Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 15 september 2010

Era sjuka djävlar

Av Pink Ozzy - 15 september 2010 11:56

Jag har bloggat om det tidigare, men kan inte hålla mig från ämnet. Vad är det för sjuka djävlar som finns mitt ibland oss? Här pratar partierna om än det ena än det andra. Men jag har inte hört någon som tagit ordet pedofiler, barnsexförbrytare, våldtäktsmän, kvinnomisshandlare och liknande i sin mun. I alla fall inte i den bemärkelsen att de verkligen menar vad de säger. Allt som oftast är de bara ute efter fler röster. Så jag får väl ställa frågan här och i min enfald tro att någon bryr sig eller svarar.

  • Tänker ni höja straffen rejält för folk dårar som begår våldtäkt på en 2-åring, som nu har skett?
  • Tänker ni höja straffen rejält för dårar som säljer en 14-årig förståndshandikappad till en massa snuskgubbar?
  • Tänker ni höja straffen rejält för kvinnomisshandlare?
  • Vad kan ni tänka er för min respektive maxstraff för ovanstående?
  • Kommer ni att driva frågan om kastrering av våldsmän av ovanstående slag?
  • Kommer ni att driva frågan att inte släppa ut återfallsförbrytare igen?
  • Kommer ni att driva frågan om att ta fram en utbildningsplan för utlandsfödda så att de lär sig och lär sig förstå och respektera svensk lag och svensk kvinnosyn?

I mina ögon enkla frågor. Men är det någon som vill svara? Att slänga ut muslimer är dock inget svar. Så det går fetbort redan från början. Det är sådana frågor en svensk 50 plussare tänker på. Pengar, lyx och överflöd är inte värt något så länge vi har dårar på våra gator och parker.

 
ANNONS
 
baraenjeppe

baraenjeppe

15 september 2010 15:36

OM jag skall vara ärlig så är nog inte V svaret iallfall(såg att du skulle rösta på dom)
Gissar på att M håller med om flest av dina punkter..(nej jag röstade INTE på dom!!!)
I övrigt håller jag med om ALLT i detta inlägg!

http://baraenjeppe.bloggplatsen.se

Pink Ozzy

15 september 2010 16:43

Nej, M gör inte det. Jag har kollat. Men jag resonera på detta viset förutom att V har en hel del bra punkter.
1. Jag bara kan inte rösta på Mona Sahlin. Det går bara inte.
2. Rösta på Mp. Det var min första tanke. MEN. Om det nu skulle vara så att Sd kommer in och är vågmästare så tror jag att Mp hoppar över till Alliansregeringen. Det skulle innebära en röst på det block jag inte vill ska regera.
3. V har en hel del som verkar vettig och skulle aldrig hoppa över till Alliansen. Dessutom ligger de farligt nära 4% och behöver lite stöd.
Därför röstar jag som jag gjort.

 
Gammelsmurfen

Gammelsmurfen

15 september 2010 16:01

Det är inte så enkelt som att hårdare straff hjälper. Då hade det räckt med ETT verställt dödsstraff i USA.
Om man nu vill att straffen skall vara avskräckande alltså. Men det enda man vill uppnå är kanske att den enskilda straffas.
Tror knappast att hårdare straff hjälper då heller.

Finns andra saker jag tycker skall bestraffas, som "vanliga" troligen inte tycker är befogat.
Tex demokratibrott...

http://gammelemurfen.bloggagratis.se

Pink Ozzy

15 september 2010 16:38

Även om det inte skulle hjälpa att bara spärra in dårarna, så skulle en kemisk och fysisk kastrering avskräcka en del.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Lördag 15 sept 11:12

Har under flera år haft problem som gjorde att jag de senaste 2 åren inte kunnat jobba överhuvudtaget. Jag började räkna på vad jag fick i sjukersättning och vad jag skullefå i pension och såg att det blev dubbelt upp. Jag blir ju inte friskare bara ...

Av Pink Ozzy - Lördag 15 sept 10:38

Nu har det gått en vecka och partierna tycks stå i tre olika hörn. De rödgröna i ett hörn, Alliansen i ett annat och SD står med dumstruten i det tredje.  Vi har ett bra Sverige. Det som säger annat har... ... maktbegär och vill nå till toppen. ...

Av Pink Ozzy - Lördag 8 sept 15:14

I morgon söndag är det du som bestämmer. Själv tänker jag rösta lite olika i de tre valen beroende på vad de åstadkommit under de senaste 4 åren, men även vad alliansen beskyller de rödgröna för att inte ha gjort, även om det helt klart borde varit f...

Av Pink Ozzy - Tisdag 4 sept 23:45

Idag fick en sd-politiker träda tillbaka. Han hade åkt på tok för mycket taxiresor. En annan M-politiker anklagades idag för att ha flugit i st för att ha tagit tåget. Och på det viset kan jag hålla på rätt länge. Men till vilken nytta? Media gräver...

Av Pink Ozzy - Tisdag 4 sept 10:03

När jag flyttade från Tyskland till Sverige som 12-åring på 60-talet kallades jag för Lillhitler, nasse och mycket annat. När jag bodde i Tyskland fick jag aldrig reda på vem denne Hitler var. Jag såg ett målat hakkors på en vägg när jag var sådär 5...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Vad tycker du om dagens invandring av flyktingar?
 Ut med dom
 Vi ska ta emot alla som vill till oss
 Fördela flyktingar efter nationens förmåga att ta emot
 Ta emot, men återvänd efter krig med FN-bidrag
 Ta emot, men skicka tillbaka efter krig.
 Ge endast bidrag på "hemmaplan" som SD förespråkar
 Det är FN, EU och respektive nation att göra det bästa möjliga.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se