Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under oktober 2010

Av Pink Ozzy - 8 oktober 2010 09:08

Never hold your farts in

 

They travel up your spine, into your brain,

 

and thst is where shitty ideas com from !!! 

ANNONS
Av Pink Ozzy - 7 oktober 2010 10:34

Jag tog bort Ipoden på den här bloggen. Verkar som fler inte tyckte att den var bra och att den störde. Så nu är det borta. Å andra sidan la jag upp nästan 500 nya låtar på min egen Ipod igår, så jag har att lyssna på ändå.

ANNONS
Av Pink Ozzy - 7 oktober 2010 10:29

Nu går det ju inflation i olika fruar. Hollywoodfruar, Danska fruar, norska fruar, skånska fruar m fl m fl. Nu har då kommt till New Yorks svenska fruar. Aftonbladet har tydligen kommit över material som inte kommer att visas i TV. Kolla på den här korta filmen. Det är ju bara för mycket.

humor · TV
Av Pink Ozzy - 7 oktober 2010 09:58

Läser just att Idol-Jihde påstår att Idol skulle vara större än melodifestivalen. Det han menar är att om man lägger ihop alla Idolprogram så har de fler tittare än om man lägger ihop final och delfinaler i Melodifestivalen. Har inte han gått i skolan? Eller tittade han för mycket på "fem myror är fler än fyra elefanter"?

Det has säger är att vi ska börja räkna antal tittare på ett helt nytt sätt. Då är ju frågan hur många tittare Rapport har som visas 365 dagar per år. Det skulle ju ge en helt massa fånig statistik. Och vad tror Jihde skulle hända om man hade en liknande omröstning till Melodifestivalen? Då skulle nog idol slänga sig i väggen.

Någon ideal plats för framtida stjärnor är det inte heller. Med tanke på hur många som söker varje år är det ju en ganska skral historia. Vad har de fått fram under de sex år( årets upplaga är den sjunde ) Idol funnits?

Darin förstås, men han hade nog kommit fram ändå. Likaså Måns Zelmelöf. Det var dessutom inte Idoljuryn som lyfte fram honom i början. Sen har vi Agnes som har blivit ganska stor i vissa länder. Amanda Jensen och Ola är två andra artister. Sen finns det ett antal med någon enstaka hit, eller lever på sparsmakade "bidrag" som t ex Sibel och Daniel & co som uppdräder för godispengar.  Men för dessa krävs det dessutom ingen större musikkunskap för att vaska fram. Måns, Darin och Amanda tyckte jag redan från första gången de visade sig i TV vara talanger. Agnes däremot har jag lite svårt för fortfarande.  Fjolårets Idol-Erik har ju floppat rejält. Jag sa redan i början av Idol att han inte kommer att slå. Att sjunga som Brian Adams gör dig inte till stjärna. Men det tycker ju Idoljuryn. Räkna  hur ofta Juryn haft fel i sina bedömningar så får du ett ännu skralare resultat.

Den jag saknar mest är Mariette från förra året. Jag har väntat i ett år på en skiva från henne. Hon var en riktig stjärna. Men, men, man kanske inte gör skivor med fyror längre...

 Men det var ju inte resultatet vi skulle diskutera, utan antal tittare. I så fall finns det ju diverse andra serier som mer eller mindre gått i många år som i s f skulle vara rena publiksuccéer.

Nej du Jihde. Räkna antal tittare och delar med antal program. DÅ för du fram ett rätt värde på hur stor ( eller liten ) Idol är. Sug på den du Jihde.

Av Pink Ozzy - 7 oktober 2010 09:44

Gjorde världens miss nu på morgonen. Jag har haft en tallrik med chilifrukter på tork i köket. Jag hade klippt dom i mindre bitar, men de blev aldrig riktigt torra. Så jag ställde dom i mikron på 100 grader och 2 minuter. Efter ca 15-20 sekunder hörde jag att det knäppte i mikron och blev nyfiken. Ser då en rök stiga upp från frukterna och öppnar luckan. Då väller det ut ett rökmoln som direkt sätter sig i halsen  . Jag panikhostar och öppnar alla dörrar som går att öppna. Fortfarande en timme senare känner jag lukten i näsborrarna.  

Vad är sensmoralen av detta?

Ställ inte in något i mikron som inte hör hemma där.   

Av Pink Ozzy - 6 oktober 2010 09:20

Igår började riksdagen med att vara i Storkyrkan och biskop Brunne :


"Ropa ut sin avsky mot det som gör skillnad på människor. Den rasism som säger att du är inte lika mycket värd som jag. Du ska inte ha samma rättigheter som jag. Du är inte värd ett liv i frihet. Och detta av en enda grund - att vi råkar vara födda i olika delar av vår värld. Det är inte värdigt en demokrati som vår att göra skillnad på människor."

Då klev SD ut ur kyrkan. Varför? kanske du frågar dig. Jag också. De går ut när en biskop pratar om det mest grundläggande i mänsklighetens vara här på jorden. Något som SD och vi andra kräver av muslimer och andra folk.

Om det nu är så att någon har något emot någon annan då borde det ju vara bäst att föregå med gott exempel i s f att lämna lokalen när teserna läses upp. Jag förstår först inte varför ett valt parti försätter sig i en så låg situation. Men efter lite eftertanke förstår jag det, även om jag inte delar åsikten. Det troliga är att SD nu visar sit verkliga jag, medvetet eller omedvetet. Att sitta i en kyrka är för minst 80% av dagens ungdomar helt egalt. Att däremot gå ut under predikan är för dom däremot coolt. Tyvärr så är nog läget så att man glömmer budskapet, utan tittar på det de anser vara coolt.

Men om vi då tittar lite närmare på den text som får SD att lämna kyrkan.  

"Ropa ut sin avsky mot det som gör skillnad på människor" betyder egentligen att man inte ska göra skillnad mot några människor. Här är det inte tal om kristna eller muslimer. Nej, här pratar vi även om friska och sjuka, gamla och unga, smarta och mindre smarta, svarta och vita, friska som handikappade. I vilken grupp finns du?

"Den rasism som säger att du är inte lika mycket värd som jag." Tänk så här. Ta alla invandrare från alla länder som kom på 50-talet och framåt och deras  barn och deras barnbarn då är du i nutiden och dessutom i ett rikare Sverige. Slänger du ut invandrarna eller stänger av dessa från arbete i Sverige så är det bara en enda sak som sker: KOLLAPS! Sveriges stora fabriker stannar omedelbart, restaurangerna måste stänga, transportsystemet kollapsar mm mm.

"Du ska inte ha samma rättigheter som jag."Är inte detta en ganska fruktansvärt tanke? Du ska inte ha samma värde som jag. Ja du! Vad får dig att tro att just du ska tillhöra de utvalda? Du kanske har utländska föräldrar, är arbetslös, har en dold sjukdom. Då ska du straffas för det. Är detta OK för dig?

"Du är inte värd ett liv i frihet." Anser inte du att du har ett liv i frihet? Önskar inte du denna frihet till alla människor som inte har begått brott? 

 "Och detta av en enda grund - att vi råkar vara födda i olika delar av vår värld. Det är inte värdigt en demokrati som vår att göra skillnad på människor." Visst är det väl en fruktansvärd tanke? Tänk på att det kanske inte är du idag, men med den utveckling i form av hat som råder nu kanske det blir du om några år. För jag tror att om hatet gror än mer i väst så gror den även i öst. Resultatet vill jag inte bevittna. Ett krig väst mot öst ( och då menar jag t ex muslimer och islam ) är ett krig vi aldrig vinner. För vi har inga som frivilligt går emot motståndaren med bomber kring magen. Vi vill leva ett gott liv, vilket de flesta av oss gör. Det ska vi också fortsätta med tycker jag. Jag tror inte mänskligheten har råd att börja med ett tredje världskrig, som kan vara närmare än du tror om vi inte passar oss. 

 

 

Av Pink Ozzy - 5 oktober 2010 18:13

I regel är det ju inget kul att söka jobb på nätet. Man letar och letar. När man hittar något så söker man och ibland får man ett "nje tack" och ibland inte ens det. Men sen händer det ibland att det dyker upp lite roliga platsannonser. Som den här som jag hittade nyss. Som du förstår så söker de en säljare. Visst är det väl kul ibland?


Vill anställa en försäljare som har kunskaper inom

industri maskiner, företager säljare begagnad

industri maskiner mest utomland därför det är

viktig att du behärskar Engelska språket.

 

Av Pink Ozzy - 5 oktober 2010 17:51

Har de senaste dagarna fått hem en mängd CD som jag köpt på både Ginza och CDON. Håller för fullt på att lägga över dom på min Ipod. Dock blir det ett problem kvar och det är var jag ska lägga alla skivor. Garderoben är överfull  . De som jag inte tycker om längre ligger sedan länge på övervåningen. Ja, ja, det finns ju värre problem. Du ska det lyssnas på lite ny och även en del gammal musik  . 25-30 CD-skivor ska väl räcka en stund.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se