Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 31 juli 2010

Sverige ut ur Afganistan

Av Pink Ozzy - 31 juli 2010 09:32

Vad har Sverige egentligen i Afghanistan att göra? Vi har ju inga som helst intressen i Afghanistan, eller har vi? OK, de producerar en hel del knark, men inget som de svenska trupper gör något åt, för de ligger inte i dessa regioner som jag fattar det. Det förs ett gerillakrig i landet som vi svenskar inte kan göra ett skit åt. Afghanistan har regerats av klaner och klanledare i 1000-tals år och kommer så att göra framöver. För hur har man tänkt egentligen? Vilken klan ska man stötta? Den nuvarande helt korrupta regimen eller någon annan som är lika korrupt?

Nej, det ligger inga ideella skäl i det hela utan bara en sak - pengar! De som åker dit på säg ett år får  ca 50.000:-/ månad som utlandsbeskattas, vilket innebär en mycket låg beskattning. Observera att det är de "lägre rankade soldaterna" som får 50.000:- Befäl o l får betydligt mer. Dessutom får de mat, kläder mm. T o m gratis uppträdanden av diverse svenska artister då och då. Så det är ju en bra slant dom kan komma hem med efter ett år i solen.

MEN, då har ju en del glömt en sak. Dom kan ju skjuta på oss! Men då blir det ett djävla liv på arméstaben och kvällspressen. Inte får man väl skjuta på svenska soldater. Aja baja, de är ju inte där för att kriga. De är ju där för att göra en repa i solen och sen komma hem med lite kosing....

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:40

Belarus idag, men vi kan lägga till en hel hög med länder österut som valfuskar i varenda val. Du har Ryssland, Kina, Ungern, Nordkorea och nästan alla länder som slutar på "stan". Dessutom finns det en hel del afrikanska länder som inte är så bra på...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:32

För det första. Varför har alla medier börjat kalla Vitryssland för Belarus? Ska vi kalla Frankrike för France också? Nåja. Hur som helst har det varit "val" i landet igen och Lukasjenko fick över 80 % av rösterna igen....säger dom. Men i verklighet...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 11:51

Den 29\5 skrev Aftonbladet att juni och juli skulle bli varmare och torrare än normalt och att augusti skulle bli sval och regnig. Som vanligt kan man inte lita på prognoserna. Frågan är varför de har dom kvar och varför det finns folk som fortfaran...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 10:01

Vart man än tittar i tidningen så är DDT bara elände. Verkar dom om coronan och värmen gjort en del människor till idioter. Eller vad säger du om alla dödsskjutningar den senaste tiden? Sen har vi förarna som sitter i en bil och skjuter med automat...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 09:52

Knökfullt på Lomma strand, Brian Adams ska hålla koncert för 12000, protesttåg i USA, osv. Verkar som om folk har svårt att fatta. Det är likadant när man handlar. Folk bryr sig inte om att hålla avstånd vi ingångar eller i affärer. Man bara går p...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se