Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under juli 2010

Av Pink Ozzy - 10 juli 2010 10:17

Jag tror att den här dan går åt helvete. Det började för en stund sedan då jag skar mig på en mässingskatt som jag gjorde en gång för att skrämma grannarnas katter. Den är så ful så det funkar på en del katter. Hur som helst så skulle jag göda lite innan åskan kommer och skar mig på vänsterfinger. Blodet skvätte och det var bara att ta kallvatten och tvål och hoppas att det inte blir en blodförgiftning. Är ju annars lätt att få när man håller på med sjövatten, jord och gödsel.

Hur som helst så går dan åt helvete när det börjar på detta viset.  Tyskland förlorar i fotboll. Jag får inte se fotbollen för att det åskar. En blixt kommer nog också att slå ner i närheten eller i kåken. F-n det här bådar inte gott. Jag tänkte tvätta bilen men tror jag skippar det. Tänk om jag repar lilla bilen med tvättsvampen idag. Törs inte chansa på det. Det är nog bäst att ta det djäkligt lugnt idag.

ANNONS
Av Pink Ozzy - 9 juli 2010 22:15

Nu gäller det att profilera sig. Visserligen tillhör M, C, Fp och Kd Alliansen, men vad hjälper det om de inte får 4% i september? Så därför gäller det nu för alla att framstå som Sveriges räddande änglar. Reinfeldt tyckte för några dagar sedan att det är Moderaterna som är samhällsbärarna. Undrar hur det rimmar med vad Littorin tycks ha gjort? Lyckas moderaterna hålla det hemligt till efter valet? Reinfeldt säger också att Sveriges finanser är i balans. Hur kan de vara det? Vi har ju miljardskulder.

Sen kommer lilla Maud som numera har glömt både bönder och kärnkraftsmotståndet och tror att lägre moms på restaurangerna och frisörer och mera Rutavdrag ska rädda Sverige. Och idag var det Kd's tur att profilera sig. Tänk vad de måste ha suttit länge för att hitta på något. Men det gick inte upp några ljus för någon. Plötsligt kom det väl en röst från ovan och sa med myndig stämma:

- Använd ordet "ofrihetschock". Det är det ingen som begriper men låter både skrämmande och smart.

Så nu får vi alla ett nytt ord att lära oss. Vad det betyder? Ja inte fan vet jag.

En annan sak som får mig att fundera är var alla pengar plötsligt kommer ifrån. Alla tycks ju bjuda över varann just nu, men ingen kan tala om var pengarna ska tas ifrån. Om du inte listat ut det så finns det två alternativ: Vi eller låna.

För någon dag sedan tyckte Sahlin att alla ska ha rätt till 30 timmars förskola. Vad kallas det för? Fattigmans-RUT? För vad händer? Jo barnen ska till förskola när dom är sådär 5-6 år och mamma kan gå ut och shoppa eller titta på Glamour. Det är ju redan nu så att man i många kommuner använder sig av enhetstaxa  vilket medför att många föräldrar tycker att barnen lika gärna kan vara på dagis maxtiden som de betalar för. Säg nu inte att jag har fel. Jag vet, för jag känner folk som arbetar med barn på dagarna. Även frugan hade många dagbarn tidigare och vi fick ofta reda på att man handlade och gjorde annat, antingen för att utnyttja maxtaxan eller för att " det inte går att handla med barn".

Till sist vill jag bara få dig att tänka på en sak när du nu lämnar din valsedel. Vad säger de olika partierna och vilka har dom i s f med sig på tåget? För lilla Maud eller t ex Hägglund kan ju stånga sig blodiga med löfte om t ex momssänkning och ofrihetschocker om inte de har med sig tillräckligt många partier.

Men Maud fick ju med alla på att skaffa nya kärnreaktorer. Vad säger alla gamla Centerpartister om det?

ANNONS
Av Pink Ozzy - 9 juli 2010 10:17

Aftonbladet påstod att barnen inte var enda skälet till att S-O L avgått utan ett brott kunde ligga bakom. Först avfärdade jag det hela. Sen började jag dock fundera. Varför kom det inte en dementi? Om jag inte har gjort något så borde det väl vara en skitsak att säga " Hallå Aftonbladet, lägg korten på bordet eller jag stämmer er för förtal". Men icke. Förrän idag då Reinfeldt medger att det finns något mer. Att " det finns fler skäl". OK, ska ni lägga alla kort på bordet, eller ska det så sakta komma fram ändå. För det kommer ju fram. det gör det alltid.

Läser man lite mellan raderna så kan det vara sexköp, barnporr eller porr i datorn. Först tänkte jag på Alkoholproblem, men de ger ju inte fängelse. Så jag undrar om inte vår vän kan vara en liten snuskhummer. Men vi får väl snart veta vad som är rätt och fel i byket. Är det något av det jag nämner ovan ska ska han hängas ut. Vi har nog med sexdårar i detta land.

Av Pink Ozzy - 8 juli 2010 11:04

Jag och många med mig blev förbannade på Gudrun Schyman när hon eldade upp 100.000:- Nu läser jag en blogg där en kvinna blir förbannad på de som har skrivit nedlåtande om Gudrun och tycker det hon gjorde var rätt. Dessutom antyder hon att det till övervägande del var män och att de gjorde det för att Gudrun var alkis. Hur fan kan man tycka så? Om hon var eller är alkis hör inte hit ! Man eldar inte upp pengar som man kan använda bättre! Och som jag skrev så hade de gjort mer nytta och gett mer positiva reaktioner om hon ställt sig upp med pengapåsen och sagt att F! nu ger dessa pengar till de fattiga, utslagna, eller av män slagna kvinnor. DET hade gjort att hon hade fått min respekt. Men inte nu.

Av Pink Ozzy - 8 juli 2010 10:42

Ja det kan inte vara lätt för en kille i Jonas Bergströms kläder. Tänk att klanta till det genom att vänstra när han hade en både vacker och rik tjej. Han hade kunnat kamma hem feta advokatkontrakt och levt ett bra liv. Men så gick det som det gick. Nu flyttar han hem till mamma. Ja, vart ska han ta vägen? Han är nu en paria, en kille ingen vill kännas vid, för vänner till Jonas är inte vänner till hovet. Och vem i dessa kretsar vill bli ovän med kungen? Så där får lille osmarte Jonas få sin morgongröt av mamma och dessutom dåligt betalt och dåliga uppdrag. Var det värt ett ligg Jonas?

Av Pink Ozzy - 8 juli 2010 10:38

Glömde helt bort att blogga om stackars Daniel. Nu har kvällspressen läst äktenskapsförordet och kommit på att Daniel inte får halva kungariket om han skiljer sig från Vickan. Men hallå! De har ju precis gift sig. Varför skriva om det? Är det total nyhetstorka ett valår som detta? Skärp er kvällspress!!!

Av Pink Ozzy - 8 juli 2010 10:33

Jaha, då var det klart vilka som spelar finalen. Jag hade mitt tips på Brasilien-Tyskland, men så blir det nu inte. Och ska man vara ärlig så spelade Spanien bättre igår. Tyskland låg på tog för mycket på försvar. Men Spanien - Holland blir nog en bra match det också. Två lag som vill spela fotboll. Tyvärr har dom ingen att spela med utan får hålla tillgodo med ”jabulani”, något som liknar en fotboll, men testas under den period då man inte ska testa, utan spela med en fotboll. Dålig timing. Jag tror at fotbollen blivit bättre under VM med en boll som alla har spelat med tidigare. Men nu är det så när Blatter & co bestämmer. 

Av Pink Ozzy - 7 juli 2010 15:03

Nu avgår Sven Otto Littorin. Anledningen är tydligen barnen. Jag gillar inte det borgerliga blocket, vilket säkert framgått. Men jag önskar Sven Otto Littorin lycka till, eftersom han valde sina barn före ett jobb. Du valde rätt kan jag säga dig. Dina barn ska du ha med dig resten av ditt liv och om du ha tur även ge dig barnbarn. En sketen riksdagsplats med hög lön har du dock bara en kort stund. Och utskälld blir du på båda platser. Så lycka till med familjen och ta väl hand om den.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se