Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under oktober 2010

Av Pink Ozzy - 23 oktober 2010 09:54

Såg du Lyxfällan på TV3 för några dagar sedan? Om inte så får du ett smakprov på den här länken. Den här tjejen hade nog inte alla hemma. Att bara ställa upp i TV när man är så blåst som hon är kan jag bara beklaga. Men TV3 utnyttjar ju dessa tillfällen att visa oss hur blåst man kan vara när det är som värst. Tjejen blåser 35000:- i månaden med noll i inkomst. Hon "orkar" inte ens fylla i A-kasseblanketterna som skulle gett henne pengar varje månad. Sen hade hon ju ett fantastiskt sätt att "tänka". Hon sa sig vara arbetslös för att hon inte hittat ett jobb som var tillräckligt "glammigt". Men hon skulle bli säljare av stora jakter, bli skådis i USA, bli advokat samt livscoach innan hon la näsan i vädret.

Ja, vad ska man säga? Ska man skratta eller gråta? Ska man tycka synd om hene eller inte? Bedöm själv.

TV
ANNONS
Av Pink Ozzy - 23 oktober 2010 09:45

Om du inte tittade på Doobidoo i går så missade du ett mycket bra program. Kenny Bräck och Loise Karlsson  tävlade mot Pernilla Wiberg och Stefan Holm. Som vanligt fanns en glad Lasse Kronér som programledare.

Inte nog med att de hade en stor kunskap om musik. Vi fick också se Loise spela piano med en gitarrspelande Kenny i en fantastisk gammal god rocklåt. Sen uppträdde även Pernilla på sång och Stefan på "sång" och trombon (!). Snacka om stjärnor som bjuder på sig själv! Men du ska inte tro att inte Stefan ansåg detta var en tävling. Man riktigt såg att han ville vinna. Han kan nog inte ens spela fia med knuff med sina barn utan att vinna över dom. Men så är han ju också en vinnarskalle,

Men har du inte sett programmet så passa på att se reprisen. Den är väl värt att se.

TV
ANNONS
Av Pink Ozzy - 23 oktober 2010 09:34

Jag är lite tveksam till hur jag ska ställa mig till de ideliga dokument som Wikileaks släpper. Visst, det är bra om felaktigheter kommer i dagen. Inte tal om annat.

MEN.

Det är ju inte bara vi västerlänningar som läser detta,  utan även muslimer och andra som, enligt Wikileaks, blivit utsatt för de påstådda övergrepp. Hos dom fungerar detta ju som ett utmärkt bränsle för att än mer hata oss i väst. Och då menar jag speciellt oss som vill att de ska få leva sitt liv som de vill och vi vårt.

Dessa dokument översätts med ljusets hastighet av motståndargrupperna. Dessutom översätts de som de styrande själv vill, vilket inte alltid är ordagrant det som står i dokumenten. Allt detta tillsammans gör oss än mer till måltavlor i det terroristkrig som vi nu befunnit oss i under flera år.

Jag vet inte vad man borde göra med dessa dokument. Kanske skulle de lämnats till en internationell domstol  som hade till uppgift att straffa enskilda soldater eller hela länder, som i detta fall väl mest torde vara USA. På så sätt skulle även al-Quaida kanske förstå att vi i väst inte tolererar denna typ av övergrepp. Om vi nu lämnar ut dessa dokument till pressen utan att något rättsligt görs så kan detta uppfattas som att vi i väst tolererar denna typ av övergrepp.


MEN VI ACCEPTERAR INGA ÖVERGREPP I KRIG.

INTE FRÅN NÅGON PART.

Av Pink Ozzy - 22 oktober 2010 15:07

ETT BLAD UR HUSTRUNS DAGBOK.

---------------------------------------
 
Maken var konstig idag. Vi hade bestämt en träff på NK för att dricka en kopp kaffe. Jag hade shoppat med vänninorna hela dagen och jag tänkte att han kanske var lite sårad för att jag var lite sen. Men han sa ingeting om det.
Samtalet flöt inte alls, han vara tystlåten. Jag föreslog att vi skulle flytta oss lite så vi fick tystare platser i cafeterian, så vi kunde prata. Han gick med på det men var tyst i alla fall.
Jag frågade honom om han hade bekymmer och han svarade: Inget speciellt. 
Jag frågade om det var mitt fel att han var tystlåten och han svarade: Det är inget, inget du behöver bekymra dig om.
På vägen hem sa jag att jag älskade honom, han log och fortsatte att köra. Jag kunde inte förstå hans beteende och jag vet inte varför han inte svarade på min kärleksförklaring. Hemma kände jag att min man hade försvunnit långt bort, som om han inte längre ville hitta mig. Han bara satt och glodde på tv och verkade långt borta. Till slut gick jag och lade mig och maken följde efter en stund. Förvånande svarade han på min kärlek och på mina smekningar, vi älskade, men han kändes fortfarande långt borta.
Kände att jag inte längre orkade, så jag tog upp saken med honom, men märkte att han redan somnat. Grät mig till sömns. Jag vet inte vad jag ska göra. Är redan säker på att han har ett förhållande med någon. 
Mitt liv är en katastrof!
-----------------------------------------------------------------------------------------------

ETT BLAD UR MAKENS DAGBOK:

--------------------------------------
Samma lördag kväll.
Bajen förlorade idag, men jag fick knulla i alla fall.

Av Pink Ozzy - 22 oktober 2010 12:55

Jag har avvaktat med att blogga om dåren som skjuter vilt i Malmö. Nu kan jag dock inte hålla mig längre. Vad är det för stolpskott som skjuter folk i ryggen? Måste vara en feg och ynklig person. Det har alltid funnits en outtalad hederskodex som säger att man inte skjuter någon i ryggen. Det är bara ynkryggar som gör detta. Och hur länge har han tänkt hålla på? Han måste väl fatta att han kommer att bli tagen.

Men sen när han väl har blivit tagen så kommer väl någon rättsmedicinsk anstalt att påtala att han lider av en psykisk sjukdom. Då tar de in honom i 1-2 år och sen är fanskapet fri igen. 

Varför skiver jag "han" hela tiden? Tänk om det är en kvinnlig dåre?

Av Pink Ozzy - 22 oktober 2010 12:51

Eftersom jag ju äter enligt LCHF-metoden så måste jag j även göra lämplig mat för detta. Så denna förmiddag har jag stekt en massa köttfärsbiffar. Därefter så gjorde jag en gryta på flera liter. Men där fuskar jag lite eftersom jag har i en hel del rotsaker. Men det är tänkt att fler än jag ska äta upp den. Sen har jag också skalat potatis till kvällen då vi får gäster. Efter fikat blir det återigen en vända i köket för att fixa lite med maten till kvällen. Så idag har det hittills bara varit mat, mat, mat och lite värmepumpssnack med några som eventuellt ska installera en sådan så småningom.

Av Pink Ozzy - 21 oktober 2010 09:25

Såg på "Grannfejden" på trean igår. Ibland tror man inte det man ser. Här bråkar en gammal gubbe om en djävla sen som har legat i strandkanten och som hans granne av misstag grävt ner. Innan TV3 med Aschberg i spetsen kom in i bilden hade de grävt upp ett jättehål för att leta efter stenbumlingen som gubben påstod var 10000 år och värd över 400.000:- Han gav sig ju inte heller utan ville hela tiden ha sin sten. Det var ungefär som en jättebebis som någon hade snott hinken i sandlådan ifrån.

Det slutade dock med att han fick en egen runsten som TV3 lät göra. Ja herre Gud.


Ikväll är det återigen en ny grannfejd. Jag vet dock inte vad den ska handla om. MEN därefter är det "Lyxfällan". Det måste jag bara se. Det är tydligen en tjej på dryga 20 som bränner 35000:- på lyx och har noll, zero, nada i inkomst. Men hon tycks inte fatta att det hon gör, d v s låna, ska betalas tillbaka. Då får man sig nog ett gott skratt efter 21 också. Eller så ska man kanske gråta. Människor som så gravt missbrukar sin ekonomi borde ha en god man som sköter ekonomin. Själva borde de inte få handla en spik tills de har lärt sig pengars värde.

Allmänt · humor · TV
Av Pink Ozzy - 21 oktober 2010 09:18

Eniro var ju på bloggen en dag och jag trodde i min enfald att detta var en engångsföreteelse, men icke. Idag är den gula färgen tillbaka, tyvärr. Bloggplatsen ska vara grön! Att göra den gul är ju som att ha röd Löfbergs Lila.

Men vi får väl se. Kanske man vänjer sig till slut.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se