Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 30 oktober 2010

TV4 har usel text-TV

Av Pink Ozzy - 30 oktober 2010 09:26

Har ni tittat på fyrans text-TV. Det är väl bara trean som slår dom i att vara sämst. Gamla nyheter får ligga i flera dar och nya uppdateras sent.

Resultatbörsen har blivit ett virrvarr av sportresultat från de mest konstiga ligorna. Istället för att på minuten uppdatera det vi verkligen vill veta så har man numera utökat sin resultatservice med hockeyligorna från Ryssland, Tjeckien, Slovakien med flera länder där vi inte ens vet vilka lag som deltar. För att inte tala om skämtet att man har resultaten från norska och danska hockeyligan !!!!! Vem fan bryr sig om den danska ligan som väl håller svensk division 3 klass. Då vore det väl bättre att fylla på med svenska divisioner.

Detsamma gäller fyrans tabeller. Vad har för tabeller? Lite fotboll och hockey. Det är allt. Dessutom uppdateras dessa lite hipp som happ.

Det är djävligt irriterande att man måste byta till SVT för att få en bra resultatservice. För andra kanaler tycks skita i oss miljoner dagliga text-TV-läsare.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Fredag 3 april 20:16

Nu ska tydligen Stockholms sjuksköterskor som håller på med coronapatienter jobba 48 timmar och få 120% mer i lön. Kanonbra. Inte nog med att man tar vara deras kunskap 8 timmar mer per vecka utan även att de får ordentligt betalt för slitet och risk...

Av Pink Ozzy - Fredag 3 april 20:02

Vi har jobbat som svin hela vårt liv. Nåja, nästan hela vårt liv. Numera är vi pensionärer. Och så kom Corona. Vad händer? Jo, vi som slitit hela vårt liv får ta av våra besparingar när en liten pension inte räcker. Men de som röker mm och dessut...

Av Pink Ozzy - Fredag 3 april 13:39


Blir förbannad på folk i Mariefred. Men det är nog lika illa på många andra orter. Kliver ut en bil och ser att en äldre dam likaledes kliver ur sin bil. Jag säger åt henne att... " Men här får nog inte lilla damen stå". Hon ser sig omkring och tac...

Av Pink Ozzy - Fredag 3 april 13:34

Ser mer och mer avtryck av coronaviruset. Nej, jag ingen som haft Corona, men en massa förkylningar hit och dit. Var på apoteket och där ville man inte ens t i mitt körkort utan bad mig att vänta det åt hennes håll. På ICA har man tejpat linjer ...

Av Pink Ozzy - Fredag 3 april 10:15

Coronan sprider sig och vi är oroliga. Vi sådana tillfällen ställer Sverige upp bakom sin stadsminister. Sossarna gick fram med drygt 5 %. Inte så konstigt egentligen. Folk har börjat tänka igen. Löfvén gör dessutom ett bra jobb och tar inte ut sväng...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se