Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 31 oktober 2010

Träningsvärk

Av Pink Ozzy - 31 oktober 2010 09:21

Idag har jag träningsvärk   efter gårdagens trädgårdsarbete  . Jag som trodde jag var vältränad   numera. Men det var nog inte de muskler jag brukar tränar som jag behövde igår.

Jag flytta de en Ölandstok till ett annat ställe i trädgården och fyllde 3 skottkärror med singel på en yta av ca 50 x 150 cm. Ovanpå ska jag lägga en lika stor stenplatta på vilken luft/vatten-pumpen sen ska stå.  Då blåser jag elbolaget på ca 8-10000:- per år eftersom pumpen ger så mycket effekt under ett år. Härligt.

Passade också på att kratta bort alla löv från gräsmattan. De ligger på trädgårdslandet till maskarnas och sniglarnas ( Ja det finns nyttiga sniglar också ) förtjusning. 

Blandade 4 olika tabletter igår. Det var inte meningen att det skulle bli något annat än att jag skulle må bättre efter grävningen. Men jag blev helkonstig   i någon timme. Sen gick det över.  Jag ska fråga läkaren vad det är som triggar igång kroppen på detta mindre trevliga sättet. Som tur är så gick det över rätt fort. 


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Fredag 3 april 20:16

Nu ska tydligen Stockholms sjuksköterskor som håller på med coronapatienter jobba 48 timmar och få 120% mer i lön. Kanonbra. Inte nog med att man tar vara deras kunskap 8 timmar mer per vecka utan även att de får ordentligt betalt för slitet och risk...

Av Pink Ozzy - Fredag 3 april 20:02

Vi har jobbat som svin hela vårt liv. Nåja, nästan hela vårt liv. Numera är vi pensionärer. Och så kom Corona. Vad händer? Jo, vi som slitit hela vårt liv får ta av våra besparingar när en liten pension inte räcker. Men de som röker mm och dessut...

Av Pink Ozzy - Fredag 3 april 13:39


Blir förbannad på folk i Mariefred. Men det är nog lika illa på många andra orter. Kliver ut en bil och ser att en äldre dam likaledes kliver ur sin bil. Jag säger åt henne att... " Men här får nog inte lilla damen stå". Hon ser sig omkring och tac...

Av Pink Ozzy - Fredag 3 april 13:34

Ser mer och mer avtryck av coronaviruset. Nej, jag ingen som haft Corona, men en massa förkylningar hit och dit. Var på apoteket och där ville man inte ens t i mitt körkort utan bad mig att vänta det åt hennes håll. På ICA har man tejpat linjer ...

Av Pink Ozzy - Fredag 3 april 10:15

Coronan sprider sig och vi är oroliga. Vi sådana tillfällen ställer Sverige upp bakom sin stadsminister. Sossarna gick fram med drygt 5 %. Inte så konstigt egentligen. Folk har börjat tänka igen. Löfvén gör dessutom ett bra jobb och tar inte ut sväng...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se