Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 18 juli 2010

Roger Akelius

Av Pink Ozzy - 18 juli 2010 11:44

För den som inte vet vem Roger Akelius är kan jag säga att han skapade sitt imperium och sina miljarder genom att mer eller mindre skriva om skattelagar och förordningar på ett sådant sätt att vanligt folk förstod hur lätt det var att slippa skatt. På helt laglig väg, inget fusk. Nu skänkte Akelius 100 miljoner av sin förmögenhet till SOS-barnbyar och katastrofen på Haiti. Då blev barnen förbannade!!!

Men det är ju hans pengar! Han måste väl få göra vad han vill med dom. Dessutom har han ju några miljarder kvar. Konstigt att det alltid blir bråk om pengar mm.

Själv har jag inte träffat min morsa på snart 20 år. Pappa dog på 70-talet. Anledningen till att jag inte träffat henne är hennes sätt att ljuga som det passar henne. Lögner som man ofta ser igenom på mils avstånd. Ändå håller hon fast vid dom. Jag pallar inte för folk som ljuger. Lillbrorsan är tydligen inte sån, eller så tänker han bara på arvet. Själv skiter jag i det. Jag mår hellre bra än att jag går på en massa skittråkiga besök vid födelsedagar, jular mm bara för att få pengar när hon dör. Nej, då får det hellre vara.

 
ANNONS
 
noboytoy

noboytoy

18 juli 2010 15:57

Det här har jag inte läst.. Blev barnen förbannade? Varför? Har faktiskt själv deltagit i föreläsningar med Roger Akelius. Det är väl hedervärt att skänka pengar till välgörande ändamål?

http://noboytoy.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:40

Belarus idag, men vi kan lägga till en hel hög med länder österut som valfuskar i varenda val. Du har Ryssland, Kina, Ungern, Nordkorea och nästan alla länder som slutar på "stan". Dessutom finns det en hel del afrikanska länder som inte är så bra på...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:32

För det första. Varför har alla medier börjat kalla Vitryssland för Belarus? Ska vi kalla Frankrike för France också? Nåja. Hur som helst har det varit "val" i landet igen och Lukasjenko fick över 80 % av rösterna igen....säger dom. Men i verklighet...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 11:51

Den 29\5 skrev Aftonbladet att juni och juli skulle bli varmare och torrare än normalt och att augusti skulle bli sval och regnig. Som vanligt kan man inte lita på prognoserna. Frågan är varför de har dom kvar och varför det finns folk som fortfaran...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 10:01

Vart man än tittar i tidningen så är DDT bara elände. Verkar dom om coronan och värmen gjort en del människor till idioter. Eller vad säger du om alla dödsskjutningar den senaste tiden? Sen har vi förarna som sitter i en bil och skjuter med automat...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 09:52

Knökfullt på Lomma strand, Brian Adams ska hålla koncert för 12000, protesttåg i USA, osv. Verkar som om folk har svårt att fatta. Det är likadant när man handlar. Folk bryr sig inte om att hålla avstånd vi ingångar eller i affärer. Man bara går p...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se