Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 14 juli 2010

Hur är det man säger Littorin?

Av Pink Ozzy - 14 juli 2010 09:23

Hur är det man säger LIttorin? Ingen rök utan eld eller om det är tvärtom. Du har betett dig lika klumpig som flera andra politiker genom åren och du fortsätter även med detta. Vad jag menar är att ljuga och förneka. Av någon anledning tycks politiker tro att man kan simma i olja och kvicksand.

Nu har herr Littorin. Nej, förlåt, vi glömmer "herr", det får visa sig om han är karl för sin hatt.

Hur som helst så har Littorin förnekat allt till DN, skriftligen via mejl. Han vill inte att folk ska vet var han är. ...? Så han litar inte på att DN följer tryckfrihetsförordningen och skyddar sina uppgiftslämnare? Märkligt.

Hur som helst så skriver han att han inget gjort. Jaha, och vad hade vi förväntat oss?  Att han hjälpt horan att vika tvätten bara. Ja menar bara att Marjasin hjälpte ju sin sekreterare att underlätta sitt arbete genom att klippa sina kvitton. Littorin kanske skulle tvätta hennes trosor, efter....nåja, det har han ju inte gjort....säger han.

Han säger också att han inte längre är en offentlig person och behöver inte svara på frågor mm. Men är det så helt rätt? Ska han inte stå till svars för de synder han har begått under sin kandidatur i riksdagen? Jag tycker att försvar är ytterst tveksam och avhållsamt.

Det är ju skitenkelt att säga att ord står mot ord. Men har Littorin funderat över hur långt ner han kommer att stå med byxorna nere och rumpan bar den dagen det dyker upp fler bevis? Vilken reträttplats har han räknat ut då?

 Visst, man ska inte döma någon innan dom fallit, men jag tror att det inte kommer att falla någon dom utan en tung bila över Littorin den dagen resterande byk uppdagas och ska tvättas. För hur var det nu ordspråket skulle vara? Jo,

ingen rök utan eld! 

 
ANNONS
 
Gammelsmurfen

Gammelsmurfen

14 juli 2010 20:14

Det JAG tycker är intressant så här två månader före valet är:

Varför köper "alla" Aftonbladets historia?

Varför köpte Aftonbladet "horans" historia?

Det finns genom tiderna ett otal exempel på folk som hittat på, för att tex skada i valtider.
ETT exempel på detta är de förföljelser som Mona S råkat-ar ut för på senare tid. Som Palme råkade ut för på SIN tid.

Fälldin mfl utpekades som horkunder för många år sedan. Där vet inte JAG vad som är sant. Ännu.

Jag har läst Aftonbladets chefredaktörs(?) blogg PLUS kommentarer. Jag har läst tf ansv. utg kommentarer och dessa gör inte mig helt övertygad om Littorins skuld.

Den stora gåtan för mig är varför "horan" -- HUR vet vi att detta stämmer??? -- väljer att gå ut just NU. Pga att en polismästare blivit anklagad för samma sak, enligt kvinnan.

Det finns andra samhällstoppar som också skall vara kunder. varför väljer Aftonbladet att hemlighålla DERAS identitet så här 2 månader innan valet...


osv osv osv

http://gammelsmurfen.bloggagratis.se

 
pinkozzy

pinkozzy

14 juli 2010 22:51

Du har dina poänger gammelsmurfen. Det som luktar illa i hela affären är att han vid den första konfrontationen blev tvärtyst och inom 24 timmar avgick. OM det nu finns något hållbart kanske AB skulle presentera detta. Jag hoppas ju inte att en tidning förlitar sig på bara hennes utsaga. I så fall är ju tidningen ute på hal is och skadar sig själva. Men vi har ju också många gånger sett hur tidningar håller "spänningen" ett antal dagar för att sälja fler lösnummer.
Ja, ja, vi får väl se hur det slutar, om det gör det.

http://www.pinkozzy/bloggagratis.se

 
Gammelsmurfen

Gammelsmurfen

15 juli 2010 11:08

Glömde ju en intressant detalj i det hela.
Littorin är också med om en vårdnadstvist. Sedan -- tror jag -- 4 år. Läste en krönika av en man som varit med om, stöttat, 300 män i vårdnadstvister. Han är INTE förvånad över det som händer Littorin just nu. Ibland kan det gå så långt att fd fruar anklagar sina fd män för allt möjligt för att få ensam vårdnad.

http://gammelsmurfen.bloggagratis.se

 
pinkozzy

pinkozzy

15 juli 2010 12:23

Där har du en stor poäng. Men Aftonbladet MÅSTE väl ha mer på fötterna?!?! Tur man inte köper kvällstidningar. Det räcker med det man läser på nätet. Är jag ute och reser i Sverige köper jag hellre en lokal tidning. Ta vår egen t ex. Det står betydligt mer läsvärt i den än i kvällspressen. Men det var ju inte det frågan gällde denna gån.

http://www.pinkozzy/bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 11:51

Den 29\5 skrev Aftonbladet att juni och juli skulle bli varmare och torrare än normalt och att augusti skulle bli sval och regnig. Som vanligt kan man inte lita på prognoserna. Frågan är varför de har dom kvar och varför det finns folk som fortfaran...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 10:01

Vart man än tittar i tidningen så är DDT bara elände. Verkar dom om coronan och värmen gjort en del människor till idioter. Eller vad säger du om alla dödsskjutningar den senaste tiden? Sen har vi förarna som sitter i en bil och skjuter med automat...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 09:52

Knökfullt på Lomma strand, Brian Adams ska hålla koncert för 12000, protesttåg i USA, osv. Verkar som om folk har svårt att fatta. Det är likadant när man handlar. Folk bryr sig inte om att hålla avstånd vi ingångar eller i affärer. Man bara går p...

Av Pink Ozzy - Lördag 8 aug 00:34

Jag kan om jag vill,dagligen se antalet unika besökare på min blogg.. NEJ, jag kollar inte upp vilka som kollar överhuvudtaget. Bryr mig inte. Är bara tacksam gör varenda en som orkar läsa det jag skriver om. Eller kan det vars son att berör?;Elle...

Av Pink Ozzy - Fredag 7 aug 10:27

Den lilla Esmeralda också kallat Lilla Hjärtat mördades av sin mamma. För det fick mamman 1 år och 9 månader. Det är vad ett litet hjärta tycks vara värd. De som utdömde detta straff borde skämmas. Är ett barn mindre värd än en vuxen? Är ett barn än...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se