Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 22 juli 2010

I Tierp är allt möjligt - ha ha

Av Pink Ozzy - 22 juli 2010 14:36

Ser på den reklamen som man får dras med på denna blogg att man idag har en slogan som heter "I Tierp är allt möjligt". Det får mig att skratta åt en händelse för dryga 10 år sedan. Jag åkte som säljare runt i Sverige. Bokade alltid mina resor noga. Valde hotell redan innan resan så allt var klappat och klart. Just denna resa skulle jag till Tierp och bokade således in mig på "Nya gästgivargården i Tierp". Visst låter det flott och fint? Ja, fint skulle det vara. Eller, egentligen spelade det ingen roll bara de hade normal standard och en bastu.

Jag frågade mig fram vid en kiosk.

- Det ligger där, säger flickan och pekar åt ett håll samtidigt som hon fnissar.

Jag kör dit, kliver in och får direkt en känsla av att jag kliver in i 40-talet. En gammal lucka var receptionen. Jag fick nyckeln och fick dra resväskan genom ett antal rum och hallar för att till slut stå framför rummet. Jag låste upp och tittade in.

Framför mig såg en en gammal tjock-TV som måste varit en av de första. En röd fåtölj från 40-talet och sängen och bordet kom nog från samma decennium.

Jag  öppnade dörren till vänster och hamnade på toan. Ingen dusch i toan?

Aha, de har duschen bakom den högra dörren, tänkte jag. Öppnade den och såg bara en garderob. Jag slängde mig på telefonen och frågade var duschen fanns.

- Längre ned i korridoren, fick jag som svar.

- Och bastun?

- Det har vi ingen.

- Var ligger närmaste hotell härifrån?

- ca 5 mil

Jag la på och gick för att kolla duschen. Det visade sig vara en sliten äcklig dusch som man inte ville stå barfota på.

Nåja. jag var ju hungrig så jag gick ner till restaurangen. Jag valde lövbiffen. Jag ropade på henne som satt i receptionen tidigare. Hon kom och medan hon förflyttade sig bytte hon förkläde från ett stort svart till en kort vitt och tog min beställning. Hon vänder på klacken och går mot köket. På vägen byter hon till ett annat större vitt förkläde. Jag hör hur hon tar fram köttet och börjar banka på det. Jag är fortfarande osäker om köttbiten var död när hon först la sin hand på den, men den var definitivt död när hon hade bankat klar. Efter en stund kom det in en stendöd lövbiff med torra tråkiga pommes och en stendöd Beanaisesås.

DET var Tierp för mig det.  Men allt är ju möjligt i Tierp.

 
ANNONS
 
noboytoy

noboytoy

22 juli 2010 22:08

Hahahahah!! Jag råkade ut för något liknande i Karlskrona för ett antal år sedan. Jag och min sambo kom till hotellet, checkade in, fick en chock och gick ner till receptionen och sa att vi hade fått ett "akut samtal från familjen" och att vi var tvungna att åka igen;). Lyckades hitta ett annat hotell som hade lediga rum.

http://noboytoy.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:32

För det första. Varför har alla medier börjat kalla Vitryssland för Belarus? Ska vi kalla Frankrike för France också? Nåja. Hur som helst har det varit "val" i landet igen och Lukasjenko fick över 80 % av rösterna igen....säger dom. Men i verklighet...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 11:51

Den 29\5 skrev Aftonbladet att juni och juli skulle bli varmare och torrare än normalt och att augusti skulle bli sval och regnig. Som vanligt kan man inte lita på prognoserna. Frågan är varför de har dom kvar och varför det finns folk som fortfaran...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 10:01

Vart man än tittar i tidningen så är DDT bara elände. Verkar dom om coronan och värmen gjort en del människor till idioter. Eller vad säger du om alla dödsskjutningar den senaste tiden? Sen har vi förarna som sitter i en bil och skjuter med automat...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 09:52

Knökfullt på Lomma strand, Brian Adams ska hålla koncert för 12000, protesttåg i USA, osv. Verkar som om folk har svårt att fatta. Det är likadant när man handlar. Folk bryr sig inte om att hålla avstånd vi ingångar eller i affärer. Man bara går p...

Av Pink Ozzy - Lördag 8 aug 00:34

Jag kan om jag vill,dagligen se antalet unika besökare på min blogg.. NEJ, jag kollar inte upp vilka som kollar överhuvudtaget. Bryr mig inte. Är bara tacksam gör varenda en som orkar läsa det jag skriver om. Eller kan det vars son att berör?;Elle...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se