotny blir en allt större skådis, även om hennes filmer ofta sågas av "experterna. Men hon blir Sveriges största export om några år tror jag.

Till sist har vi Cédric Villani som är ett franskt mattegeni. Jag bara ääällllssskkkar när folk vågar vara sig själva. Den här killen skulle jag vilja prata med några timmar. En otrolig kille som vet vad han är både bra och dålig på. Härligt!

Fortsätter Skavlan på det viset så blir det många trevliga fredagar framöver.

Av Pink Ozzy - 1 oktober 2010 09:21

Jaha, vad ska vi säga om september då? Vi hade val och fick in ett nytt parti i riksdagen som ingen vill ha riksdagen förutom ca 300.000 väljare. Ett parti som alla hatar som pesten och också visar det på alla sätt i s f att på ett konstruktivt sätt argumentera med dom. Visst, jag gillar inte heller SD, men jag tycker att det i nuläget hör till ordningen att man motargumenterar i s f att vägra tala med dom.

Det var också en september då myggen fortfarande rådde i min trädgård fram till sista veckan.

Det var också månaden som jag ( förutom veckan i Turkiet ) bara åt LCHF-mat, vilket resulterade i minus 3 kg och 3 cm runt min fortfarande för tjocka buk. Det var också månaden som jag började träna igen.

Det var också månden då vi "berikades" med ytterligare några TV-kanaler. Om man vill punga ut med ytterligare pengar vill säga. Viasat lanserade den totalt onödiga TV 10 och Canal Digital kom med Canal Fotboll och Canal Ishockey. De två sista kostar dock då i rnda slängar 170:- per månad, vilket innebär att man måste ha mycket tid över för att "tjäna in" dessa pengar. Så även om jag är lite fotbollstokig så räcker det med de matcher jag kan se idag.

Nåja, det finns betydligt mer som hände i september, men jag stannar där för idag.


Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se