Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 23 oktober 2010

Wikileaks kommer med nya "avslöjanden"

Av Pink Ozzy - 23 oktober 2010 09:34

Jag är lite tveksam till hur jag ska ställa mig till de ideliga dokument som Wikileaks släpper. Visst, det är bra om felaktigheter kommer i dagen. Inte tal om annat.

MEN.

Det är ju inte bara vi västerlänningar som läser detta,  utan även muslimer och andra som, enligt Wikileaks, blivit utsatt för de påstådda övergrepp. Hos dom fungerar detta ju som ett utmärkt bränsle för att än mer hata oss i väst. Och då menar jag speciellt oss som vill att de ska få leva sitt liv som de vill och vi vårt.

Dessa dokument översätts med ljusets hastighet av motståndargrupperna. Dessutom översätts de som de styrande själv vill, vilket inte alltid är ordagrant det som står i dokumenten. Allt detta tillsammans gör oss än mer till måltavlor i det terroristkrig som vi nu befunnit oss i under flera år.

Jag vet inte vad man borde göra med dessa dokument. Kanske skulle de lämnats till en internationell domstol  som hade till uppgift att straffa enskilda soldater eller hela länder, som i detta fall väl mest torde vara USA. På så sätt skulle även al-Quaida kanske förstå att vi i väst inte tolererar denna typ av övergrepp. Om vi nu lämnar ut dessa dokument till pressen utan att något rättsligt görs så kan detta uppfattas som att vi i väst tolererar denna typ av övergrepp.


MEN VI ACCEPTERAR INGA ÖVERGREPP I KRIG.

INTE FRÅN NÅGON PART.

 
ANNONS
 
gubbfan

gubbfan

23 oktober 2010 15:25

Västvärlden har sedan andra världskrigets slut sått vind. Tro inte att vi kan smita från skörden.
Storm!
.
Med eller utan läckor hade skörden kommit.

http://gubbfan.bloggplatsen.se

Pink Ozzy

23 oktober 2010 16:23

Jag är tyvärr medveten om detta. Även om jag fortfarande hoppas på att alla ska sitt förnuft tillfånga. Men det kanske är försent........

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Fredag 7 aug 10:27

Den lilla Esmeralda också kallat Lilla Hjärtat mördades av sin mamma. För det fick mamman 1 år och 9 månader. Det är vad ett litet hjärta tycks vara värd. De som utdömde detta straff borde skämmas. Är ett barn mindre värd än en vuxen? Är ett barn än...

Av Pink Ozzy - Fredag 7 aug 10:18

En grupp volontärer undersökte möjligheten och skrev sedan kontrakt med 4 matbutiner i Skövde. De fick från regionen pengar Gill en bil och åker nu 2 gånger per vecka runt till dessa butiker och får allt de inte vill sälja mer. Detta körs sedan till ...

Av Pink Ozzy - Torsdag 6 aug 11:41

Har bott halva mitt liv i samma hus och hållit på med trädgårdsarbete på min lilla tomt sedan dess. Enorm många växter har tillkommit och bara 5-6 Är kvar sedan början. Nej, de andra har sällan dött utan föregående ägare hade inte så många växter. ...

Av Pink Ozzy - Onsdag 5 aug 13:09

Efter 8 år av Alliansstyre med kraftiga neddragningar inom polisen har nu de rödgröna vänt på det hela. Men det räcker inte mot gängen. Ska gängen bort så krävs det lagändringar. Det ska inte behövas en husransakningsorder innan man går in i ett hu...

Av Pink Ozzy - Onsdag 5 aug 12:55

Tittar man till omvärlden så klarar Sverige sig ganska bra. Om vi tar dödsfallen i Corona så beror nog en stor del på att vi i steril lever längre än de gör i många andra länder. 90% av de avlidna var ju över 80. Dessutom sägs det att många äldre in...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se