Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 31 juli 2010

Sverige ut ur Afganistan

Av Pink Ozzy - 31 juli 2010 09:32

Vad har Sverige egentligen i Afghanistan att göra? Vi har ju inga som helst intressen i Afghanistan, eller har vi? OK, de producerar en hel del knark, men inget som de svenska trupper gör något åt, för de ligger inte i dessa regioner som jag fattar det. Det förs ett gerillakrig i landet som vi svenskar inte kan göra ett skit åt. Afghanistan har regerats av klaner och klanledare i 1000-tals år och kommer så att göra framöver. För hur har man tänkt egentligen? Vilken klan ska man stötta? Den nuvarande helt korrupta regimen eller någon annan som är lika korrupt?

Nej, det ligger inga ideella skäl i det hela utan bara en sak - pengar! De som åker dit på säg ett år får  ca 50.000:-/ månad som utlandsbeskattas, vilket innebär en mycket låg beskattning. Observera att det är de "lägre rankade soldaterna" som får 50.000:- Befäl o l får betydligt mer. Dessutom får de mat, kläder mm. T o m gratis uppträdanden av diverse svenska artister då och då. Så det är ju en bra slant dom kan komma hem med efter ett år i solen.

MEN, då har ju en del glömt en sak. Dom kan ju skjuta på oss! Men då blir det ett djävla liv på arméstaben och kvällspressen. Inte får man väl skjuta på svenska soldater. Aja baja, de är ju inte där för att kriga. De är ju där för att göra en repa i solen och sen komma hem med lite kosing....

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 17 dec 17:15

Läser att Julle inte få spela i MFFs pojklag längre. Om han var för dålig? Nej, det var inte anledningen. Anledningen var att Julle föddes som flicka för ca 8 år sedan, men som det till och från händer, så kände han sig mer som en kille och älskade...

Av Pink Ozzy - Måndag 17 dec 12:33

Förr spelades det julmusik i radio vid speciella tillfällen. Nu har vi fler kanaler och det spelas julmusik hela tiden. Går man in i en affär eller varuhus så är det julmusik. Överallt bara väller julmusiken över oss. Igår hörde jag att t o m Magnus...

Av Pink Ozzy - Söndag 16 dec 14:13

Det går bakåt för Brasilien på flera sätt. Ekonomin går bakåt och nu har man röstat fram en homofob till president vilket troligen innebär att det nästa år inte accepteras några samkönade äktenskap. Varför? Vad gör det om 2 killar eller 2 tjejer ...

Av Pink Ozzy - Söndag 16 dec 09:52

Reagerar på 2 händelse det senaste dygnet. Följde en tråd på fejan som ursprungligen handlade om att en affär skulle börja sälja fyrverkerier. I börja var tonen ok och folk var för eller emot. Men sedan tog det hela en annan vändning. En kille var em...

Av Pink Ozzy - Fredag 14 dec 11:54

Idag såg jag den första reklamen för nyårssmällare. Själv tycker jag att det är rena vansinnet att smälla upp en massa pengar. Jag åker snålskjuts på andra och ser ut genom fönstret. Men jag såg ju helst att skiten upphörde helt, så att barn och djur...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Vad tycker du om dagens invandring av flyktingar?
 Ut med dom
 Vi ska ta emot alla som vill till oss
 Fördela flyktingar efter nationens förmåga att ta emot
 Ta emot, men återvänd efter krig med FN-bidrag
 Ta emot, men skicka tillbaka efter krig.
 Ge endast bidrag på "hemmaplan" som SD förespråkar
 Det är FN, EU och respektive nation att göra det bästa möjliga.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se