Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 10 oktober 2010

Kim Jong-Un är Nordkoreas nye skitstövel

Av Pink Ozzy - 10 oktober 2010 09:42

Kim Jong-Un har börjat visa sig offentligt. Han ska ta över efter sin pappa som i sin tur tog över efter sin. Resultatet har vi ju sett.

  • Ett land utan mat till folket.
  • Total censur av alla medier
  • Inget internet till folket 
  • En TV-kanal styrd av staten
  • En radiokanal styrd av staten 
  • Inga val
  • Angiveri är lönsam

Ja, listan kan göras mycket lång. Men så länge ett annat förtryckarland, Kina, håller dom bakom ryggen så vågar ingen sig dit för att hjälpa folket som svälter. Men het man Kim Jong-Un så behöver man inte svälta, han har säkert även Internet och satellit-TV. Dessutom behöver han inga val eftersom han väljs på livstid. Han behöver inte vara orolig för att folket gör uppror. Det ser angiverisystemet till.

Det sjuka i det hela är att landet egentligen inte leds av hans pappa Kim Jong-Il heller. Statschefen heter fortfarande Kim Il-Sung. Om du inte visste det så har Kim Il-Sung varit död sen 1994. Så Nordkorea är världens enda land som leds av en döing !

Stackars folk i Nordkorea!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Fredag 7 aug 10:27

Den lilla Esmeralda också kallat Lilla Hjärtat mördades av sin mamma. För det fick mamman 1 år och 9 månader. Det är vad ett litet hjärta tycks vara värd. De som utdömde detta straff borde skämmas. Är ett barn mindre värd än en vuxen? Är ett barn än...

Av Pink Ozzy - Fredag 7 aug 10:18

En grupp volontärer undersökte möjligheten och skrev sedan kontrakt med 4 matbutiner i Skövde. De fick från regionen pengar Gill en bil och åker nu 2 gånger per vecka runt till dessa butiker och får allt de inte vill sälja mer. Detta körs sedan till ...

Av Pink Ozzy - Torsdag 6 aug 11:41

Har bott halva mitt liv i samma hus och hållit på med trädgårdsarbete på min lilla tomt sedan dess. Enorm många växter har tillkommit och bara 5-6 Är kvar sedan början. Nej, de andra har sällan dött utan föregående ägare hade inte så många växter. ...

Av Pink Ozzy - Onsdag 5 aug 13:09

Efter 8 år av Alliansstyre med kraftiga neddragningar inom polisen har nu de rödgröna vänt på det hela. Men det räcker inte mot gängen. Ska gängen bort så krävs det lagändringar. Det ska inte behövas en husransakningsorder innan man går in i ett hu...

Av Pink Ozzy - Onsdag 5 aug 12:55

Tittar man till omvärlden så klarar Sverige sig ganska bra. Om vi tar dödsfallen i Corona så beror nog en stor del på att vi i steril lever längre än de gör i många andra länder. 90% av de avlidna var ju över 80. Dessutom sägs det att många äldre in...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se