Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 31 juli 2010

Morsan ringde

Av Pink Ozzy - 31 juli 2010 09:57

Morsan ringde. Kanske inget du skulle reagera på, men det är andra gången på nästan 20 år. Hon skrev ett brev till mig för nästan 20 år. Jag skulle skriva under att jag avsade mig allt vad arv hette. Hon var heltokig på olika saker som underblåstes av hennes man, som inte är min pappa, och min brorsa som han adopterade. Jag skrev självfallet inte på. Inte för att jag var ute efter deras pengar, utan mer för att djävlas och inte skriva på. Säkerligen har de under åren som gott fixat så att min s k bror får allt, men det skiter jag i. Jag har ju aldrig haft pengarna, så jag har inte förlorat dom.

Hur som helst så var det som sagt andra gången. Förra gången var för ca 5-8 år sedan så hon ringde och tyckte vi skulle glömma det hela och att det nu var upp till mig. Men hallå! Det var ju HON som skrev brevet, som dessutom till stor del var lögner rätt upp och ner. Helt plötsligt var det upp till mig?!?!?

Varken jag eller mina barn har kontaktat henne under tiden. Inte för att jag har förbjudit mina barn att göra det. Icke, de är vuxna och har egna hjärnor att tänka med. Men de har väl också märkt hur hon är.

Hur som haver så ringde hon igen igår och ska " Kom hit så stryker vi ett streck över det som varit". Bara sådär? 20 år av sår ska bara sådär strykas ett streck över? Nej, lite mer ansträngning kräver jag dock. Inte fan åker jag 1,5 timme för att träffa någon som har beljugit mig och ljugit för alla andra om mig. Sen må det vara min mor eller gud fader. Så funkar inte jag. De som är mina vänner är de som är ärliga och trevliga och tar mig för den jag är. Då tar jag dom för dom de är.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Söndag 14 okt 10:21

Tittar du på Hollywoodfruar? Du säger väl nej som alla andra fast du tittar ändå. Själv tittar jag samtidigt som jag spelar på paddan. Det som förvånar mig mest är att kärringarna inte själva vet hur mycket vi skrattar ÅT dom. Jag tänker så här... A...

Av Pink Ozzy - Söndag 14 okt 10:13

Jag var ju sjukskriven ett bra tag innan jag pensionerade mig, men nu börjar jag så sakta slappna av, få rutiner och må bättre. Det tog några månader och tar säkert några månader till innan jag helt känner mig som en pensionär, men jag är på väg. D...

Av Pink Ozzy - Söndag 14 okt 10:08

Nu har lille Kristersson lekt klart. Han kände sig som en statsminister, han ville ju så gärna vara statsminister, men han är bara den lille Kristersson som inte lyckats bilda en regering. Vad nu? Jo, för Sveriges del hoppas jag att Sossarna får möj...

Av Pink Ozzy - Torsdag 27 sept 11:45

Nu har det gått en tid och vi är inte närmare en regering än för 2 veckor sedan. När ska de olika partierna kliva upp ur skyttegravarna och börja snacka? Det kan inte vara svårt om viljan finns. Men Lövet och Kd-fröken har ju klart deklarerat sina st...

Av Pink Ozzy - Lördag 15 sept 11:12

Har under flera år haft problem som gjorde att jag de senaste 2 åren inte kunnat jobba överhuvudtaget. Jag började räkna på vad jag fick i sjukersättning och vad jag skullefå i pension och såg att det blev dubbelt upp. Jag blir ju inte friskare bara ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Vad tycker du om dagens invandring av flyktingar?
 Ut med dom
 Vi ska ta emot alla som vill till oss
 Fördela flyktingar efter nationens förmåga att ta emot
 Ta emot, men återvänd efter krig med FN-bidrag
 Ta emot, men skicka tillbaka efter krig.
 Ge endast bidrag på "hemmaplan" som SD förespråkar
 Det är FN, EU och respektive nation att göra det bästa möjliga.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se