Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under oktober 2010

Av Pink Ozzy - 5 oktober 2010 16:51

Jag har sen någon dag stora problem med bloggen. Jag kastas ut och får logga in igen, det går inte att logga in ibland, den visar ingen statistik mm.


Har du också problem kan du väl

skicka mig en kommentar om detta.


Av Pink Ozzy - 4 oktober 2010 17:42

Jag skrev i ett tidigare inlägg att Alliansen fick hjälp av SD för att få igenom sitt valmansförslag. Men så var icke fallet. Alliansen fick hjälp av Tomas Bodström, som i vissa media var i USA och i andra bara missade omröstningen och en vänsterpartist, som i vissa media var på dass och i andra tog en fikarast .

Jag säger bara HA HA.

Det här var ju uträknat från början. Det här har Sahlin och Reinfeldt kommit överens om. Till vilket pris? Ja den som väntar får se.

Av Pink Ozzy - 4 oktober 2010 13:13

Så har då första omröstningen i riksdagen skett där SD hade vågmästarrollen. Nu ska det bli kul att se vad Reinfeldt säger när det nu står klart att de vann omröstningen med hjälp av SD. Men han har säkert något fint och smart han vill dilla i oss varför SD röstade med Alliansen. Eller var den Alliansen med SD?

Av Pink Ozzy - 4 oktober 2010 10:23

17000 Minkar värda åtta miljoner kronor släpptes ut i natt från en uppfödare i Skillingaryd i Småland. Ingen har påtagit sig dådet, vilket är fegt i sig. Men nu är ju frågan vad det hela var bra för? Uppfödaren har säkerligen en försäkring och kan köpa nya minkar. Hur går det då för minkarna? Troligen dör de flesta en kvalfull död, eftersom de inte lärt sig att jaga. Så det var ju djurvänligt att släppa ut en massa minkar så de dör svältdöden. Innan de dock svälter eller fryser ihjäl i vinter hinner de säkert också skada mängder av småvilt, småfåglar mm som de inte lyckas döda, utan bara skada. Man kan ju inte anklaga förövarna för att vara speciellt smarta och/eller djurvänliga.

Av Pink Ozzy - 4 oktober 2010 10:17

Alla finnar bär kniv! 
 - Sälvklat, va ska man annas pära på ? Inse att en hakelpössa para är klumpi och vilka roplem vår man inte, när man skall hämta ut pengar på panken.


 Alla finnar slåss jämt och ständigt!
 - Vi låss inte jämt. Vi måste hinna pasta och supa också.


 Varför bastar alla finnar?
 - Varför lösa på dussvatten, när man kan vettas port siten?

 Finnar svär hela tiden!

 - I helvete heller! Perkele är ingen svortom, tet är ett raftuttryck.


 Varför bär alla finnar gummistövlar och träningsoverall?
 - Man vet altri om te pörjar regna på spjuttävligen.


 Alla finnar är bra på backhoppning!
 - Nej, para tom som inte är pra på hocki, ralli , vormel 1 eller längdsidor.


 Varför emigrerade finnar till Sverige, om det nu är så bra i Finland?
 - Vi va tvungna att agera, så att vi inte skulle få ett u-land som kranne. Tessutom ville vi tela met oss av våra kunskaper om hocki, mopiltelefoner, tesign, arkitektur å nullning...

 Finnar dricker bara Koskenkorva!

 - Inte para, vi tricker även Finlandia, KOFF och Lapin Kulta .

 

 Finnar kan inte blanda groggar!
 - Jotå!
Vegetarian mix: 8 cl Koskenkorva, lägg i ett ärta, låt tra i vyra sekunter, ta port ärtan, rick!
 White Christmas: 12 cl Koskenkorva och fem troppar tippex.

 Är bastu och sauna samma sak?
 - Pastu är för venskar, nåt tär finnar pyter om.. Sauna är tär finnar pastar

Av Pink Ozzy - 4 oktober 2010 10:09

Själv tillhör jag nog den stora allmänheten som egentligen skiter i vem som blir talman idag och har som uppgift att slå klubban i bordet med jämna mellanrum. Så för mig och säkert större delen av befolkningen är det ingen stor sak. Så låt SD vara vågmästare. Det jag reagerade på var dock Reinfeldts kommentar igår. Han menar något i stil med att det nu hänger på Sahlin om hon vill rösta för Sverige, eller mot Sverige med SD. Ja, något sånt i alla fall. Minns inte ordalydelsen exakt. Men jag förstår inte vad han menar. Om det nu finns två alternativ och inget har majoritet så är det ju båda som vill ha den tredjes ( SD ) röst. Reinfeldt ska nog sluta med dessa fåniga utspel som de flesta genomskådar direkt och blir förbannade över. Tror han att vi är helknäppa idioter var enda funktion är att ge honom våra röster.

Av Pink Ozzy - 4 oktober 2010 10:01

Det var en fullträff att blogga om Ari Hallikainen som jag anser är ett svin. Många läsare och många kommentarer. Det var bara en som försökte hålla Ari Hallikainen under armen. Men såna finns det ju alltid. Nu har Ari Hallikainen dock blivit polisanmäld. Brottsrubriceringen är inte fastställt, men Tänkbara rubriceringar enligt Västerbottenskuriren är förskingring, bedrägeri, eller bokföringsbrott. Efterom tydligen hela kassan är borta så är det nog inte så att Ari Hallikainen har betalat in några skattepengar heller, vilket naive kommentatorn Micke vill göra gällande.

Denne Micke som tycker att staten ska betala. Det är inte staten som betalar, det är vi andra skattebetalare och konsumenter som alltid får betala för de rötägg vi har i vår "landskorg" .

Av Pink Ozzy - 3 oktober 2010 15:18

Nu har jag slagit mitt pers. Jag ligger för närvarande 2:a på listan över mest lästa bloggar idag.

  Totalt de senaste 30 dagarna ligger jag 73:a. Det blir man ju lite stolt av.

Tack ska ni ha alla läsare. Det visar att det finns ett och annat inlägg ni tycker om. Jag hoppas jag ska kunna glädja er även framöver.


Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Skapa flashcards