Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 31 juli 2010

Sverige ut ur Afganistan

Av Pink Ozzy - 31 juli 2010 09:32

Vad har Sverige egentligen i Afghanistan att göra? Vi har ju inga som helst intressen i Afghanistan, eller har vi? OK, de producerar en hel del knark, men inget som de svenska trupper gör något åt, för de ligger inte i dessa regioner som jag fattar det. Det förs ett gerillakrig i landet som vi svenskar inte kan göra ett skit åt. Afghanistan har regerats av klaner och klanledare i 1000-tals år och kommer så att göra framöver. För hur har man tänkt egentligen? Vilken klan ska man stötta? Den nuvarande helt korrupta regimen eller någon annan som är lika korrupt?

Nej, det ligger inga ideella skäl i det hela utan bara en sak - pengar! De som åker dit på säg ett år får  ca 50.000:-/ månad som utlandsbeskattas, vilket innebär en mycket låg beskattning. Observera att det är de "lägre rankade soldaterna" som får 50.000:- Befäl o l får betydligt mer. Dessutom får de mat, kläder mm. T o m gratis uppträdanden av diverse svenska artister då och då. Så det är ju en bra slant dom kan komma hem med efter ett år i solen.

MEN, då har ju en del glömt en sak. Dom kan ju skjuta på oss! Men då blir det ett djävla liv på arméstaben och kvällspressen. Inte får man väl skjuta på svenska soldater. Aja baja, de är ju inte där för att kriga. De är ju där för att göra en repa i solen och sen komma hem med lite kosing....

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Söndag 14 okt 10:21

Tittar du på Hollywoodfruar? Du säger väl nej som alla andra fast du tittar ändå. Själv tittar jag samtidigt som jag spelar på paddan. Det som förvånar mig mest är att kärringarna inte själva vet hur mycket vi skrattar ÅT dom. Jag tänker så här... A...

Av Pink Ozzy - Söndag 14 okt 10:13

Jag var ju sjukskriven ett bra tag innan jag pensionerade mig, men nu börjar jag så sakta slappna av, få rutiner och må bättre. Det tog några månader och tar säkert några månader till innan jag helt känner mig som en pensionär, men jag är på väg. D...

Av Pink Ozzy - Söndag 14 okt 10:08

Nu har lille Kristersson lekt klart. Han kände sig som en statsminister, han ville ju så gärna vara statsminister, men han är bara den lille Kristersson som inte lyckats bilda en regering. Vad nu? Jo, för Sveriges del hoppas jag att Sossarna får möj...

Av Pink Ozzy - Torsdag 27 sept 11:45

Nu har det gått en tid och vi är inte närmare en regering än för 2 veckor sedan. När ska de olika partierna kliva upp ur skyttegravarna och börja snacka? Det kan inte vara svårt om viljan finns. Men Lövet och Kd-fröken har ju klart deklarerat sina st...

Av Pink Ozzy - Lördag 15 sept 11:12

Har under flera år haft problem som gjorde att jag de senaste 2 åren inte kunnat jobba överhuvudtaget. Jag började räkna på vad jag fick i sjukersättning och vad jag skullefå i pension och såg att det blev dubbelt upp. Jag blir ju inte friskare bara ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Vad tycker du om dagens invandring av flyktingar?
 Ut med dom
 Vi ska ta emot alla som vill till oss
 Fördela flyktingar efter nationens förmåga att ta emot
 Ta emot, men återvänd efter krig med FN-bidrag
 Ta emot, men skicka tillbaka efter krig.
 Ge endast bidrag på "hemmaplan" som SD förespråkar
 Det är FN, EU och respektive nation att göra det bästa möjliga.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se