Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 28 oktober 2010

Många måsten idag

Av Pink Ozzy - 28 oktober 2010 09:33

Jag har en "lista" över "måsten"   idag. Eller ska vi kanske byta ut "måste" mot "bör".  

Tanken var att åka till IKEA. Därav blir intet idag.   Jag ska dock ta influensasprutan idag, vilket inte bekommer mig   mer än att jag måste passa in tiden.  Jag tar sprutan bara för att jag inte har lust att tillbringa en vecka i sängen när vi är på pippiholmarna   senare i vinter.

Jag bör inom de närmaste dagarna också flytta en ölandstok   ( detta är en buske och ingen tokig ölänning, om nu sådana finns) som kommer i vägen för den luft/vattenpumpen jag beställt och som kommer inom några veckor.

Jag behöver även plocka ut de gamla persiennerna ur de gamla fönstren som står på altan nu  .

Bon behöver också en hel del städning. 

Ska även kontakta   arbetsförmedlingen idag eftersom det står så i de papper jag fått från dom . Då ska jag också tala om för dom att jag idag fick ett mejl från en arbetsgivare där jag sökte en halvtidstjänst. Han tackade för sig genom att tala om att det nästan var 400 (!) sökanden på den tjänsten.  Inte klokt.

Skulle behöva tvätta bilen och kratta löv också. Men allt detta känns bara så djävla jobbigt just nu. 


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Fredag 3 april 20:16

Nu ska tydligen Stockholms sjuksköterskor som håller på med coronapatienter jobba 48 timmar och få 120% mer i lön. Kanonbra. Inte nog med att man tar vara deras kunskap 8 timmar mer per vecka utan även att de får ordentligt betalt för slitet och risk...

Av Pink Ozzy - Fredag 3 april 20:02

Vi har jobbat som svin hela vårt liv. Nåja, nästan hela vårt liv. Numera är vi pensionärer. Och så kom Corona. Vad händer? Jo, vi som slitit hela vårt liv får ta av våra besparingar när en liten pension inte räcker. Men de som röker mm och dessut...

Av Pink Ozzy - Fredag 3 april 13:39


Blir förbannad på folk i Mariefred. Men det är nog lika illa på många andra orter. Kliver ut en bil och ser att en äldre dam likaledes kliver ur sin bil. Jag säger åt henne att... " Men här får nog inte lilla damen stå". Hon ser sig omkring och tac...

Av Pink Ozzy - Fredag 3 april 13:34

Ser mer och mer avtryck av coronaviruset. Nej, jag ingen som haft Corona, men en massa förkylningar hit och dit. Var på apoteket och där ville man inte ens t i mitt körkort utan bad mig att vänta det åt hennes håll. På ICA har man tejpat linjer ...

Av Pink Ozzy - Fredag 3 april 10:15

Coronan sprider sig och vi är oroliga. Vi sådana tillfällen ställer Sverige upp bakom sin stadsminister. Sossarna gick fram med drygt 5 %. Inte så konstigt egentligen. Folk har börjat tänka igen. Löfvén gör dessutom ett bra jobb och tar inte ut sväng...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se