Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 9 juli 2010

En Sven-Otto Litorinare igen

Av Pink Ozzy - 9 juli 2010 10:17

Aftonbladet påstod att barnen inte var enda skälet till att S-O L avgått utan ett brott kunde ligga bakom. Först avfärdade jag det hela. Sen började jag dock fundera. Varför kom det inte en dementi? Om jag inte har gjort något så borde det väl vara en skitsak att säga " Hallå Aftonbladet, lägg korten på bordet eller jag stämmer er för förtal". Men icke. Förrän idag då Reinfeldt medger att det finns något mer. Att " det finns fler skäl". OK, ska ni lägga alla kort på bordet, eller ska det så sakta komma fram ändå. För det kommer ju fram. det gör det alltid.

Läser man lite mellan raderna så kan det vara sexköp, barnporr eller porr i datorn. Först tänkte jag på Alkoholproblem, men de ger ju inte fängelse. Så jag undrar om inte vår vän kan vara en liten snuskhummer. Men vi får väl snart veta vad som är rätt och fel i byket. Är det något av det jag nämner ovan ska ska han hängas ut. Vi har nog med sexdårar i detta land.

 
ANNONS
 
susanna55

susanna55

9 juli 2010 10:46

Jag misstänkte detsamma! Vi kommer nog snart att få veta..

http://susanna55.bloggplatsen.se

 
Gammelsmurfen

Gammelsmurfen

10 juli 2010 08:35

Det märks att det är valtider. Det som Aftonbladet nu har på nämnda person har man vetat om i 4 år. "Vi har haft våra orsaker till att inte publicera tidigare" säger tillfälliga ansvariga utgivaren i en chatt på tidningen.

NU -- 2 månader innan valet -- har man dock orsak nog att publicera. VAD, får vi inte veta. "kan komma att publiceras, vi har inte bestämt än"

Fast det är klart, så länge man får folk att vara nyfikna får man människor att följa tidningen varje dag. Ju fler dagar desto bättre vad gäller försäljningen/titten på nätet.

Jag är ledsen Pink.... men att hålla inne något i 4 år och välja att publicera i ett jämnt opinionsläge ger MIG dålig smak i munnen. OM det visar sig vara så allvarligt man påstår kommer mina tankar om Aftonbladet bara att bekräftas.

Det märks att det är valtider...

http://gammelsmurfen.bloggagratis.se

 
Gammelsmurfen

Gammelsmurfen

10 juli 2010 08:39

PS: Ser nu att det gäller sexköp. Snacka om antiklimax.... DS

http://gammelsmurfen.bloggagratis.se

 
pinkozzy

pinkozzy

10 juli 2010 10:15

Ja du smurfen. Jag blir alltid så "förvånad" när det dyker upp allt från Toblerone till horor just innan valet. Och det inte bara i Sverige.

http://www.pinkozzy/bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:40

Belarus idag, men vi kan lägga till en hel hög med länder österut som valfuskar i varenda val. Du har Ryssland, Kina, Ungern, Nordkorea och nästan alla länder som slutar på "stan". Dessutom finns det en hel del afrikanska länder som inte är så bra på...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:32

För det första. Varför har alla medier börjat kalla Vitryssland för Belarus? Ska vi kalla Frankrike för France också? Nåja. Hur som helst har det varit "val" i landet igen och Lukasjenko fick över 80 % av rösterna igen....säger dom. Men i verklighet...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 11:51

Den 29\5 skrev Aftonbladet att juni och juli skulle bli varmare och torrare än normalt och att augusti skulle bli sval och regnig. Som vanligt kan man inte lita på prognoserna. Frågan är varför de har dom kvar och varför det finns folk som fortfaran...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 10:01

Vart man än tittar i tidningen så är DDT bara elände. Verkar dom om coronan och värmen gjort en del människor till idioter. Eller vad säger du om alla dödsskjutningar den senaste tiden? Sen har vi förarna som sitter i en bil och skjuter med automat...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 09:52

Knökfullt på Lomma strand, Brian Adams ska hålla koncert för 12000, protesttåg i USA, osv. Verkar som om folk har svårt att fatta. Det är likadant när man handlar. Folk bryr sig inte om att hålla avstånd vi ingångar eller i affärer. Man bara går p...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se