Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 27 oktober 2010

Åkesson portas från Nobelfesten

Av Pink Ozzy - 27 oktober 2010 16:59

Nja, blev det så rätt nu? Är det rätt att porta Åkesson från Nobelfesten? Han är ju trots allt en partiledare som sitter i riksdagen och drygt 5% av svenska folket har röstat på honom. Ungefär lika många röster som Fp, C, V och Kd. Partiledarna från dessa partier är inbjudna. Jag ligger som du vet mil från Sd´s politiska åskådning. Jag håller i stort sätt inte med om något. MEN, för den skull värnar jag om det fria ordet. Vilka ska utestängas nästa gång? Ska de KD´s partiledsare portas för att några muslimer finns i salen? Eller ska Maud utestängas för att hon är för kort eller för att det inte går att lite på hennes parti i kärnkraftsfrågan? Eller ska vi kanske porta Reinfeldt nästa gång för att han de facto har en del åsikter gemensamt med SD, även om han inte vill medge det?

Nej ni som sitter i Nobelkommittén. Var rättvis och demokratisk, annars kan det slå tillbaka mot demokratin själv. Vilket ju inte är något ingen av os är betjänt av.


Tillägg dagen efter jag skrev ovanstående:

Läser i dagens morgontidning att det i Nobelstiftelsens statuter framgår mycket tydligt att ingen hänsyn får tas till nationell tillhörighet. Med detta i ryggen gör i s f Nobelstiftelsen formellt rätt. Jag ifrågasätter dock trots allt om detta är så klokt om man nu vill motarbeta SD. Det här gynnar troligen mer än stjälper partiet.

 
ANNONS
 
Havanna

Havanna

28 oktober 2010 20:52

Självklart bör de bjuda in SD precis som de andra riksdagspartierna. Man kan tycka vad man vill om deras politik men de är invalda i riksdagen på demokratisk väg. Detta beteende är snäppet under sandlådenivå.

http://tankarfraninsidan.blogspot.com

Pink Ozzy

29 oktober 2010 12:14

Ja, på något sätt vill man rättfärdiga sitt eget tänk och få ett kors i himlen. Detsamma gäller de övriga partierna som, genom att "glömma bort" SD, tror att vi väljare tror att de själva gör en god gärning. I stället så vill de att vi ska rikta blickarna mot den onde SD så vi inte ser deras egna fadäser. Precis så har USA gjort i massor av år. Under många år var det den farlige ryssen. När den sedan inte blev farlig längre tog man muslimer. För man vill ju inte stöta sig med Kina inte.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:40

Belarus idag, men vi kan lägga till en hel hög med länder österut som valfuskar i varenda val. Du har Ryssland, Kina, Ungern, Nordkorea och nästan alla länder som slutar på "stan". Dessutom finns det en hel del afrikanska länder som inte är så bra på...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:32

För det första. Varför har alla medier börjat kalla Vitryssland för Belarus? Ska vi kalla Frankrike för France också? Nåja. Hur som helst har det varit "val" i landet igen och Lukasjenko fick över 80 % av rösterna igen....säger dom. Men i verklighet...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 11:51

Den 29\5 skrev Aftonbladet att juni och juli skulle bli varmare och torrare än normalt och att augusti skulle bli sval och regnig. Som vanligt kan man inte lita på prognoserna. Frågan är varför de har dom kvar och varför det finns folk som fortfaran...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 10:01

Vart man än tittar i tidningen så är DDT bara elände. Verkar dom om coronan och värmen gjort en del människor till idioter. Eller vad säger du om alla dödsskjutningar den senaste tiden? Sen har vi förarna som sitter i en bil och skjuter med automat...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 09:52

Knökfullt på Lomma strand, Brian Adams ska hålla koncert för 12000, protesttåg i USA, osv. Verkar som om folk har svårt att fatta. Det är likadant när man handlar. Folk bryr sig inte om att hålla avstånd vi ingångar eller i affärer. Man bara går p...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se