Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under juli 2010

Av Pink Ozzy - 19 juli 2010 09:35

Jag vaknade och kände att det var svalare ute än tidigare dagar eftersom frugan brukar öppna fönstret någon gång på efternatten. Jag gick upp, öppnade altandörren och lät den kyliga luften komma in. Därefter gjorde jag i ordning frukost och väckte sen frugan. Efter frukost tog jag min dator och satte mig ute eftersom jag slipper solkatter i datorn på morgonen. Solen sken och knappt ett moln syntes till. Allt var tyst. Bara vinden hördes.

Då börjar grannen klippa häcken! Klockan 9 på morgonen! Var är hagelbössan?

ANNONS
Av Pink Ozzy - 18 juli 2010 11:44

För den som inte vet vem Roger Akelius är kan jag säga att han skapade sitt imperium och sina miljarder genom att mer eller mindre skriva om skattelagar och förordningar på ett sådant sätt att vanligt folk förstod hur lätt det var att slippa skatt. På helt laglig väg, inget fusk. Nu skänkte Akelius 100 miljoner av sin förmögenhet till SOS-barnbyar och katastrofen på Haiti. Då blev barnen förbannade!!!

Men det är ju hans pengar! Han måste väl få göra vad han vill med dom. Dessutom har han ju några miljarder kvar. Konstigt att det alltid blir bråk om pengar mm.

Själv har jag inte träffat min morsa på snart 20 år. Pappa dog på 70-talet. Anledningen till att jag inte träffat henne är hennes sätt att ljuga som det passar henne. Lögner som man ofta ser igenom på mils avstånd. Ändå håller hon fast vid dom. Jag pallar inte för folk som ljuger. Lillbrorsan är tydligen inte sån, eller så tänker han bara på arvet. Själv skiter jag i det. Jag mår hellre bra än att jag går på en massa skittråkiga besök vid födelsedagar, jular mm bara för att få pengar när hon dör. Nej, då får det hellre vara.

ANNONS
Av Pink Ozzy - 18 juli 2010 11:19

Jag har nu varit i trädgården och hämtat dagens lunch. Det kommer att bli en tjock soppa med potatis, gräslöksblad, lökblad av gul, silver och rödlök, blad av Libbsticka, rödbetor och morot. Dessutom lite fond och pasta. Ibland så mixar jag grönsakerna, men idag tror jag att jag äter dom i småskuret skick. Det gäller att passa på när trädgården bjuder.

Av Pink Ozzy - 18 juli 2010 11:14

Satt just och funderade lite över allsång. När Skansen började med allsång satt ett antal pensionärer och sjön med Bosse Larsson. Se kom Lasse Berghagen  och därefter Anders Lundin. Nu är det en folklig tradition. Men det stannar inte vid det. Vad man åstadkommit är att det finns 1000-tals ungdomar som sjunger de gamla melodierna och på så vis för vidare den musikskatt vi ändå har. När allsången en gång startade var det ju ingen under 50 som vågade tala om att man ens zappat till allsången.

Såg idag i en tidning att Skansen och Liseberg fått fler efterföljare i landet. På ett 10-tal platser hålls varje vecka allsångskvällar.

Själv tittar jag också, men bara de kvällar vi har dåligt väder eller om det skulle vara någon artist som jag absolut inte vill missa. Men i så fall spelar jag in det och kollar senare på kvällen.

Av Pink Ozzy - 18 juli 2010 11:03

Aftonbladet har ju under en tid skrivit om Littorinaffären. Men nu undra jag var de egentligen har på fötterna. De riskerar nu att stämmas av Littorin. Om han stämmer dom men ändå har gjort det som sagt om honom så kan han lika gärna utvandra till Sibirien. Då är han ju helt körd här. Men har han inte gjort s bara måste han stämma tidningen. Stämmer han däremot inte tidningen så säger han ju samtidigt att han har gjort något av det tidningen beskyller honom för, eller så är han rädd gör att de ska lyfta upp något annat som de har bevis för och som kan skada honom och hans vårdnadstvist. Så hur han än gör så sitter han nog rätt risigt till. Dessutom sätter ju Aftonbladet sitt anseende på spel och drar i s f med sig de rödgröna i fallet. Så det står onekligen mycket på spel just nu.

Själv började jag dra öronen åt mig när jag på aftonbladets nätupplaga fick läsa att prinsen hade gjort en kupp på Öland. När man kollade filmen som tidningen länkade till bestod "kuppen" i att prinsen hade pratat med Viktoria i telefon. Ska det kallas för journalistik?

Av Pink Ozzy - 17 juli 2010 14:15

Det ska tydligen inte bli något SMS-förbud   när du kör bil. Varför? Jo, för att det är valår. Då ska man inte stöta sig med 40% av valmanskåren  . Att det sen är farligt att SMSa bakom ratten spelar ingen roll. OK, ok, jag gillar inte heller förbud efter förbud och jag tycker att det egentligen redan finns i dagens vägtrafikförordning    , men det finns dom som behöver se det svart på vitt. Vem har inte sett både personbilar och t o m lastbilar fladdra   över hela vägbanan. När man kör om dom så knappas det ofta för fullt på mobilen.

Jag tror att det hade blivit diskussion i ämnet om det varit EFTER valet. Men nu är det FÖRE och då pratar man inte om sådana saker. Inte heller pratas det ju om skattehöjningar på sprit  , bensin ( förutom Mp) och annat. Sånt väntar man med till EFTER valet.

Sådan är det fria valet sådan är demokratin.      


Av Pink Ozzy - 17 juli 2010 14:02

Vi låg vid en mulen strand till ca 13. Nu är vi hemma och det har börjat regna. Hoppas det regnar hela natten så det blir ordentligt. Det behövs. Åskan gör mig inget så länge den är på lite avstånd. Undrar hur många veckor sen som vi fick regn? Måste ha varit 3-4 veckor.

Av Pink Ozzy - 16 juli 2010 14:24

Enligt Peter Siepen så tycker han att blekfeta män förstör våra badstränder. Men vad säger vi om feminint klädda små män med röda hattar. Vad förstör inte det? Han som snart är 50 och har som största hobby att hålla vikten och figuren. Men var har det fört honom? Har han blivit något? Nej, någon slags C-kändis i, som sagt, skitfula kläder.

Det har aldrig fallit Siepen in att det finns folk som av medicinska skäl blivit feta?  Att de kanske är fetare eller ska vi hålla oss till ordet "mer välväxta" än herr Siepen p g a genetiska orsaker?

Att detta dessutom är modebetingat i den västliga världen? Förr skulle man  vara fet för det visade att man var förmögen och hade råd. T o m i våra dagar finns det kulturer där kvinnor utan stor bak ligger i lä.

Nej, släng dig i väggen Siepenfjant och låt oss välväxta bada precis som du vill, djävla bönsticka.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se