Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 17 augusti 2010

Mina första dagar med LCHF

Av Pink Ozzy - 17 augusti 2010 09:40

Nu har jag hållit på med LCHF i några dagar.   Här en liten sammanfattning som kanske får dig att starta också. Jag har i stort sätt mått väldigt bra.   Inget direkt sug efter något som jag inte får äta. Visserligen var det lite trist att inte får ta del av pastan igår.   Men det gick. Inget sug efter kvällsmackorna heller. Då har jag tagit några ost- eller baconskivor.  

Första bakslaget kom dock i morse. Nåja, nu blir det lite skitprat.     Jag brukar kunna göra ...Nr 2 1-3 gånger per dag. Nu var det dock 2 dagar sedan. Dessutom var det som att skita hårda råa potatisar modell större.   Fick tillbringa en kvart på dass.   Men som de som vet det hela skriver, så luktar det inte speciellt. För det säjs att kosten gör att du inte behöver gå på toan mer än kanske varannan dag och att det både är hård och luktfri.  Så i morse rörde jag ner en matsked krossade linfrön. Det mjukar upp lite får vi hoppas.

Känner också lite spänningar i huvudet,   men är osäker om det beror på kosten eftersom vi har haft en luftfuktighet på uppåt 99%, vilket är ytterst ovanligt.  Det enda som stressar mig är alla dessa flygdjur just nu. Frugor, getingar, mygg och harkrankar precis överallt. Jag fick nog 50 stick av myggen igår.   Men gå i långbyxor på sommaren? Aldrig. 

Så nu ska jag strax planera maten för de närmaste 3 dagarna. Jag har märkt att det blir mer omväxlande om man planerar i förväg. Annars blir det väl bara bacon, ägg och köttfärs. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Lördag 23 juni 09:40

Har funderat hit och dit över hur det ska gå ikväll. Tyskland har gjort ett antal dåliga matcher under våren och går inte att känna igen riktigt. Tycks vara så att de äldre, Müller m fl, har tagit över för mycket. Sverige däremot har blivit ett all...

Av Pink Ozzy - Fredag 22 juni 09:41

Jag börjar må bättre och vill ge er ett tips. Jag gick in i väggen för fjärde gången. Jag tillhör dom som aldrig vill säga nej utan gräver ner hälarna i sanden och öser på. Tills det smäller? Denna gång fick jag efter ett drygt halvår även enormt on...

Av Pink Ozzy - Fredag 22 juni 09:27

Nu är jag både arg och upprörd. Igår besvarade jag en tweed, i mina ögon helt korrekt. Personen som mottog tråden ville dock inte uppfatta det så. Vi kan säga att han har en högre sammanfattning i ett mindre företag. Ett tag var han chef över mig. De...

Av Pink Ozzy - Fredag 22 juni 09:01

Vill önska alla mina läsare en trevlig midsommar. Och skulle ni råka dricka för mycket , lägg er ner och sov. Ställ inte till med något och börja absolut inte att bråka med folk. ...

Av Pink Ozzy - Fredag 15 juni 12:41

Nu tänker Eskilstuna införa att tiggare ska ha tillstånd. En siffra på 150 kronor om dagen för ett tillstånd. Och nu blir jag fundersam. Kan inte tigrarna bara flytta till kranskommunerna ? Vore det i s f inte bättre med ett nationellt förbud?Frågan ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Vad tycker du om dagens invandring av flyktingar?
 Ut med dom
 Vi ska ta emot alla som vill till oss
 Fördela flyktingar efter nationens förmåga att ta emot
 Ta emot, men återvänd efter krig med FN-bidrag
 Ta emot, men skicka tillbaka efter krig.
 Ge endast bidrag på "hemmaplan" som SD förespråkar
 Det är FN, EU och respektive nation att göra det bästa möjliga.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12
13
14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se