Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 17 juli 2010

Iget SMS-förbud när du kör bil

Av Pink Ozzy - 17 juli 2010 14:15

Det ska tydligen inte bli något SMS-förbud   när du kör bil. Varför? Jo, för att det är valår. Då ska man inte stöta sig med 40% av valmanskåren  . Att det sen är farligt att SMSa bakom ratten spelar ingen roll. OK, ok, jag gillar inte heller förbud efter förbud och jag tycker att det egentligen redan finns i dagens vägtrafikförordning    , men det finns dom som behöver se det svart på vitt. Vem har inte sett både personbilar och t o m lastbilar fladdra   över hela vägbanan. När man kör om dom så knappas det ofta för fullt på mobilen.

Jag tror att det hade blivit diskussion i ämnet om det varit EFTER valet. Men nu är det FÖRE och då pratar man inte om sådana saker. Inte heller pratas det ju om skattehöjningar på sprit  , bensin ( förutom Mp) och annat. Sånt väntar man med till EFTER valet.

Sådan är det fria valet sådan är demokratin.      


 
ANNONS
 
noboytoy

noboytoy

18 juli 2010 14:10

Skäms för att erkänna det, men jag har messat under bilkörning. Försöker låta bli eftersom jag själv märker att jag totalt tappar fokus på trafiken.

http://noboytoy.bloggplatsen.se

 
pinkozzy

pinkozzy

18 juli 2010 14:48

noboytoy/ Skönt med folk som inser sina laster och brister. Då är dom åtminstone på det klara med att det är farligt. Värre är alla dom som TROR att de klarar både att köra bil och SMSa samtidigt och utan risk för någon. Själv klarar jag bara av att SMS:a när jag INTE sitter bakom ratten. Men det är väl åldern.

http://www.pinkozzy/bloggagratis.se

 
noboytoy

noboytoy

18 juli 2010 16:00

Min far (60-årsåldern) klarade, tills för några månader sedan, inte av att messa alls;). Nu har jag lärt honom. Det verkar funka..

http://noboytoy.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Fredag 7 aug 10:27

Den lilla Esmeralda också kallat Lilla Hjärtat mördades av sin mamma. För det fick mamman 1 år och 9 månader. Det är vad ett litet hjärta tycks vara värd. De som utdömde detta straff borde skämmas. Är ett barn mindre värd än en vuxen? Är ett barn än...

Av Pink Ozzy - Fredag 7 aug 10:18

En grupp volontärer undersökte möjligheten och skrev sedan kontrakt med 4 matbutiner i Skövde. De fick från regionen pengar Gill en bil och åker nu 2 gånger per vecka runt till dessa butiker och får allt de inte vill sälja mer. Detta körs sedan till ...

Av Pink Ozzy - Torsdag 6 aug 11:41

Har bott halva mitt liv i samma hus och hållit på med trädgårdsarbete på min lilla tomt sedan dess. Enorm många växter har tillkommit och bara 5-6 Är kvar sedan början. Nej, de andra har sällan dött utan föregående ägare hade inte så många växter. ...

Av Pink Ozzy - Onsdag 5 aug 13:09

Efter 8 år av Alliansstyre med kraftiga neddragningar inom polisen har nu de rödgröna vänt på det hela. Men det räcker inte mot gängen. Ska gängen bort så krävs det lagändringar. Det ska inte behövas en husransakningsorder innan man går in i ett hu...

Av Pink Ozzy - Onsdag 5 aug 12:55

Tittar man till omvärlden så klarar Sverige sig ganska bra. Om vi tar dödsfallen i Corona så beror nog en stor del på att vi i steril lever längre än de gör i många andra länder. 90% av de avlidna var ju över 80. Dessutom sägs det att många äldre in...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se