Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 31 juli 2010

Morsan ringde

Av Pink Ozzy - 31 juli 2010 09:57

Morsan ringde. Kanske inget du skulle reagera på, men det är andra gången på nästan 20 år. Hon skrev ett brev till mig för nästan 20 år. Jag skulle skriva under att jag avsade mig allt vad arv hette. Hon var heltokig på olika saker som underblåstes av hennes man, som inte är min pappa, och min brorsa som han adopterade. Jag skrev självfallet inte på. Inte för att jag var ute efter deras pengar, utan mer för att djävlas och inte skriva på. Säkerligen har de under åren som gott fixat så att min s k bror får allt, men det skiter jag i. Jag har ju aldrig haft pengarna, så jag har inte förlorat dom.

Hur som helst så var det som sagt andra gången. Förra gången var för ca 5-8 år sedan så hon ringde och tyckte vi skulle glömma det hela och att det nu var upp till mig. Men hallå! Det var ju HON som skrev brevet, som dessutom till stor del var lögner rätt upp och ner. Helt plötsligt var det upp till mig?!?!?

Varken jag eller mina barn har kontaktat henne under tiden. Inte för att jag har förbjudit mina barn att göra det. Icke, de är vuxna och har egna hjärnor att tänka med. Men de har väl också märkt hur hon är.

Hur som haver så ringde hon igen igår och ska " Kom hit så stryker vi ett streck över det som varit". Bara sådär? 20 år av sår ska bara sådär strykas ett streck över? Nej, lite mer ansträngning kräver jag dock. Inte fan åker jag 1,5 timme för att träffa någon som har beljugit mig och ljugit för alla andra om mig. Sen må det vara min mor eller gud fader. Så funkar inte jag. De som är mina vänner är de som är ärliga och trevliga och tar mig för den jag är. Då tar jag dom för dom de är.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Fredag 3 april 20:16

Nu ska tydligen Stockholms sjuksköterskor som håller på med coronapatienter jobba 48 timmar och få 120% mer i lön. Kanonbra. Inte nog med att man tar vara deras kunskap 8 timmar mer per vecka utan även att de får ordentligt betalt för slitet och risk...

Av Pink Ozzy - Fredag 3 april 20:02

Vi har jobbat som svin hela vårt liv. Nåja, nästan hela vårt liv. Numera är vi pensionärer. Och så kom Corona. Vad händer? Jo, vi som slitit hela vårt liv får ta av våra besparingar när en liten pension inte räcker. Men de som röker mm och dessut...

Av Pink Ozzy - Fredag 3 april 13:39


Blir förbannad på folk i Mariefred. Men det är nog lika illa på många andra orter. Kliver ut en bil och ser att en äldre dam likaledes kliver ur sin bil. Jag säger åt henne att... " Men här får nog inte lilla damen stå". Hon ser sig omkring och tac...

Av Pink Ozzy - Fredag 3 april 13:34

Ser mer och mer avtryck av coronaviruset. Nej, jag ingen som haft Corona, men en massa förkylningar hit och dit. Var på apoteket och där ville man inte ens t i mitt körkort utan bad mig att vänta det åt hennes håll. På ICA har man tejpat linjer ...

Av Pink Ozzy - Fredag 3 april 10:15

Coronan sprider sig och vi är oroliga. Vi sådana tillfällen ställer Sverige upp bakom sin stadsminister. Sossarna gick fram med drygt 5 %. Inte så konstigt egentligen. Folk har börjat tänka igen. Löfvén gör dessutom ett bra jobb och tar inte ut sväng...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se