Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 17 augusti 2010

Mina första dagar med LCHF

Av Pink Ozzy - 17 augusti 2010 09:40

Nu har jag hållit på med LCHF i några dagar.   Här en liten sammanfattning som kanske får dig att starta också. Jag har i stort sätt mått väldigt bra.   Inget direkt sug efter något som jag inte får äta. Visserligen var det lite trist att inte får ta del av pastan igår.   Men det gick. Inget sug efter kvällsmackorna heller. Då har jag tagit några ost- eller baconskivor.  

Första bakslaget kom dock i morse. Nåja, nu blir det lite skitprat.     Jag brukar kunna göra ...Nr 2 1-3 gånger per dag. Nu var det dock 2 dagar sedan. Dessutom var det som att skita hårda råa potatisar modell större.   Fick tillbringa en kvart på dass.   Men som de som vet det hela skriver, så luktar det inte speciellt. För det säjs att kosten gör att du inte behöver gå på toan mer än kanske varannan dag och att det både är hård och luktfri.  Så i morse rörde jag ner en matsked krossade linfrön. Det mjukar upp lite får vi hoppas.

Känner också lite spänningar i huvudet,   men är osäker om det beror på kosten eftersom vi har haft en luftfuktighet på uppåt 99%, vilket är ytterst ovanligt.  Det enda som stressar mig är alla dessa flygdjur just nu. Frugor, getingar, mygg och harkrankar precis överallt. Jag fick nog 50 stick av myggen igår.   Men gå i långbyxor på sommaren? Aldrig. 

Så nu ska jag strax planera maten för de närmaste 3 dagarna. Jag har märkt att det blir mer omväxlande om man planerar i förväg. Annars blir det väl bara bacon, ägg och köttfärs. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Lördag 17 feb 19:52

Verkar som om Mellot har börjat ta sig på större allvar än ett OS eller VM. Det talas och skrivs dagligen om det och råkar en låt hamna på nätet före tävlingen är det i det närmaste ett terrordåd. Man diskuterar vilt programledarnas kunskaper, artis...

Av Pink Ozzy - Lördag 17 feb 19:42

Förundras lite över en del människors naivitet. Då tänker jag t ex på de invandrare som får svensk medborgarskap och sen åker tillbaka till sina hemländer som aktivister. Jag vet inte om de tror att de tror att ett svenskt medborgarskap skyddar dom, ...

Av Pink Ozzy - Fredag 16 feb 20:09

Postnord och tullen biter sig i svansen. Nu är det klart att Postnord ska ta ut en avgift på 75 kronor samt att de ska ta ut moms på varor från Kina. Varor som i sig ofta kostar 10-20 kronor. Man pratar om att man om att man på det sätt kommer att f...

Av Pink Ozzy - Fredag 16 feb 19:37

Pratade idag med min chef, tillika rektor. Eftersom jag är långtidssjukskriven har jag bara fått sporadisk information om min arbetsplats. Men efter många år inom den privata sektorn och ett antal år inom skolan har jag kommit fram till följande samm...

Av Pink Ozzy - Onsdag 14 feb 11:32

Jag tillhör dom som under en kortare tid köpt en hel del från Wish. Sista biten till min bostad ska dessa paket fraktas från Arlanda till mig. Wish spårningssystem är imponerande. Man ser hela tiden var paketet befinner sig. Ler lastas ofta om ett 10...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Vad tycker du om dagens invandring av flyktingar?
 Ut med dom
 Vi ska ta emot alla som vill till oss
 Fördela flyktingar efter nationens förmåga att ta emot
 Ta emot, men återvänd efter krig med FN-bidrag
 Ta emot, men skicka tillbaka efter krig.
 Ge endast bidrag på "hemmaplan" som SD förespråkar
 Det är FN, EU och respektive nation att göra det bästa möjliga.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12
13
14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se