Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 19 juli 2010

Att förstöra en måndag morgon - Del 2

Av Pink Ozzy - 19 juli 2010 19:03

Som du läste i ett tidigare inlägg så började ju grannen och klippa häck klockan 9 i morse  . Jag tänkte skjuta   honom med en hagelbössa  . Har dock inget vapen. Fick ett tips om att sakta strypa honom, men sen tänkte jag ut något ytterst grymt.

När han satte sig ner med kaffet efter utfört värv och hopp om en stilla eftermiddag... 

DÅ körde jag igång och klippte ner stora grenar från ett träd- med motorsåg!!!

Sen körde jag dessutom de lagom stora grenarna i kompostkvarnen - Muuaahhhh!!! 

OK, sen kom middagen och lugnet infann sig...trodde jag.

Då hade grannen på min andra sida köpt en eldriven gräsklippare   för sina 50 kvadratmeter gräs! Jag tror jag blir galen.   MÅSTE man ha el och bensindrivna maskiner som går i ett? Skulle man inte kunna göra som så att man bestämmer en tid då ALLA klipper och låter. Det blir visserligen ett djävla liv i nån timme, men sen blir det ju lugnt i stället.    


 
ANNONS
 
Gubbfan

Gubbfan

20 juli 2010 08:34

Ja men jag skrev ju hur du skulle göra.
Nu har du ett krig på halsen.
Ett krig som kommer att trappas upp.
Enda lösningen nu är att ta till den metod Svenska Freds och Skiljedomsföreningen rekommenderar. Nämligen att prata om saken som civiliserade människor. Kanske dags att pinkozzy funderar på ett medlemsskap?

http://Gubbfan.bloggagratis.se

 
pinkozzy

pinkozzy

20 juli 2010 09:59

Nåja gubbfan, så farligt är det nu inte. Det var mycket ironi i inlägget. Vi kommer i stort sett bra överens med våra kära grannar.
Men det skulle ju, som du säger, bli ett krig av en sådan situation.

http://www.pinkozzy/bloggagratis.se

 
jeppe

jeppe

21 juli 2010 16:48

Köp en cementblandare!! Dessa låter som fan ;)...sedan sätter du igång den medans du själv åker och handlar...eller så bjuder du in honom på en bira och förklarar att kl 9 är ingen bra tid! ;)...jag röstar på nr 1, dvs cementblandaren ;)

http://baraenjeppe.bloggplatsen.se

 
pinkozzy

pinkozzy

21 juli 2010 18:16

Fan Jeppe, du gav mig en idé. När jag var på Capri så hade en gubbe en stenkross. Den var inte mycket större än en kompostkvarn. Han slängde in stenar som var stora som 2 knytnävar. Sen förde den ett djävla liv en kort stund och det kom ut grus i andra änden. Sen var det bara i med mer sten. Eller varför inte en Vuvuzela....? Klockan 6 på morgonen!!!!! He he

http://www.pinkozzy/bloggagratis.se

 
jeppe

jeppe

21 juli 2010 18:42

Ha ! Hur kunde jag glömma vuvuzelan...kanske kan du koppla den till stenkrossen på ngt sätt?

http://baraenjeppe.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Söndag 14 okt 10:21

Tittar du på Hollywoodfruar? Du säger väl nej som alla andra fast du tittar ändå. Själv tittar jag samtidigt som jag spelar på paddan. Det som förvånar mig mest är att kärringarna inte själva vet hur mycket vi skrattar ÅT dom. Jag tänker så här... A...

Av Pink Ozzy - Söndag 14 okt 10:13

Jag var ju sjukskriven ett bra tag innan jag pensionerade mig, men nu börjar jag så sakta slappna av, få rutiner och må bättre. Det tog några månader och tar säkert några månader till innan jag helt känner mig som en pensionär, men jag är på väg. D...

Av Pink Ozzy - Söndag 14 okt 10:08

Nu har lille Kristersson lekt klart. Han kände sig som en statsminister, han ville ju så gärna vara statsminister, men han är bara den lille Kristersson som inte lyckats bilda en regering. Vad nu? Jo, för Sveriges del hoppas jag att Sossarna får möj...

Av Pink Ozzy - Torsdag 27 sept 11:45

Nu har det gått en tid och vi är inte närmare en regering än för 2 veckor sedan. När ska de olika partierna kliva upp ur skyttegravarna och börja snacka? Det kan inte vara svårt om viljan finns. Men Lövet och Kd-fröken har ju klart deklarerat sina st...

Av Pink Ozzy - Lördag 15 sept 11:12

Har under flera år haft problem som gjorde att jag de senaste 2 åren inte kunnat jobba överhuvudtaget. Jag började räkna på vad jag fick i sjukersättning och vad jag skullefå i pension och såg att det blev dubbelt upp. Jag blir ju inte friskare bara ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Vad tycker du om dagens invandring av flyktingar?
 Ut med dom
 Vi ska ta emot alla som vill till oss
 Fördela flyktingar efter nationens förmåga att ta emot
 Ta emot, men återvänd efter krig med FN-bidrag
 Ta emot, men skicka tillbaka efter krig.
 Ge endast bidrag på "hemmaplan" som SD förespråkar
 Det är FN, EU och respektive nation att göra det bästa möjliga.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se