Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 30 juli 2010

Bögar

Av Pink Ozzy - 30 juli 2010 09:00

Jag blir så lack på alla som slår bögar, förstör när de har festivaler o s v . Själv är jag 100% hetero och skulle inte kunna tänka mig kunna kyssa en bög, men ge honom en vänskaplig kram är helt OK. Tänkte på de vid senaste allsången då Gardell dök upp. Visst, OK, han har sitt fåniga sätt men det är väl hans sak. Mig stör det inte. Det finns massor av heterosexuella som också har en massa konstigheter för sig. Så det är väl inte så märkvärdig.

Nej, låt bögarna vara ifred, de har inte gjort dig något. Behandla dom som vanliga människor, även om de har en lite ovanlig läggning. Ofta är de dessutom väldigt snälla och trevliga att prata med.

De killar som bråkar är nog de som är osäker på sig själva. Och fega!

 
ANNONS
 
Gubbfan

Gubbfan

30 juli 2010 09:24

Du har helt rätt.
Bråkstakarna är troligen väldigt små inombords.
Alla människor behöver ju närhet osv för att kunna leva. Även om man är HBT-person.
Att sedan en del homosexuella bär sig lite fjolligt åt får vi väl stå ut med.
Vad det gäller han Gardell kan jag hålla med om att hans sätt är jobbigt, men vad då?
Vi är kanske jobbiga för andra vi också, var och en på sitt sätt. Gubbfan är t ex alltför ofta besserwisser( blev det rätt stavat?) och det retar nog många.
Har du förresten läst Gardells bok "OM GUD"?
Om inte, så gör det. Gardell steg rejält i min aktning efter den boken.

http://Gubbfan.bloggagratis.se

 
pinkozzy

pinkozzy

30 juli 2010 15:39

Gardell är bra i det han gör tycker jag. Han passar i den lite fjolliga rollen.
I övrigt kan jag säga att jag pratade med en bög för en timme sedan och det var inget konstigt med det. Man kan ju vara nästgrannar för det.

http://www.pinkozzy/bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Söndag 14 okt 10:21

Tittar du på Hollywoodfruar? Du säger väl nej som alla andra fast du tittar ändå. Själv tittar jag samtidigt som jag spelar på paddan. Det som förvånar mig mest är att kärringarna inte själva vet hur mycket vi skrattar ÅT dom. Jag tänker så här... A...

Av Pink Ozzy - Söndag 14 okt 10:13

Jag var ju sjukskriven ett bra tag innan jag pensionerade mig, men nu börjar jag så sakta slappna av, få rutiner och må bättre. Det tog några månader och tar säkert några månader till innan jag helt känner mig som en pensionär, men jag är på väg. D...

Av Pink Ozzy - Söndag 14 okt 10:08

Nu har lille Kristersson lekt klart. Han kände sig som en statsminister, han ville ju så gärna vara statsminister, men han är bara den lille Kristersson som inte lyckats bilda en regering. Vad nu? Jo, för Sveriges del hoppas jag att Sossarna får möj...

Av Pink Ozzy - Torsdag 27 sept 11:45

Nu har det gått en tid och vi är inte närmare en regering än för 2 veckor sedan. När ska de olika partierna kliva upp ur skyttegravarna och börja snacka? Det kan inte vara svårt om viljan finns. Men Lövet och Kd-fröken har ju klart deklarerat sina st...

Av Pink Ozzy - Lördag 15 sept 11:12

Har under flera år haft problem som gjorde att jag de senaste 2 åren inte kunnat jobba överhuvudtaget. Jag började räkna på vad jag fick i sjukersättning och vad jag skullefå i pension och såg att det blev dubbelt upp. Jag blir ju inte friskare bara ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Vad tycker du om dagens invandring av flyktingar?
 Ut med dom
 Vi ska ta emot alla som vill till oss
 Fördela flyktingar efter nationens förmåga att ta emot
 Ta emot, men återvänd efter krig med FN-bidrag
 Ta emot, men skicka tillbaka efter krig.
 Ge endast bidrag på "hemmaplan" som SD förespråkar
 Det är FN, EU och respektive nation att göra det bästa möjliga.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se