Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 23 oktober 2010

Suveränt Doobidoo

Av Pink Ozzy - 23 oktober 2010 09:45

Om du inte tittade på Doobidoo i går så missade du ett mycket bra program. Kenny Bräck och Loise Karlsson  tävlade mot Pernilla Wiberg och Stefan Holm. Som vanligt fanns en glad Lasse Kronér som programledare.

Inte nog med att de hade en stor kunskap om musik. Vi fick också se Loise spela piano med en gitarrspelande Kenny i en fantastisk gammal god rocklåt. Sen uppträdde även Pernilla på sång och Stefan på "sång" och trombon (!). Snacka om stjärnor som bjuder på sig själv! Men du ska inte tro att inte Stefan ansåg detta var en tävling. Man riktigt såg att han ville vinna. Han kan nog inte ens spela fia med knuff med sina barn utan att vinna över dom. Men så är han ju också en vinnarskalle,

Men har du inte sett programmet så passa på att se reprisen. Den är väl värt att se.

TV
 
ANNONS
 
Gammelsmurfen

Gammelsmurfen

23 oktober 2010 11:35

Du noterade väl blicken efter sidbytet när Lasse sa att "poängen flyttas inte"

http://gammelsmurfen.bloggagratis.se

Pink Ozzy

23 oktober 2010 16:24

Jo du. Då var Holm på väg att mörda Kronér.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Fredag 7 aug 10:27

Den lilla Esmeralda också kallat Lilla Hjärtat mördades av sin mamma. För det fick mamman 1 år och 9 månader. Det är vad ett litet hjärta tycks vara värd. De som utdömde detta straff borde skämmas. Är ett barn mindre värd än en vuxen? Är ett barn än...

Av Pink Ozzy - Fredag 7 aug 10:18

En grupp volontärer undersökte möjligheten och skrev sedan kontrakt med 4 matbutiner i Skövde. De fick från regionen pengar Gill en bil och åker nu 2 gånger per vecka runt till dessa butiker och får allt de inte vill sälja mer. Detta körs sedan till ...

Av Pink Ozzy - Torsdag 6 aug 11:41

Har bott halva mitt liv i samma hus och hållit på med trädgårdsarbete på min lilla tomt sedan dess. Enorm många växter har tillkommit och bara 5-6 Är kvar sedan början. Nej, de andra har sällan dött utan föregående ägare hade inte så många växter. ...

Av Pink Ozzy - Onsdag 5 aug 13:09

Efter 8 år av Alliansstyre med kraftiga neddragningar inom polisen har nu de rödgröna vänt på det hela. Men det räcker inte mot gängen. Ska gängen bort så krävs det lagändringar. Det ska inte behövas en husransakningsorder innan man går in i ett hu...

Av Pink Ozzy - Onsdag 5 aug 12:55

Tittar man till omvärlden så klarar Sverige sig ganska bra. Om vi tar dödsfallen i Corona så beror nog en stor del på att vi i steril lever längre än de gör i många andra länder. 90% av de avlidna var ju över 80. Dessutom sägs det att många äldre in...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se