Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 10 juli 2010

Den här dan går åt helvete

Av Pink Ozzy - 10 juli 2010 10:17

Jag tror att den här dan går åt helvete. Det började för en stund sedan då jag skar mig på en mässingskatt som jag gjorde en gång för att skrämma grannarnas katter. Den är så ful så det funkar på en del katter. Hur som helst så skulle jag göda lite innan åskan kommer och skar mig på vänsterfinger. Blodet skvätte och det var bara att ta kallvatten och tvål och hoppas att det inte blir en blodförgiftning. Är ju annars lätt att få när man håller på med sjövatten, jord och gödsel.

Hur som helst så går dan åt helvete när det börjar på detta viset.  Tyskland förlorar i fotboll. Jag får inte se fotbollen för att det åskar. En blixt kommer nog också att slå ner i närheten eller i kåken. F-n det här bådar inte gott. Jag tänkte tvätta bilen men tror jag skippar det. Tänk om jag repar lilla bilen med tvättsvampen idag. Törs inte chansa på det. Det är nog bäst att ta det djäkligt lugnt idag.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:40

Belarus idag, men vi kan lägga till en hel hög med länder österut som valfuskar i varenda val. Du har Ryssland, Kina, Ungern, Nordkorea och nästan alla länder som slutar på "stan". Dessutom finns det en hel del afrikanska länder som inte är så bra på...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:32

För det första. Varför har alla medier börjat kalla Vitryssland för Belarus? Ska vi kalla Frankrike för France också? Nåja. Hur som helst har det varit "val" i landet igen och Lukasjenko fick över 80 % av rösterna igen....säger dom. Men i verklighet...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 11:51

Den 29\5 skrev Aftonbladet att juni och juli skulle bli varmare och torrare än normalt och att augusti skulle bli sval och regnig. Som vanligt kan man inte lita på prognoserna. Frågan är varför de har dom kvar och varför det finns folk som fortfaran...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 10:01

Vart man än tittar i tidningen så är DDT bara elände. Verkar dom om coronan och värmen gjort en del människor till idioter. Eller vad säger du om alla dödsskjutningar den senaste tiden? Sen har vi förarna som sitter i en bil och skjuter med automat...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 09:52

Knökfullt på Lomma strand, Brian Adams ska hålla koncert för 12000, protesttåg i USA, osv. Verkar som om folk har svårt att fatta. Det är likadant när man handlar. Folk bryr sig inte om att hålla avstånd vi ingångar eller i affärer. Man bara går p...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se