Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 19 juli 2010

Att förstöra en måndag morgon - Del 2

Av Pink Ozzy - 19 juli 2010 19:03

Som du läste i ett tidigare inlägg så började ju grannen och klippa häck klockan 9 i morse  . Jag tänkte skjuta   honom med en hagelbössa  . Har dock inget vapen. Fick ett tips om att sakta strypa honom, men sen tänkte jag ut något ytterst grymt.

När han satte sig ner med kaffet efter utfört värv och hopp om en stilla eftermiddag... 

DÅ körde jag igång och klippte ner stora grenar från ett träd- med motorsåg!!!

Sen körde jag dessutom de lagom stora grenarna i kompostkvarnen - Muuaahhhh!!! 

OK, sen kom middagen och lugnet infann sig...trodde jag.

Då hade grannen på min andra sida köpt en eldriven gräsklippare   för sina 50 kvadratmeter gräs! Jag tror jag blir galen.   MÅSTE man ha el och bensindrivna maskiner som går i ett? Skulle man inte kunna göra som så att man bestämmer en tid då ALLA klipper och låter. Det blir visserligen ett djävla liv i nån timme, men sen blir det ju lugnt i stället.    


 
ANNONS
 
Gubbfan

Gubbfan

20 juli 2010 08:34

Ja men jag skrev ju hur du skulle göra.
Nu har du ett krig på halsen.
Ett krig som kommer att trappas upp.
Enda lösningen nu är att ta till den metod Svenska Freds och Skiljedomsföreningen rekommenderar. Nämligen att prata om saken som civiliserade människor. Kanske dags att pinkozzy funderar på ett medlemsskap?

http://Gubbfan.bloggagratis.se

 
pinkozzy

pinkozzy

20 juli 2010 09:59

Nåja gubbfan, så farligt är det nu inte. Det var mycket ironi i inlägget. Vi kommer i stort sett bra överens med våra kära grannar.
Men det skulle ju, som du säger, bli ett krig av en sådan situation.

http://www.pinkozzy/bloggagratis.se

 
jeppe

jeppe

21 juli 2010 16:48

Köp en cementblandare!! Dessa låter som fan ;)...sedan sätter du igång den medans du själv åker och handlar...eller så bjuder du in honom på en bira och förklarar att kl 9 är ingen bra tid! ;)...jag röstar på nr 1, dvs cementblandaren ;)

http://baraenjeppe.bloggplatsen.se

 
pinkozzy

pinkozzy

21 juli 2010 18:16

Fan Jeppe, du gav mig en idé. När jag var på Capri så hade en gubbe en stenkross. Den var inte mycket större än en kompostkvarn. Han slängde in stenar som var stora som 2 knytnävar. Sen förde den ett djävla liv en kort stund och det kom ut grus i andra änden. Sen var det bara i med mer sten. Eller varför inte en Vuvuzela....? Klockan 6 på morgonen!!!!! He he

http://www.pinkozzy/bloggagratis.se

 
jeppe

jeppe

21 juli 2010 18:42

Ha ! Hur kunde jag glömma vuvuzelan...kanske kan du koppla den till stenkrossen på ngt sätt?

http://baraenjeppe.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:12

Tänk att det finns ungdomar som har ett sånt och genuint intresse och som viger sitt liv åt detta. Greta Thunberg är en sådan person. En tjej på 15 år med kända föräldrar, vilket hon nog inte bryr sig så mycket om. Hon har bestämt sig. Hon är påläst ...

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:01

Veganer består av såväl vettiga människor som rena idioter. Om vi tar idioterna först så är det dom som släpper ut minkar, slår ihjäl kaniner mm. Rena vansinnesdåd. Hade jag möjligheten att få fast någon och döma den personen skulle jag antingen släp...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 10:21

Har just nu att göra med en kommungubbe i ett ärende. man blir ju smått förskräckt. Det har inte hänt något sen 60-talet. Med de menar jag det ordspråk som säger att om du inte platsar på den privata marknaden får du alltid jobb på kommunen. Något so...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 09:12

Följer Hemnet och några andra sidor dagligen och ser nu att hemnet bluffar på sina sidor. Hus kan plötsligt försvinna för att någon måndag poppa upp igen och då kan det stå att huset stått på hemnet i 3 dagar. För det första har dom "glömt" att de st...

Av Pink Ozzy - Söndag 20 jan 14:21

Under en längre tid har nu förstörelse, rån, eldning av bilar mm accelererat och NU RÄCKER DET ! Nu tar jag saken i egna händer. Kommer vissa kvällar att befinna mig i betongen och ser jag något får den smaka av batongen. Stannar den frivillig och er...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se