Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 7 juli 2010

Min respekt för F! och Gudrun Schyman är för alltid borta.

Av Pink Ozzy - 7 juli 2010 14:24

Man kan ha respekt för många och för mycket. Man kan t ex ha respekt för höjder eller vatten, hundar eller katter. Man kan ha påtvingad respekt som många tyskar hade för Hitler eller respekt som de flesta av oss känner för Astrid Lindgren. Man kan också ha respekt för mat genom att man ogärna slänger mat. Sen kan man ha respekt för pengar, eftersom man med pengar kan köpa saker. Pengar är det medel vi i den civiliserade världen numera använder som betalmedel. Däremot så använder vi i den civiliserade världen inte pengar att elda med. Sen må man ha vilka urskulder eller mål som helst. Man eldar inte upp pengar!!!!

Men, nu ligger Gudrun Schyman och F! riktigt pissigt till i opinionssiffrorna ch tänkte höja dessa lite genom att elda upp 100.000:- . Bara så där, utan vidare med en vanlig klotgrill. Hon babblar något om att det är detta kvinnorna förlorar varje timme gentemot männen. Jag tror något helt annat. Gudrun Schyman har helt tappat fotfastet och är långt ifrån de vänsterideal hon en gång förespråkade. Sorgligt Schyman, men dessa pengar kunde t ex ha skänkts till de föreningar som stöttar misshandlade kvinnor.

Och, lilla Gudrun, om det nu skulle vara så att du inte unnar dessa stackars kvinnor dessa pengar så kan du väl sätta in 100.000:- skattade pengar på mitt konto. Jag är arbetslös och får inte så mycket pengar på ett helt år. Tänk på det och svälj.

 
ANNONS
 
jeppe

jeppe

10 juli 2010 11:01

Men jag undrar en sak, kanske detta ger mer reklam en om hon slängde de pengarna på en halvsidesannons i aftonbladet/expressen?

http://baraenjeppe.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:40

Belarus idag, men vi kan lägga till en hel hög med länder österut som valfuskar i varenda val. Du har Ryssland, Kina, Ungern, Nordkorea och nästan alla länder som slutar på "stan". Dessutom finns det en hel del afrikanska länder som inte är så bra på...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:32

För det första. Varför har alla medier börjat kalla Vitryssland för Belarus? Ska vi kalla Frankrike för France också? Nåja. Hur som helst har det varit "val" i landet igen och Lukasjenko fick över 80 % av rösterna igen....säger dom. Men i verklighet...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 11:51

Den 29\5 skrev Aftonbladet att juni och juli skulle bli varmare och torrare än normalt och att augusti skulle bli sval och regnig. Som vanligt kan man inte lita på prognoserna. Frågan är varför de har dom kvar och varför det finns folk som fortfaran...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 10:01

Vart man än tittar i tidningen så är DDT bara elände. Verkar dom om coronan och värmen gjort en del människor till idioter. Eller vad säger du om alla dödsskjutningar den senaste tiden? Sen har vi förarna som sitter i en bil och skjuter med automat...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 09:52

Knökfullt på Lomma strand, Brian Adams ska hålla koncert för 12000, protesttåg i USA, osv. Verkar som om folk har svårt att fatta. Det är likadant när man handlar. Folk bryr sig inte om att hålla avstånd vi ingångar eller i affärer. Man bara går p...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se