Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 10 oktober 2010

Minkar utsläppta igen

Av Pink Ozzy - 10 oktober 2010 09:35

Ser just att man släppt ut närmare 4000 minkar igen. Vad är det för dårar som släpper ut oskyldiga djur till en säker död? Svälter de inte ihjäl så tar räven och rovfåglarna dom. Många blir överkörda av bilar.

Enligt mitt sätt att se det slår förövarna helt åt fel håll. Vill man påvisa hur fel minkuppfödandet är så ska man protestera på annat sätt. Ett bra sätt nyligen var att visa bilder från minkfarmar, där man kunde visa hur misskött minkarna var.  Men att släppa ut dom måste vara ett verk av idioter som inte begriper ett dugg om djur och minkar.

SLUTA UPP MED LARVET ! PÅ DETTA SÄTT FÅR NI INTE MED ER OPINIONEN.

 
ANNONS
 
Gammelsmurfen

Gammelsmurfen

10 oktober 2010 11:29

-- "Men även minkarna i bur går en säker död till mötes"

-- "Nu fick de i alla fall en LITEN stund känna friheten"

Sagt i TVdebatten om minkutsläpp ett, med 17.000 inblandade djur. Av djurrättsaktivister som inte var med om just DET utsläppet men försvarade det.

Säger inte att jag sympatiserar med åsikterna men det var två kommentarer i TV

http://gammelemurfen.bloggagratis.se

Pink Ozzy

10 oktober 2010 12:13

Jo, det de är som politiker och vänder allt så det passar dom. Det skulle väl med hans ögon innebära att de öppnar alla fängelser och sen skjuter ner buset utanför. Då kan de ju säga att de fick vara fri en liten stund. Snacka om sågspån i hjärnan.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:40

Belarus idag, men vi kan lägga till en hel hög med länder österut som valfuskar i varenda val. Du har Ryssland, Kina, Ungern, Nordkorea och nästan alla länder som slutar på "stan". Dessutom finns det en hel del afrikanska länder som inte är så bra på...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:32

För det första. Varför har alla medier börjat kalla Vitryssland för Belarus? Ska vi kalla Frankrike för France också? Nåja. Hur som helst har det varit "val" i landet igen och Lukasjenko fick över 80 % av rösterna igen....säger dom. Men i verklighet...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 11:51

Den 29\5 skrev Aftonbladet att juni och juli skulle bli varmare och torrare än normalt och att augusti skulle bli sval och regnig. Som vanligt kan man inte lita på prognoserna. Frågan är varför de har dom kvar och varför det finns folk som fortfaran...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 10:01

Vart man än tittar i tidningen så är DDT bara elände. Verkar dom om coronan och värmen gjort en del människor till idioter. Eller vad säger du om alla dödsskjutningar den senaste tiden? Sen har vi förarna som sitter i en bil och skjuter med automat...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 09:52

Knökfullt på Lomma strand, Brian Adams ska hålla koncert för 12000, protesttåg i USA, osv. Verkar som om folk har svårt att fatta. Det är likadant när man handlar. Folk bryr sig inte om att hålla avstånd vi ingångar eller i affärer. Man bara går p...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se