Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 20 oktober 2010

Rod Stewarts nya ett platt fall

Av Pink Ozzy - 20 oktober 2010 09:49

Jag vågar säga att jag vet vad jag pratar om i detta fall. Jag har säkert 100 Vinyl och CD-skivor med Rod Stewart och till detta också en hel del på video. Har köpt många skivor på utgivningsdagen sen 70-talet. Varje skiva hade i regel nya överraskningar och en underbar hes röst. MEN! Så kom 2000-talet. Helt plötsligt trodde Roddan att hans lyssnare hade blivit 50 år äldre så han gav ut en skiva med gamla amerikanska klassiker. Nåväl, en skiva som var helt OK och dessutom passade Roddans röst. Annars är det sällan en Cover blir lika bra som ett original.

Förväntansfullt väntade jag dock på en "riktig" Roddan-CD därefter. Men vad kommer? Jo, ytterligare  en skiva med skåpmat från förra seklets första hälft. Och ännu en och ännu en. Sen kom en Soul-CD med gamla soulklassiker. OK, även det passade hans röst. Det jag var mest rädd för nu var att han skulle ge ut nummer 2,3 och 4 även av soulklassiker. Jag som ville ha tillbaka den gamle Roddan. Men NNEEEJJJJ! I dagarna har han släppt ett femte album med gamla amerikanska klassiker som är minst 60 år gamla. När får vi höra den rockande Roddan igen? Jag är rädd för att den tiden är förbi och man får luta sig tillbaka och lyssna på sina gamla klassiker.

Jo förresten, Warner gav för något år sedan ut en samlingsalbum med ett antal CD där Roddan mer eller mindre jammar en del av hans riktiga låter. DET är ett bra album för samlare med många bra låtar i lite andra versioner. Köp den istället för hans femte Amerikaalbum. Det kan du köpa på rea om några månader.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:40

Belarus idag, men vi kan lägga till en hel hög med länder österut som valfuskar i varenda val. Du har Ryssland, Kina, Ungern, Nordkorea och nästan alla länder som slutar på "stan". Dessutom finns det en hel del afrikanska länder som inte är så bra på...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:32

För det första. Varför har alla medier börjat kalla Vitryssland för Belarus? Ska vi kalla Frankrike för France också? Nåja. Hur som helst har det varit "val" i landet igen och Lukasjenko fick över 80 % av rösterna igen....säger dom. Men i verklighet...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 11:51

Den 29\5 skrev Aftonbladet att juni och juli skulle bli varmare och torrare än normalt och att augusti skulle bli sval och regnig. Som vanligt kan man inte lita på prognoserna. Frågan är varför de har dom kvar och varför det finns folk som fortfaran...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 10:01

Vart man än tittar i tidningen så är DDT bara elände. Verkar dom om coronan och värmen gjort en del människor till idioter. Eller vad säger du om alla dödsskjutningar den senaste tiden? Sen har vi förarna som sitter i en bil och skjuter med automat...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 09:52

Knökfullt på Lomma strand, Brian Adams ska hålla koncert för 12000, protesttåg i USA, osv. Verkar som om folk har svårt att fatta. Det är likadant när man handlar. Folk bryr sig inte om att hålla avstånd vi ingångar eller i affärer. Man bara går p...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se