Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 22 juli 2010

Tandläkare

Av Pink Ozzy - 22 juli 2010 13:38

Var i morse hos tandläkaren. En plomb var sprucken. Men jag undrar och har alltid undrat hur man är funtat när man vill gräva i en annans mun? Ok, yngre har ju mindre hål än vi lite till åren komna. Förr hade man en annan strategi. För det första åt man godis när det behagade, använde inte fluor och ansåg tandborstning vara ett nödvändigt ont. Det resulterade i tandläkarnas dåvarande strategi. D v s så fort de så antydan till hål så skulle det borras upp stoooora hår så att man fick plats med myyyycket amalgam.Så när vi äldre skrattar ser man bara en massa gråsilver amalgam. Numera duttar man lite med morren i hålet och pular in lite plast eller liknande. Tänk, tiderna förändras.

Men åter till ämnet. Hur kan man vilja gräva i andras munnar? Själv tycker jag att det bland det äckligaste yrke man kan ha. Men å andra sidan är det ju tur att vissa har denna "böjelse". Heder åt tandläkarna.

 
ANNONS
 
Gammelsmurfen

Gammelsmurfen

22 juli 2010 13:52

HM. Personligen kan jag tänka mig minst en annan plats som torde vara "äckligare"... ;-)

http://gammelsmurfen.bloggagratis.se

 
pinkozzy

pinkozzy

22 juli 2010 14:01

Ja du gammelsmurfen. Det var därför jag skrev "bland det äckligaste".

http://www.pinkozzy/bloggagratis.se

 
noboytoy

noboytoy

22 juli 2010 22:11

Själv tänker jag på skötare på äldreboenden som får torka rumpan på äldre...Jag skulle aldrig fixa detta.

http://noboytoy.bloggplatsen.se

 
pinkozzy

pinkozzy

23 juli 2010 10:01

Ja du Noboytoy. Jag håller med DET är värre.

http://www.pinkozzy/bloggagratis.se

 
susanna55

susanna55

23 juli 2010 21:54

Jösses vad kräsmagade ni är :-) . Som tandsköterska tyckte jag det var kul när vi rotade i käften på folk, hahaha! Som undersköterska har jag tvättat och torkat andra i rumpan mååååånga gånger, och spyer. Gamla ölgubbar som gör ner sig, så vi halkade i det. När man jobbar på demens och äldre boenden får man inte vara rädd för att spotta i nävarna inte. Tur att vi finns som inte är så känsliga för sånt.

http://susanna55.bloggplatsen.se

 
pinkozzy

pinkozzy

24 juli 2010 13:24

Jag besvarar alla kommentarer på detta inlägg i ett eget inlägg idag.

http://www.pinkozzy/bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Söndag 2 aug 19:55

En ung flicka sköts i natt enligt uppgift efter kl 3. En mopedbil med 3 personer krockar med en polisbil för att de inte respekterade väjningsplikten. En av ungdomarna dog. Man kan sörja och tycka synd om folk hur mycket man vill, men seriöst, vad ...

Av Pink Ozzy - Söndag 2 aug 15:54

Ibland är det bara så. Eländigt. Luften är ... eländig. Lusten är ...usel. Man bara hoppas att dan ska gå över så man får ny luft och mer lust och att eländet försvinner. ...

Av Pink Ozzy - Lördag 1 aug 13:55

Tre ryska systrar dödade sin får som låste in dom, misshandlade dom, behandlade dom som slavar och utsatte dom för sexuellt våld. Nu riskerar dom 20 års fängelse. Helt fel. De borde få en medalj istället för att de gjorde sig av med aset. Hoppas rä...

Av Pink Ozzy - Fredag 31 juli 12:28

Att en 24 åring MMA-fighter, Anton Turkalj från Göteborg säger sig bli större än Zlatan. Måste väl betraktas som göteborsk humor. Eller så förstår han dig inte på fotboll. Hur många utövare finns det i hans viktklass i världen? Inte många. Inför lörd...

Av Pink Ozzy - Fredag 31 juli 10:50

Jag tror inte man ka träna sig till att bli bäst i världen, men det är en del i det hela. Gör det första måste du ha anlag och rätt gener. Du bör ha rätt kroppsbyggnad. Här finns det dock ett lysande undantag. Stefan Holm. Med hans längd ska det ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se