Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 6 juli 2010

Vad gör friidrotten för fel?

Av Pink Ozzy - 6 juli 2010 11:19

Susanna Kallur skadat igen. Christian Ohlsson har ont och står över. Jenny Kallur har väl varit skadat hur länge som helst. Carolina Klüft har skador. Wissman står över.

Ja vi har väl alla läst om liknande rubriker. Därför undrar jag var friidrottsläkarna och tränarna gör för fel? Här går det bästa vi har ständigt på kryckor. Det måste väl vara något fel i träning och läkning. En idrottares aktiva liv är kort. Vad lever den av? Jo, sponsorerna. Och vad bestämmer storleken på deras bidrag? Resultat? Ja, till en viss del. Men jag tror även att de får pengar på hur slänga de är i käften och syns i media. En idrottare som mestadels har skador kan ju hålla uppe sitt kändisskap genom att ideligen figurera i pressen och säga att skadan läker och att han  snart tävlar igen. Det gör ju att de fortfarande ligger på topp utan att egentligen presterat något.

Nej, skippa pressen och skaffa in bra läkare och ledare som kan sitt jobb så att de verkligen blir friska någon gång och kan prestera.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:40

Belarus idag, men vi kan lägga till en hel hög med länder österut som valfuskar i varenda val. Du har Ryssland, Kina, Ungern, Nordkorea och nästan alla länder som slutar på "stan". Dessutom finns det en hel del afrikanska länder som inte är så bra på...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:32

För det första. Varför har alla medier börjat kalla Vitryssland för Belarus? Ska vi kalla Frankrike för France också? Nåja. Hur som helst har det varit "val" i landet igen och Lukasjenko fick över 80 % av rösterna igen....säger dom. Men i verklighet...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 11:51

Den 29\5 skrev Aftonbladet att juni och juli skulle bli varmare och torrare än normalt och att augusti skulle bli sval och regnig. Som vanligt kan man inte lita på prognoserna. Frågan är varför de har dom kvar och varför det finns folk som fortfaran...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 10:01

Vart man än tittar i tidningen så är DDT bara elände. Verkar dom om coronan och värmen gjort en del människor till idioter. Eller vad säger du om alla dödsskjutningar den senaste tiden? Sen har vi förarna som sitter i en bil och skjuter med automat...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 09:52

Knökfullt på Lomma strand, Brian Adams ska hålla koncert för 12000, protesttåg i USA, osv. Verkar som om folk har svårt att fatta. Det är likadant när man handlar. Folk bryr sig inte om att hålla avstånd vi ingångar eller i affärer. Man bara går p...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se