Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 31 juli 2010

Vaskning - en dåres tilltag

Av Pink Ozzy - 31 juli 2010 09:13

Läser att den rika pöbeln, d v s de ungar som fått för mycket veckopeng av sina rika föräldrar drar till Visby   eller annat inneställe och "vaskar"    . Och vad är nu detta? Jo, de beställer in en flaska champagne och ber kyparen hälla ut flaskan i vasken. Varför? Jo för att de vill visa att de har råd och troligen också att de inte har så många fungerande hjärnceller  . För vem fan häller ut champagne?   Det kan ju bara vara någon med mycket pengar och lite hjärnceller  . En riktig champagne är ju en fantastisk dryck som man bara inte får slänga bort. Själv köper vi en flaska som vi dricker varje nyårsafton tillsammans med gratinerad hummer  . Att gå ut på nyårsafton skiter vi i sen många år. Men vi grattar vårt barnbarn som fyller år då. Sen går vi hem och firar in det nya året. Jag säger som Dean Martin sa en gång: "Nyårsafton är enda gången jag är nykter för den är till för amatörer    ". Nu undrar väl den yngre läsarskaran vem Dean Martin är. Jo, han var en fantastisk sångare som är ett måste om man går på en italiensk badstrand och bara vill njuta.

Men det var ju inte det det hela skulle handla om, utan vaskningen. Kan inte någon som vaskat eller varit inblandat i detta skicka mig en kommentar. Jag skulle vilja ha en förklaring.   En vettig förklaring. Inte att ni gör det för att ni har råd, för det har jag också. Men för den skull skulle det aldrig falla mig in att hälla ut denna gudomliga dryck   ( Nåja, nästan alla alkoholhaltiga drycker är väl gudomliga  ).

 
ANNONS
 
Gubbfan

Gubbfan

31 juli 2010 12:02

Herregud!
Detta verkar ju idiotiskt!
Är det så man blir när man växer upp i Fjollträsk med omgivande kranskommuner?
OK jag är nu mer helnykterist, men nog minns jag hur en .. hur stavas det nu på franskan den där gula änkan.
Pappa skaffade en hel låda sådana minns jag när jag tog studenten. Och var säkra på att då spilldes det inte ut en droppe.
Men dagens ungdom??????????????

http://Gubbfan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Fredag 3 april 20:16

Nu ska tydligen Stockholms sjuksköterskor som håller på med coronapatienter jobba 48 timmar och få 120% mer i lön. Kanonbra. Inte nog med att man tar vara deras kunskap 8 timmar mer per vecka utan även att de får ordentligt betalt för slitet och risk...

Av Pink Ozzy - Fredag 3 april 20:02

Vi har jobbat som svin hela vårt liv. Nåja, nästan hela vårt liv. Numera är vi pensionärer. Och så kom Corona. Vad händer? Jo, vi som slitit hela vårt liv får ta av våra besparingar när en liten pension inte räcker. Men de som röker mm och dessut...

Av Pink Ozzy - Fredag 3 april 13:39


Blir förbannad på folk i Mariefred. Men det är nog lika illa på många andra orter. Kliver ut en bil och ser att en äldre dam likaledes kliver ur sin bil. Jag säger åt henne att... " Men här får nog inte lilla damen stå". Hon ser sig omkring och tac...

Av Pink Ozzy - Fredag 3 april 13:34

Ser mer och mer avtryck av coronaviruset. Nej, jag ingen som haft Corona, men en massa förkylningar hit och dit. Var på apoteket och där ville man inte ens t i mitt körkort utan bad mig att vänta det åt hennes håll. På ICA har man tejpat linjer ...

Av Pink Ozzy - Fredag 3 april 10:15

Coronan sprider sig och vi är oroliga. Vi sådana tillfällen ställer Sverige upp bakom sin stadsminister. Sossarna gick fram med drygt 5 %. Inte så konstigt egentligen. Folk har börjat tänka igen. Löfvén gör dessutom ett bra jobb och tar inte ut sväng...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se