Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 17 augusti 2010

Mina första dagar med LCHF

Av Pink Ozzy - 17 augusti 2010 09:40

Nu har jag hållit på med LCHF i några dagar.   Här en liten sammanfattning som kanske får dig att starta också. Jag har i stort sätt mått väldigt bra.   Inget direkt sug efter något som jag inte får äta. Visserligen var det lite trist att inte får ta del av pastan igår.   Men det gick. Inget sug efter kvällsmackorna heller. Då har jag tagit några ost- eller baconskivor.  

Första bakslaget kom dock i morse. Nåja, nu blir det lite skitprat.     Jag brukar kunna göra ...Nr 2 1-3 gånger per dag. Nu var det dock 2 dagar sedan. Dessutom var det som att skita hårda råa potatisar modell större.   Fick tillbringa en kvart på dass.   Men som de som vet det hela skriver, så luktar det inte speciellt. För det säjs att kosten gör att du inte behöver gå på toan mer än kanske varannan dag och att det både är hård och luktfri.  Så i morse rörde jag ner en matsked krossade linfrön. Det mjukar upp lite får vi hoppas.

Känner också lite spänningar i huvudet,   men är osäker om det beror på kosten eftersom vi har haft en luftfuktighet på uppåt 99%, vilket är ytterst ovanligt.  Det enda som stressar mig är alla dessa flygdjur just nu. Frugor, getingar, mygg och harkrankar precis överallt. Jag fick nog 50 stick av myggen igår.   Men gå i långbyxor på sommaren? Aldrig. 

Så nu ska jag strax planera maten för de närmaste 3 dagarna. Jag har märkt att det blir mer omväxlande om man planerar i förväg. Annars blir det väl bara bacon, ägg och köttfärs. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Tisdag 19 sept 12:26

Läser nästan dagligen att man letar efter liv på andra planeter. Chansen att hittar något är egentligen lika med noll. Det finns flera anledningar till min slutsats. Om vi tar vår jord så sägs det ju att om man skulle dela in den i ett dygn så har m...

Av Pink Ozzy - Måndag 11 sept 10:29

Har fått min dom från läkarna. För att de ska operera min rygg måste jag gå ner nästan 40 kg!  Låter inte helt enkelt, men jag har gett mig fan på att det ska gå. Tänkte minska med 0,5 kg/vecka. Gick skapligt i början, planade ut 2 veckor och min...

Av Pink Ozzy - Måndag 11 sept 10:22

Idag går norge till val och då passade några politiker på att dra fram SVERIGE som ett "skrämmande exmpel" !!! Men hur kom ni fram till det? Sverige är ju bättre än Norge i vad ni vill, utom möjligen dopade skidåkare. Vi har bättre ekonomi än ni ...

Av Pink Ozzy - Måndag 11 sept 10:03

I Sörmland, och kanske iflera landskap, hade vi aptitrunda igår. Det var ett 50-tal företagare, gårdar, bagerier mm som ibland bjuder på sig själv och ibland bara vill sälja så mycket som möjligt till ett så högt pris som möjligt.  Jag fick höra at...

Av Pink Ozzy - Måndag 4 sept 11:17

Hur ska det egentligen gå framöver? Nu sitter det en liten fetknopp med ful frisyr i Nordkorea och skjuter av raketer so om det vore nyårsafton.  I andre änden sitter en annan tomte och har noll koll om vad utrikesppolitik handlar om och hur den sk...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Vad tycker du om dagens invandring av flyktingar?
 Ut med dom
 Vi ska ta emot alla som vill till oss
 Fördela flyktingar efter nationens förmåga att ta emot
 Ta emot, men återvänd efter krig med FN-bidrag
 Ta emot, men skicka tillbaka efter krig.
 Ge endast bidrag på "hemmaplan" som SD förespråkar
 Det är FN, EU och respektive nation att göra det bästa möjliga.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12
13
14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se