Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under juli 2010

Av Pink Ozzy - 22 juli 2010 14:36

Ser på den reklamen som man får dras med på denna blogg att man idag har en slogan som heter "I Tierp är allt möjligt". Det får mig att skratta åt en händelse för dryga 10 år sedan. Jag åkte som säljare runt i Sverige. Bokade alltid mina resor noga. Valde hotell redan innan resan så allt var klappat och klart. Just denna resa skulle jag till Tierp och bokade således in mig på "Nya gästgivargården i Tierp". Visst låter det flott och fint? Ja, fint skulle det vara. Eller, egentligen spelade det ingen roll bara de hade normal standard och en bastu.

Jag frågade mig fram vid en kiosk.

- Det ligger där, säger flickan och pekar åt ett håll samtidigt som hon fnissar.

Jag kör dit, kliver in och får direkt en känsla av att jag kliver in i 40-talet. En gammal lucka var receptionen. Jag fick nyckeln och fick dra resväskan genom ett antal rum och hallar för att till slut stå framför rummet. Jag låste upp och tittade in.

Framför mig såg en en gammal tjock-TV som måste varit en av de första. En röd fåtölj från 40-talet och sängen och bordet kom nog från samma decennium.

Jag  öppnade dörren till vänster och hamnade på toan. Ingen dusch i toan?

Aha, de har duschen bakom den högra dörren, tänkte jag. Öppnade den och såg bara en garderob. Jag slängde mig på telefonen och frågade var duschen fanns.

- Längre ned i korridoren, fick jag som svar.

- Och bastun?

- Det har vi ingen.

- Var ligger närmaste hotell härifrån?

- ca 5 mil

Jag la på och gick för att kolla duschen. Det visade sig vara en sliten äcklig dusch som man inte ville stå barfota på.

Nåja. jag var ju hungrig så jag gick ner till restaurangen. Jag valde lövbiffen. Jag ropade på henne som satt i receptionen tidigare. Hon kom och medan hon förflyttade sig bytte hon förkläde från ett stort svart till en kort vitt och tog min beställning. Hon vänder på klacken och går mot köket. På vägen byter hon till ett annat större vitt förkläde. Jag hör hur hon tar fram köttet och börjar banka på det. Jag är fortfarande osäker om köttbiten var död när hon först la sin hand på den, men den var definitivt död när hon hade bankat klar. Efter en stund kom det in en stendöd lövbiff med torra tråkiga pommes och en stendöd Beanaisesås.

DET var Tierp för mig det.  Men allt är ju möjligt i Tierp.

ANNONS
Av Pink Ozzy - 22 juli 2010 14:13

Bajen spöade   BP med 7-6 i Svenska cupen igår. Än lever spöket  , än är inte Bajen död. Dessutom är tjejerna   också i semin och ska möta DIF   .

Men varför kan inte Bajen spela så i  varje match?  

ANNONS
Av Pink Ozzy - 22 juli 2010 13:38

Var i morse hos tandläkaren. En plomb var sprucken. Men jag undrar och har alltid undrat hur man är funtat när man vill gräva i en annans mun? Ok, yngre har ju mindre hål än vi lite till åren komna. Förr hade man en annan strategi. För det första åt man godis när det behagade, använde inte fluor och ansåg tandborstning vara ett nödvändigt ont. Det resulterade i tandläkarnas dåvarande strategi. D v s så fort de så antydan till hål så skulle det borras upp stoooora hår så att man fick plats med myyyycket amalgam.Så när vi äldre skrattar ser man bara en massa gråsilver amalgam. Numera duttar man lite med morren i hålet och pular in lite plast eller liknande. Tänk, tiderna förändras.

Men åter till ämnet. Hur kan man vilja gräva i andras munnar? Själv tycker jag att det bland det äckligaste yrke man kan ha. Men å andra sidan är det ju tur att vissa har denna "böjelse". Heder åt tandläkarna.

Av Pink Ozzy - 21 juli 2010 16:33

Värmen kräver sin man idag. Vi åkte till vårt favoritbad direkt på morgonen. Det är så fins att komma först till sjön och höra fåglarna och se den lugna sjön. Då sitter man bara där och njuter. Då blir man lite tom i bollen på bloggidéer.

Av Pink Ozzy - 20 juli 2010 10:11

I Sverige kastas det mat för 2 miljarder varje år i butiker. Det blir 100.000.000 kg mat. Delar man detta med antal invånare ( ca 9 milj.) så blir det 222:-/person och dryga 11 kg. Tänk dig en 3-barnsfamilj. Det blir 1100:-/familj och 55 kg mat per år. Till det kommer den mat som hushållen slänger. Helt otroliga mängder. Kräv därför att era butiker gör något med denna mat. T ex rea ut det i tid eller skänka det till organisationer som lagar mat åt t ex hemlösa.

Du ska tänka på att det t o m är mat där sista förbrukningsdag inte har gått ut. Eller ta vår affär där frysarna inte startade efter en avfrostning. Mat för 10.000-tals kronor fick slängas. Detta hade kunnat undvikas med ett larm i frysen.

Av Pink Ozzy - 20 juli 2010 09:59

Har läst andras bloggar på morgonen och då speciellt Susanna55. Ibland hatar jag det skrivna ordet eftersom det i t ex bloggar tar bort nyanser som man gärna vill ha med. Ibland tar man också en enda mening och river ner himlen för att man uttryckt sig lite bristfälligt.

Men för att göra det hela helt klart för alla:

Jag är helt emot prostitution, pedofili,  tvång i alla former. Egentligen räcker det med den meningen. Men jag kan inte låta bli att ställa vissa frågor.

Du som går till en hora. Hur känns det? Känner du någon tillfredsställelse och kärlek? Blir det lite mys mys före och efter? Ser du till att din kvinna är lika belåten som du?

Och du som ger dig på barn. Har du sinnesundersökt dig någon gång? Har du funderat på att gå till polisen och säga "lås in mig, annars våldtar jag barn"? Och vad i helvete kan man få ut av att ge sig på ett barn?

Till er som gör detta föreslår jag att köpa en uppblåsbar Barbara ( om de fortfarande finns) eller borra ett hål i en vägg. Det borde väl ge samma njutning som du är ute efter. Och tänk på att du i mina ögon inte har något livsberättigande. Jag har inte lust att betala din logi på en kåk om du åker fast.

Jag tycker även att man ska sluta fjäska med dessa personer när de åker fast och ska ta sitt straff. Som det nu är hamnar de ju på särskilda anstalter eftersom de får stryk av buset om de hamnar på en vanlig anstalt. Men jag anser att de ska hamna på en vanlig anstalt. Då får de smaka på samma medicin de utsatt andra för. Och skulle de bli ihjälslagna, so what ?

Av Pink Ozzy - 19 juli 2010 19:03

Som du läste i ett tidigare inlägg så började ju grannen och klippa häck klockan 9 i morse  . Jag tänkte skjuta   honom med en hagelbössa  . Har dock inget vapen. Fick ett tips om att sakta strypa honom, men sen tänkte jag ut något ytterst grymt.

När han satte sig ner med kaffet efter utfört värv och hopp om en stilla eftermiddag... 

DÅ körde jag igång och klippte ner stora grenar från ett träd- med motorsåg!!!

Sen körde jag dessutom de lagom stora grenarna i kompostkvarnen - Muuaahhhh!!! 

OK, sen kom middagen och lugnet infann sig...trodde jag.

Då hade grannen på min andra sida köpt en eldriven gräsklippare   för sina 50 kvadratmeter gräs! Jag tror jag blir galen.   MÅSTE man ha el och bensindrivna maskiner som går i ett? Skulle man inte kunna göra som så att man bestämmer en tid då ALLA klipper och låter. Det blir visserligen ett djävla liv i nån timme, men sen blir det ju lugnt i stället.    


Av Pink Ozzy - 19 juli 2010 09:54

Jag sår sallad så tidigt det går. Därför har jag sallad redan kring månadsskiftet maj-juni. Jag har bara såt ca 2,5 meter olika sorters sallad som jag plockar av dagligen. Mestadels äter jag den på macka. Jag kan ha ett helt torn av fräsch sallad i olika gröna nyanser ända till mörkrött. Jag äter nog ett halvt salladshuvud per dag. Jag är inte vegetarian på något sätt, utan älskar bara hembakat bröd, en ostskiva och 10 lager med sallad.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se