Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 4 oktober 2010

Vem blir talman

Av Pink Ozzy - 4 oktober 2010 10:09

Själv tillhör jag nog den stora allmänheten som egentligen skiter i vem som blir talman idag och har som uppgift att slå klubban i bordet med jämna mellanrum. Så för mig och säkert större delen av befolkningen är det ingen stor sak. Så låt SD vara vågmästare. Det jag reagerade på var dock Reinfeldts kommentar igår. Han menar något i stil med att det nu hänger på Sahlin om hon vill rösta för Sverige, eller mot Sverige med SD. Ja, något sånt i alla fall. Minns inte ordalydelsen exakt. Men jag förstår inte vad han menar. Om det nu finns två alternativ och inget har majoritet så är det ju båda som vill ha den tredjes ( SD ) röst. Reinfeldt ska nog sluta med dessa fåniga utspel som de flesta genomskådar direkt och blir förbannade över. Tror han att vi är helknäppa idioter var enda funktion är att ge honom våra röster.

 
ANNONS
 
Gubbfan

Gubbfan

4 oktober 2010 10:49

Jo, det tror han.
Inte bara tror, han vet!
:-(

http://Gubbfan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 11:51

Den 29\5 skrev Aftonbladet att juni och juli skulle bli varmare och torrare än normalt och att augusti skulle bli sval och regnig. Som vanligt kan man inte lita på prognoserna. Frågan är varför de har dom kvar och varför det finns folk som fortfaran...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 10:01

Vart man än tittar i tidningen så är DDT bara elände. Verkar dom om coronan och värmen gjort en del människor till idioter. Eller vad säger du om alla dödsskjutningar den senaste tiden? Sen har vi förarna som sitter i en bil och skjuter med automat...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 09:52

Knökfullt på Lomma strand, Brian Adams ska hålla koncert för 12000, protesttåg i USA, osv. Verkar som om folk har svårt att fatta. Det är likadant när man handlar. Folk bryr sig inte om att hålla avstånd vi ingångar eller i affärer. Man bara går p...

Av Pink Ozzy - Lördag 8 aug 00:34

Jag kan om jag vill,dagligen se antalet unika besökare på min blogg.. NEJ, jag kollar inte upp vilka som kollar överhuvudtaget. Bryr mig inte. Är bara tacksam gör varenda en som orkar läsa det jag skriver om. Eller kan det vars son att berör?;Elle...

Av Pink Ozzy - Fredag 7 aug 10:27

Den lilla Esmeralda också kallat Lilla Hjärtat mördades av sin mamma. För det fick mamman 1 år och 9 månader. Det är vad ett litet hjärta tycks vara värd. De som utdömde detta straff borde skämmas. Är ett barn mindre värd än en vuxen? Är ett barn än...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se