Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 16 juli 2010

Peter Siepen - släng dig i väggen

Av Pink Ozzy - 16 juli 2010 14:24

Enligt Peter Siepen så tycker han att blekfeta män förstör våra badstränder. Men vad säger vi om feminint klädda små män med röda hattar. Vad förstör inte det? Han som snart är 50 och har som största hobby att hålla vikten och figuren. Men var har det fört honom? Har han blivit något? Nej, någon slags C-kändis i, som sagt, skitfula kläder.

Det har aldrig fallit Siepen in att det finns folk som av medicinska skäl blivit feta?  Att de kanske är fetare eller ska vi hålla oss till ordet "mer välväxta" än herr Siepen p g a genetiska orsaker?

Att detta dessutom är modebetingat i den västliga världen? Förr skulle man  vara fet för det visade att man var förmögen och hade råd. T o m i våra dagar finns det kulturer där kvinnor utan stor bak ligger i lä.

Nej, släng dig i väggen Siepenfjant och låt oss välväxta bada precis som du vill, djävla bönsticka.

 
ANNONS
 
Ingen bild

noboytoy

16 juli 2010 21:22

Hahah!! Har han nåt jobb överhuvudtaget? Hinner han väl inte med när han har fullt upp att göra sit-ups och bensprattel om dagarna?

 
susanna55

susanna55

17 juli 2010 11:10

Precis! Likadant med kvinnorna, en gång i tiden skulle vi vara runda! Nu är det nästan förbjudet! Man kan i alla fall hålla sig i form, för hälsans skull, men det är en annan sak.

http://susanna55.bloggplatsen.se

 
Lena

Lena

17 juli 2010 13:24

Tycker Sipen kan uppsöka en enslig klippa och bad själv :-) Synd om sjuka kroppsufattningar som plågt kvinnor så länge skall behöva smitta till er män .... rund är också en form...

http://klarabella.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Fredag 7 aug 10:27

Den lilla Esmeralda också kallat Lilla Hjärtat mördades av sin mamma. För det fick mamman 1 år och 9 månader. Det är vad ett litet hjärta tycks vara värd. De som utdömde detta straff borde skämmas. Är ett barn mindre värd än en vuxen? Är ett barn än...

Av Pink Ozzy - Fredag 7 aug 10:18

En grupp volontärer undersökte möjligheten och skrev sedan kontrakt med 4 matbutiner i Skövde. De fick från regionen pengar Gill en bil och åker nu 2 gånger per vecka runt till dessa butiker och får allt de inte vill sälja mer. Detta körs sedan till ...

Av Pink Ozzy - Torsdag 6 aug 11:41

Har bott halva mitt liv i samma hus och hållit på med trädgårdsarbete på min lilla tomt sedan dess. Enorm många växter har tillkommit och bara 5-6 Är kvar sedan början. Nej, de andra har sällan dött utan föregående ägare hade inte så många växter. ...

Av Pink Ozzy - Onsdag 5 aug 13:09

Efter 8 år av Alliansstyre med kraftiga neddragningar inom polisen har nu de rödgröna vänt på det hela. Men det räcker inte mot gängen. Ska gängen bort så krävs det lagändringar. Det ska inte behövas en husransakningsorder innan man går in i ett hu...

Av Pink Ozzy - Onsdag 5 aug 12:55

Tittar man till omvärlden så klarar Sverige sig ganska bra. Om vi tar dödsfallen i Corona så beror nog en stor del på att vi i steril lever längre än de gör i många andra länder. 90% av de avlidna var ju över 80. Dessutom sägs det att många äldre in...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se