Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 18 juli 2010

Ska man lita på kvällspressen?

Av Pink Ozzy - 18 juli 2010 11:03

Aftonbladet har ju under en tid skrivit om Littorinaffären. Men nu undra jag var de egentligen har på fötterna. De riskerar nu att stämmas av Littorin. Om han stämmer dom men ändå har gjort det som sagt om honom så kan han lika gärna utvandra till Sibirien. Då är han ju helt körd här. Men har han inte gjort s bara måste han stämma tidningen. Stämmer han däremot inte tidningen så säger han ju samtidigt att han har gjort något av det tidningen beskyller honom för, eller så är han rädd gör att de ska lyfta upp något annat som de har bevis för och som kan skada honom och hans vårdnadstvist. Så hur han än gör så sitter han nog rätt risigt till. Dessutom sätter ju Aftonbladet sitt anseende på spel och drar i s f med sig de rödgröna i fallet. Så det står onekligen mycket på spel just nu.

Själv började jag dra öronen åt mig när jag på aftonbladets nätupplaga fick läsa att prinsen hade gjort en kupp på Öland. När man kollade filmen som tidningen länkade till bestod "kuppen" i att prinsen hade pratat med Viktoria i telefon. Ska det kallas för journalistik?

 
ANNONS
 
noboytoy

noboytoy

18 juli 2010 14:13

Om någon hade anklagat mig för sexköp (och jag var oskyldig) så hade jag dementerat detta och hotat med stämning, redan när första frågan kom.

Han försöker hitta en väg ut ur detta. Vad har han för val? Erkänna?

http://noboytoy.bloggplatsen.se

 
pinkozzy

pinkozzy

18 juli 2010 14:51

Ja du Noboytoy. Visserligen. Men när det blev känd att Littorin KANSKE skulle stämma Aftonbladet så blev det lite VÄL tyst från deras sida. Å andra sidan så vill kanske Aftonbladet inte mata Littorin med allt. De kanske HAR torrt om fötterna och bara väntar på att Littorin ska stämma dom så de riktigt kan dräpa honom. Den som lever får ju som bekant se.

http://www.pinkozzy/bloggagratis.se

 
Gammelsmurfen

Gammelsmurfen

18 juli 2010 18:54

Kvällspressen har jag slutat lita på för länge sedan.
De måste ju ha skandaler, sensationer eller annat av allmänt skvalleritresse för att locka köpare. När deras tidning finns att köpa har de ju inte en enda garanterad köpare till skillnad från morgontidningarna som ha alla sina prenumeranter.

Aftonbladets artiklar om Littorin kanske är sanna, men varför har vi fortfarande inte fått andra namn så här 2 månader innan valet. Det finns ju andra toppar i samhället på datorn.
I just denna artkelserie ser jag valresultaträdsla som EN drivande orsak till publicering.

"Han har inte dementerat därför publicerar vi". Dålig förklaring eftersom presschefen har dementerat.

Angående om Littorin själv kommer att tillstyrka polisanmälan får den mig att tänka på följande "historia"

"Har du slutat att slå din fru". var en fråga som ställdes till NN....

Eller så avstår Littorin från anmälan för att han hoppas att det därmed dör ut av sig själv. JAG ser inte en nödvändig sanning i påståendet bara för att han avstår anmälan..

http://gammelsmurfen.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:40

Belarus idag, men vi kan lägga till en hel hög med länder österut som valfuskar i varenda val. Du har Ryssland, Kina, Ungern, Nordkorea och nästan alla länder som slutar på "stan". Dessutom finns det en hel del afrikanska länder som inte är så bra på...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:32

För det första. Varför har alla medier börjat kalla Vitryssland för Belarus? Ska vi kalla Frankrike för France också? Nåja. Hur som helst har det varit "val" i landet igen och Lukasjenko fick över 80 % av rösterna igen....säger dom. Men i verklighet...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 11:51

Den 29\5 skrev Aftonbladet att juni och juli skulle bli varmare och torrare än normalt och att augusti skulle bli sval och regnig. Som vanligt kan man inte lita på prognoserna. Frågan är varför de har dom kvar och varför det finns folk som fortfaran...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 10:01

Vart man än tittar i tidningen så är DDT bara elände. Verkar dom om coronan och värmen gjort en del människor till idioter. Eller vad säger du om alla dödsskjutningar den senaste tiden? Sen har vi förarna som sitter i en bil och skjuter med automat...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 09:52

Knökfullt på Lomma strand, Brian Adams ska hålla koncert för 12000, protesttåg i USA, osv. Verkar som om folk har svårt att fatta. Det är likadant när man handlar. Folk bryr sig inte om att hålla avstånd vi ingångar eller i affärer. Man bara går p...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se