Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 31 juli 2010

Morsan ringde

Av Pink Ozzy - 31 juli 2010 09:57

Morsan ringde. Kanske inget du skulle reagera på, men det är andra gången på nästan 20 år. Hon skrev ett brev till mig för nästan 20 år. Jag skulle skriva under att jag avsade mig allt vad arv hette. Hon var heltokig på olika saker som underblåstes av hennes man, som inte är min pappa, och min brorsa som han adopterade. Jag skrev självfallet inte på. Inte för att jag var ute efter deras pengar, utan mer för att djävlas och inte skriva på. Säkerligen har de under åren som gott fixat så att min s k bror får allt, men det skiter jag i. Jag har ju aldrig haft pengarna, så jag har inte förlorat dom.

Hur som helst så var det som sagt andra gången. Förra gången var för ca 5-8 år sedan så hon ringde och tyckte vi skulle glömma det hela och att det nu var upp till mig. Men hallå! Det var ju HON som skrev brevet, som dessutom till stor del var lögner rätt upp och ner. Helt plötsligt var det upp till mig?!?!?

Varken jag eller mina barn har kontaktat henne under tiden. Inte för att jag har förbjudit mina barn att göra det. Icke, de är vuxna och har egna hjärnor att tänka med. Men de har väl också märkt hur hon är.

Hur som haver så ringde hon igen igår och ska " Kom hit så stryker vi ett streck över det som varit". Bara sådär? 20 år av sår ska bara sådär strykas ett streck över? Nej, lite mer ansträngning kräver jag dock. Inte fan åker jag 1,5 timme för att träffa någon som har beljugit mig och ljugit för alla andra om mig. Sen må det vara min mor eller gud fader. Så funkar inte jag. De som är mina vänner är de som är ärliga och trevliga och tar mig för den jag är. Då tar jag dom för dom de är.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 17 dec 17:15

Läser att Julle inte få spela i MFFs pojklag längre. Om han var för dålig? Nej, det var inte anledningen. Anledningen var att Julle föddes som flicka för ca 8 år sedan, men som det till och från händer, så kände han sig mer som en kille och älskade...

Av Pink Ozzy - Måndag 17 dec 12:33

Förr spelades det julmusik i radio vid speciella tillfällen. Nu har vi fler kanaler och det spelas julmusik hela tiden. Går man in i en affär eller varuhus så är det julmusik. Överallt bara väller julmusiken över oss. Igår hörde jag att t o m Magnus...

Av Pink Ozzy - Söndag 16 dec 14:13

Det går bakåt för Brasilien på flera sätt. Ekonomin går bakåt och nu har man röstat fram en homofob till president vilket troligen innebär att det nästa år inte accepteras några samkönade äktenskap. Varför? Vad gör det om 2 killar eller 2 tjejer ...

Av Pink Ozzy - Söndag 16 dec 09:52

Reagerar på 2 händelse det senaste dygnet. Följde en tråd på fejan som ursprungligen handlade om att en affär skulle börja sälja fyrverkerier. I börja var tonen ok och folk var för eller emot. Men sedan tog det hela en annan vändning. En kille var em...

Av Pink Ozzy - Fredag 14 dec 11:54

Idag såg jag den första reklamen för nyårssmällare. Själv tycker jag att det är rena vansinnet att smälla upp en massa pengar. Jag åker snålskjuts på andra och ser ut genom fönstret. Men jag såg ju helst att skiten upphörde helt, så att barn och djur...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Vad tycker du om dagens invandring av flyktingar?
 Ut med dom
 Vi ska ta emot alla som vill till oss
 Fördela flyktingar efter nationens förmåga att ta emot
 Ta emot, men återvänd efter krig med FN-bidrag
 Ta emot, men skicka tillbaka efter krig.
 Ge endast bidrag på "hemmaplan" som SD förespråkar
 Det är FN, EU och respektive nation att göra det bästa möjliga.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se