Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under september 2010

Av Pink Ozzy - 11 september 2010 12:54

En riktig skitvecka. Skaldeman säger ju att vecka 3 är en skitvecka. Nu är jag väl lite efter min tid, för att det blev den 4:e veckan som var en skitvecka för min del. Så pass mycket att jag för någon dag sedan vispade upp ca 2 dl vispgrädde och blandade i lite vaniljsocker. Dessutom är suget efter en vanlig fralla, en dubbelnougat, stekt potatis och pasta enorm just nu.

Men, men, det är bara att köra på. Bokade också nyss 1 vecka till Turkiet. Känns som jag behöver det just nu. Det är visserligen all inclusive vilket innebär att en del drinkar åker ner, men jag har också möjligheten att ta det från buffén som är fett och med få kolhydrater. Dessutom fanns det både gym och bastu. Så det blir nog kanon. Mitt 31:a land som jag besöker förresten.

Av Pink Ozzy - 10 september 2010 13:08

Sofie Jakobsson från Kristdemokraterna har ett förslag på att på att skaffa statliga bordeller. Men hallå, har hon alla hemma? Här försöker vi bli av med skiten och letar dessutom efter möjligheter att förbjuda att svenskar köper horor utomlands och så kommer en representant från KD av alla partier med ett sånt förslag. Hur fan är det ställt egentligen? Är det så krisigt att KD håller på att falla ur riksdagen och greppar det sista halmstrået - horor och horbockar? Fy fan!


  Det var en och annan som hade synpunkter på Ohlys bröstpumpskommentar. Jag tror KD nu kan lägga ner den kritiken. Efter Sofie Jakobssons uttalande leder ni plumpligan överlägset.

Av Pink Ozzy - 10 september 2010 12:55

Åkte till dotterns och mågens hus för att passa deras lille parvel under tiden de är på bröllopsresa. För att fördriva tiden lite satte jag igång och rensade lite ogräs. En vara de skulle kunna sälja på marknad. Efter en stund sa det dock bara pang i ryggen när jag stod med huvudet i naten. Och jag som hade tänkt åka in till centrum när man nu ändå är här. Men så e de väl me gammla gubbar. Bara skit.


Av Pink Ozzy - 9 september 2010 09:43

Jag har köpt en sprillans ny Audi och i bilen fick jag installerat den absolut hetaste bilradion på marknaden. För att man ska slippa pilla och istället koncentrera sig på trafiken, så är den helt röstaktiverad.
Man bara säger rätt ut vad man vill höra så spelar den det. Vill man lyssna på radio så fixar den det,
vill man lyssna på enskilda artister så kopplar den automatiskt upp sig mot Spotify.
Vill jag höra på P3 så säger jag bara "P3" och så rattar den själv in stationen.
Vill jag höra en låt med artisten Prince så säger jag bara "Prince" och bilradion frågar mig "Vilken låt?".
Då säger jag till exempel "When Doves Cry" och så spelas låten. Helt fantastiskt.
Häromdagen körde jag i stan och blev omkörd på insidan av ett riktigt rövhål.
Han höll på att skrapa upp hela högersidan på bilen och jag blev så förbannad att jag skrek "Idiotjävel!" högt och tydligt i bilen.
Då slår bilradion över till P1:s partiledardebatt och Maud Olofsson. 
Fan, vad jag älskar den här bilen...

Av Pink Ozzy - 9 september 2010 09:34

Tittade på Kungarna av Tylösand i morse. Hade spelat in det igår. Vad var det? Du vet ju vad jag tycker om Alex Schulman. Nu är det lillebror som vill utmärka sig med skitprogram. Vad var det att visa? Vad ger det för signaler till ungdomar? Synd att vi inte har någon TV-censur längre. Men jag trodde dock att Kanal 5 hade lite självkritik. Att filma ett gäng totaltöntar som super, spyr, gökar, pissar och skiter överallt är så djävla lågt så det finns inte.

Det finns ett ord som heter "underhållningsvärde". Detta ord vet tydligen inte Kanal 5 vad det är.

Av Pink Ozzy - 8 september 2010 12:58

Världen med USA i spetsen och bl a Sverige i släptåg är ju Afghanistan och andra länder för att leka världspolis. Då frågar jag mig varför de nu inte går in i Kongo-Kinsasha ? Är det för att det inte finns något som de anser vara värdefullt? Finns det inga farliga muslimer där? Är det bara några 100 kvinnor som våldtas framför sina barn? Nej, det kanske är så att hycklarna släpper Afrika för att de inte utgör något hot mot den rika västvärlden utan bara mot den inhemska kvinnliga befolkningen. Fördjävligt !

Av Pink Ozzy - 8 september 2010 12:49

Du har säkert förfärat dig över sommarens myggplåga. P ga av en massa regn har översvämningsmyggan vaknat till liv. Under några fina augustiveckor kunde man knappt gå ut. Direkt var de på en för att suga blod.

Men det är vare sig de vanliga myggorna och översvämningsmyggor jag tänker berätta om. Dessa är för övrigt många 100-tal arter. Nej, jag tänker prata om  PUNGMYGGAN ! Denna lilla flygande varelse som tar sig in i sovrum och sätter sig väl gömd tills den hör att man sover djup. Sen kommer den fram till folk som sover med kortbyxor ( vilket jag i regel gör ) och suger blod ur pungen.

Att man vet att de existerar beror på att du vaknar på morgonen och måste klia dig på nämnda punk.

Så tänk på det nästa gång du dödar en mygga. Den kan ha suttit på en pung.

Av Pink Ozzy - 8 september 2010 12:44

Du har säkert läst om den stackare som blev bunden med en strumpa nattetid under 25 år. Fördjävligt kan tyckas, men betänk då följande:

Killen är ( vad jag har läst mig till ) döv, stum, blind, har Down syndrom och en del andra sjukdomar.  Det är ju inte bara bindandet som är ovärdigt. Hela killen lever ju egentligen ett ovärdigt liv. Ja, jag vet att det kanske är hårt av mig, men vad får denna kille ut av livet? Är inte han bara ett prov på läkarnas lusta att se hur länge man kan hålla en gravt handikappad vid liv?

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards