Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 8 juli 2010

En Gudrun till

Av Pink Ozzy - 8 juli 2010 11:04

Jag och många med mig blev förbannade på Gudrun Schyman när hon eldade upp 100.000:- Nu läser jag en blogg där en kvinna blir förbannad på de som har skrivit nedlåtande om Gudrun och tycker det hon gjorde var rätt. Dessutom antyder hon att det till övervägande del var män och att de gjorde det för att Gudrun var alkis. Hur fan kan man tycka så? Om hon var eller är alkis hör inte hit ! Man eldar inte upp pengar som man kan använda bättre! Och som jag skrev så hade de gjort mer nytta och gett mer positiva reaktioner om hon ställt sig upp med pengapåsen och sagt att F! nu ger dessa pengar till de fattiga, utslagna, eller av män slagna kvinnor. DET hade gjort att hon hade fått min respekt. Men inte nu.

 
ANNONS
 
susanna55

susanna55

8 juli 2010 11:41

Ja och det var jag som skrev det. Jag läste SAMTLIGA kommentarer, där f.ö även några MÄN konstaterade samma sak! Det var väldigt få kvinnor där och uttalade sig, men har kanske strömmat till senare, om kommentarsfältet har varit öppet. Jag tror att män har svårt att förstå symboliken i det hela. Jag var även inne och skrev i kommentarfältet, där jag undrade om det var mindre slöseri att slösa pengar på spel, öl o.s.v Varför inte skänka lite av det man satsar på V75 på välgörande ändamål. En del kvinnor uttalade sig också negativt om handlingen, och själv skulle jag aldrig komma på tanken att bränna pengar! men jag förstod avsikten här, men det verkar vara svårt för det manliga konkreta tänkandet att utläsa det som stod som solklart i mina och en del andras ögon!

http://susanna55.bloggplatsen.se

 
pinkozzy

pinkozzy

8 juli 2010 12:26

Men vad ska jag göra då som inte spelar på V75, lotto, tips eller fotboll? Och vad ska jag göra som kan se fotboll utan nätundertröja och en burköl? Trots det förstår jag inte avsikten mer än att det håller på att gå åt helvete med Gudrun och F! och på detta dramatiska sätt påkeka att "hallå vi finns! Visserligen är vi blåsta och bränner 100.000:- på en grill, men vi finns". Det var nog enda andemeningen fru (?) Schyman hade.

http://www.pinkozzy/bloggagratis.se

 
susanna55

susanna55

8 juli 2010 13:32

Hon drog ju uppenbart uppmärksamheten till Fi, även om det nu leder till negativa följder, men jag tror det förändras när folk förstått. Hoppas det i alla fall. Att göra reklam som dom andra partierna gjort hade Fi ändå inte råd med, något hon förklarade mycket tydligt. En halv sida i media skulle dessa pengar inte ens räckt till, och dom var skänkta, just för att väcka uppseende! Vilket dom verkligen lyckades med. Övriga partier brände ju mycket mer, i just reklamsyfte för deras egen ideologi. Titta vad mycket pengar som försvinner, (bränns upp) för oss kvinnor för att gå till män utan någon egentlig anledning, var budskapet! Titta vad vi förlorar! Det tror jag nog att du förstod, eller hur?

http://susanna55.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Fredag 7 aug 10:27

Den lilla Esmeralda också kallat Lilla Hjärtat mördades av sin mamma. För det fick mamman 1 år och 9 månader. Det är vad ett litet hjärta tycks vara värd. De som utdömde detta straff borde skämmas. Är ett barn mindre värd än en vuxen? Är ett barn än...

Av Pink Ozzy - Fredag 7 aug 10:18

En grupp volontärer undersökte möjligheten och skrev sedan kontrakt med 4 matbutiner i Skövde. De fick från regionen pengar Gill en bil och åker nu 2 gånger per vecka runt till dessa butiker och får allt de inte vill sälja mer. Detta körs sedan till ...

Av Pink Ozzy - Torsdag 6 aug 11:41

Har bott halva mitt liv i samma hus och hållit på med trädgårdsarbete på min lilla tomt sedan dess. Enorm många växter har tillkommit och bara 5-6 Är kvar sedan början. Nej, de andra har sällan dött utan föregående ägare hade inte så många växter. ...

Av Pink Ozzy - Onsdag 5 aug 13:09

Efter 8 år av Alliansstyre med kraftiga neddragningar inom polisen har nu de rödgröna vänt på det hela. Men det räcker inte mot gängen. Ska gängen bort så krävs det lagändringar. Det ska inte behövas en husransakningsorder innan man går in i ett hu...

Av Pink Ozzy - Onsdag 5 aug 12:55

Tittar man till omvärlden så klarar Sverige sig ganska bra. Om vi tar dödsfallen i Corona så beror nog en stor del på att vi i steril lever längre än de gör i många andra länder. 90% av de avlidna var ju över 80. Dessutom sägs det att många äldre in...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se