Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 31 juli 2010

Vaskning - en dåres tilltag

Av Pink Ozzy - 31 juli 2010 09:13

Läser att den rika pöbeln, d v s de ungar som fått för mycket veckopeng av sina rika föräldrar drar till Visby   eller annat inneställe och "vaskar"    . Och vad är nu detta? Jo, de beställer in en flaska champagne och ber kyparen hälla ut flaskan i vasken. Varför? Jo för att de vill visa att de har råd och troligen också att de inte har så många fungerande hjärnceller  . För vem fan häller ut champagne?   Det kan ju bara vara någon med mycket pengar och lite hjärnceller  . En riktig champagne är ju en fantastisk dryck som man bara inte får slänga bort. Själv köper vi en flaska som vi dricker varje nyårsafton tillsammans med gratinerad hummer  . Att gå ut på nyårsafton skiter vi i sen många år. Men vi grattar vårt barnbarn som fyller år då. Sen går vi hem och firar in det nya året. Jag säger som Dean Martin sa en gång: "Nyårsafton är enda gången jag är nykter för den är till för amatörer    ". Nu undrar väl den yngre läsarskaran vem Dean Martin är. Jo, han var en fantastisk sångare som är ett måste om man går på en italiensk badstrand och bara vill njuta.

Men det var ju inte det det hela skulle handla om, utan vaskningen. Kan inte någon som vaskat eller varit inblandat i detta skicka mig en kommentar. Jag skulle vilja ha en förklaring.   En vettig förklaring. Inte att ni gör det för att ni har råd, för det har jag också. Men för den skull skulle det aldrig falla mig in att hälla ut denna gudomliga dryck   ( Nåja, nästan alla alkoholhaltiga drycker är väl gudomliga  ).

 
ANNONS
 
Gubbfan

Gubbfan

31 juli 2010 12:02

Herregud!
Detta verkar ju idiotiskt!
Är det så man blir när man växer upp i Fjollträsk med omgivande kranskommuner?
OK jag är nu mer helnykterist, men nog minns jag hur en .. hur stavas det nu på franskan den där gula änkan.
Pappa skaffade en hel låda sådana minns jag när jag tog studenten. Och var säkra på att då spilldes det inte ut en droppe.
Men dagens ungdom??????????????

http://Gubbfan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Söndag 14 okt 10:21

Tittar du på Hollywoodfruar? Du säger väl nej som alla andra fast du tittar ändå. Själv tittar jag samtidigt som jag spelar på paddan. Det som förvånar mig mest är att kärringarna inte själva vet hur mycket vi skrattar ÅT dom. Jag tänker så här... A...

Av Pink Ozzy - Söndag 14 okt 10:13

Jag var ju sjukskriven ett bra tag innan jag pensionerade mig, men nu börjar jag så sakta slappna av, få rutiner och må bättre. Det tog några månader och tar säkert några månader till innan jag helt känner mig som en pensionär, men jag är på väg. D...

Av Pink Ozzy - Söndag 14 okt 10:08

Nu har lille Kristersson lekt klart. Han kände sig som en statsminister, han ville ju så gärna vara statsminister, men han är bara den lille Kristersson som inte lyckats bilda en regering. Vad nu? Jo, för Sveriges del hoppas jag att Sossarna får möj...

Av Pink Ozzy - Torsdag 27 sept 11:45

Nu har det gått en tid och vi är inte närmare en regering än för 2 veckor sedan. När ska de olika partierna kliva upp ur skyttegravarna och börja snacka? Det kan inte vara svårt om viljan finns. Men Lövet och Kd-fröken har ju klart deklarerat sina st...

Av Pink Ozzy - Lördag 15 sept 11:12

Har under flera år haft problem som gjorde att jag de senaste 2 åren inte kunnat jobba överhuvudtaget. Jag började räkna på vad jag fick i sjukersättning och vad jag skullefå i pension och såg att det blev dubbelt upp. Jag blir ju inte friskare bara ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Vad tycker du om dagens invandring av flyktingar?
 Ut med dom
 Vi ska ta emot alla som vill till oss
 Fördela flyktingar efter nationens förmåga att ta emot
 Ta emot, men återvänd efter krig med FN-bidrag
 Ta emot, men skicka tillbaka efter krig.
 Ge endast bidrag på "hemmaplan" som SD förespråkar
 Det är FN, EU och respektive nation att göra det bästa möjliga.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se