Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 31 juli 2010

Vaskning - en dåres tilltag

Av Pink Ozzy - 31 juli 2010 09:13

Läser att den rika pöbeln, d v s de ungar som fått för mycket veckopeng av sina rika föräldrar drar till Visby   eller annat inneställe och "vaskar"    . Och vad är nu detta? Jo, de beställer in en flaska champagne och ber kyparen hälla ut flaskan i vasken. Varför? Jo för att de vill visa att de har råd och troligen också att de inte har så många fungerande hjärnceller  . För vem fan häller ut champagne?   Det kan ju bara vara någon med mycket pengar och lite hjärnceller  . En riktig champagne är ju en fantastisk dryck som man bara inte får slänga bort. Själv köper vi en flaska som vi dricker varje nyårsafton tillsammans med gratinerad hummer  . Att gå ut på nyårsafton skiter vi i sen många år. Men vi grattar vårt barnbarn som fyller år då. Sen går vi hem och firar in det nya året. Jag säger som Dean Martin sa en gång: "Nyårsafton är enda gången jag är nykter för den är till för amatörer    ". Nu undrar väl den yngre läsarskaran vem Dean Martin är. Jo, han var en fantastisk sångare som är ett måste om man går på en italiensk badstrand och bara vill njuta.

Men det var ju inte det det hela skulle handla om, utan vaskningen. Kan inte någon som vaskat eller varit inblandat i detta skicka mig en kommentar. Jag skulle vilja ha en förklaring.   En vettig förklaring. Inte att ni gör det för att ni har råd, för det har jag också. Men för den skull skulle det aldrig falla mig in att hälla ut denna gudomliga dryck   ( Nåja, nästan alla alkoholhaltiga drycker är väl gudomliga  ).

 
ANNONS
 
Gubbfan

Gubbfan

31 juli 2010 12:02

Herregud!
Detta verkar ju idiotiskt!
Är det så man blir när man växer upp i Fjollträsk med omgivande kranskommuner?
OK jag är nu mer helnykterist, men nog minns jag hur en .. hur stavas det nu på franskan den där gula änkan.
Pappa skaffade en hel låda sådana minns jag när jag tog studenten. Och var säkra på att då spilldes det inte ut en droppe.
Men dagens ungdom??????????????

http://Gubbfan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 17 dec 17:15

Läser att Julle inte få spela i MFFs pojklag längre. Om han var för dålig? Nej, det var inte anledningen. Anledningen var att Julle föddes som flicka för ca 8 år sedan, men som det till och från händer, så kände han sig mer som en kille och älskade...

Av Pink Ozzy - Måndag 17 dec 12:33

Förr spelades det julmusik i radio vid speciella tillfällen. Nu har vi fler kanaler och det spelas julmusik hela tiden. Går man in i en affär eller varuhus så är det julmusik. Överallt bara väller julmusiken över oss. Igår hörde jag att t o m Magnus...

Av Pink Ozzy - Söndag 16 dec 14:13

Det går bakåt för Brasilien på flera sätt. Ekonomin går bakåt och nu har man röstat fram en homofob till president vilket troligen innebär att det nästa år inte accepteras några samkönade äktenskap. Varför? Vad gör det om 2 killar eller 2 tjejer ...

Av Pink Ozzy - Söndag 16 dec 09:52

Reagerar på 2 händelse det senaste dygnet. Följde en tråd på fejan som ursprungligen handlade om att en affär skulle börja sälja fyrverkerier. I börja var tonen ok och folk var för eller emot. Men sedan tog det hela en annan vändning. En kille var em...

Av Pink Ozzy - Fredag 14 dec 11:54

Idag såg jag den första reklamen för nyårssmällare. Själv tycker jag att det är rena vansinnet att smälla upp en massa pengar. Jag åker snålskjuts på andra och ser ut genom fönstret. Men jag såg ju helst att skiten upphörde helt, så att barn och djur...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Vad tycker du om dagens invandring av flyktingar?
 Ut med dom
 Vi ska ta emot alla som vill till oss
 Fördela flyktingar efter nationens förmåga att ta emot
 Ta emot, men återvänd efter krig med FN-bidrag
 Ta emot, men skicka tillbaka efter krig.
 Ge endast bidrag på "hemmaplan" som SD förespråkar
 Det är FN, EU och respektive nation att göra det bästa möjliga.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se