Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 8 juli 2010

Inför finalen i fotbolls-VM

Av Pink Ozzy - 8 juli 2010 10:33

Jaha, då var det klart vilka som spelar finalen. Jag hade mitt tips på Brasilien-Tyskland, men så blir det nu inte. Och ska man vara ärlig så spelade Spanien bättre igår. Tyskland låg på tog för mycket på försvar. Men Spanien - Holland blir nog en bra match det också. Två lag som vill spela fotboll. Tyvärr har dom ingen att spela med utan får hålla tillgodo med ”jabulani”, något som liknar en fotboll, men testas under den period då man inte ska testa, utan spela med en fotboll. Dålig timing. Jag tror at fotbollen blivit bättre under VM med en boll som alla har spelat med tidigare. Men nu är det så när Blatter & co bestämmer. 

 
ANNONS
 
jeppe

jeppe

10 juli 2010 11:00

Hade exakt samma tips, med brasilien som vinnare...jag anses vara en bra "tippare" men på vm tipset på jobbet, med 30 deltagare...vara 4-5 är sådana som tycker fotboll är idioti....så ligger jag på en "hedrande" 27 plats...suck..

http://baraenjeppe.bloggplatsen.se

 
jeppe

jeppe

10 juli 2010 11:03

en sak till :
Heja Bajen !

http://baraenjeppe.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Fredag 7 aug 10:27

Den lilla Esmeralda också kallat Lilla Hjärtat mördades av sin mamma. För det fick mamman 1 år och 9 månader. Det är vad ett litet hjärta tycks vara värd. De som utdömde detta straff borde skämmas. Är ett barn mindre värd än en vuxen? Är ett barn än...

Av Pink Ozzy - Fredag 7 aug 10:18

En grupp volontärer undersökte möjligheten och skrev sedan kontrakt med 4 matbutiner i Skövde. De fick från regionen pengar Gill en bil och åker nu 2 gånger per vecka runt till dessa butiker och får allt de inte vill sälja mer. Detta körs sedan till ...

Av Pink Ozzy - Torsdag 6 aug 11:41

Har bott halva mitt liv i samma hus och hållit på med trädgårdsarbete på min lilla tomt sedan dess. Enorm många växter har tillkommit och bara 5-6 Är kvar sedan början. Nej, de andra har sällan dött utan föregående ägare hade inte så många växter. ...

Av Pink Ozzy - Onsdag 5 aug 13:09

Efter 8 år av Alliansstyre med kraftiga neddragningar inom polisen har nu de rödgröna vänt på det hela. Men det räcker inte mot gängen. Ska gängen bort så krävs det lagändringar. Det ska inte behövas en husransakningsorder innan man går in i ett hu...

Av Pink Ozzy - Onsdag 5 aug 12:55

Tittar man till omvärlden så klarar Sverige sig ganska bra. Om vi tar dödsfallen i Corona så beror nog en stor del på att vi i steril lever längre än de gör i många andra länder. 90% av de avlidna var ju över 80. Dessutom sägs det att många äldre in...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se