Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 6 juli 2010

ICA och Elgiganten är stora miljöbovar

Av Pink Ozzy - 6 juli 2010 09:37

Alla skäller vi mer eller mindre över den mängd reklam som dimper ner i våra brevlådor varje vecka. Reklam som till 95% direkt åker ner i återvinningen. Bortkastade pengar. Men det finns 2 företag som hos oss utmärker sig för att vara riktiga miljöbovar. Det ena är Elgiganten och det andra är ICA. Elgiganten skickar ut reklam en gång i veckan med den vanliga reklamutdelningen. Dessutom lägger vår lokaltidning in samma annonsblad i sin tidning. Dubbelt slöseri.

Sen har vi ICA. Vi får ett stort ICA-blad från vårt västliga ICA-Maxi och tillika ett från vårt östliga ICA-Maxi. Vi for i stort sätt mitt emellan. Varför kan inte dessa komma överens om samma extrapriser? De har det för vissa varor, men inte för alla. Varför?

Och om detta inte skulle räcka så får vi även ett blad från vårt lokala ICA Supermarket. Undrar vad dessa 3 blad kostar mig som konsument när jag går in på ICA och ska handla varor?

Inte nog med att det är ett slöseri med pengar, nej, det är även ett enormt resursslöseri med våra skogar. Undrar hur många träd varje medborgare måste släpa till pappersåtervinningen varje år utan at ha läst det?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:40

Belarus idag, men vi kan lägga till en hel hög med länder österut som valfuskar i varenda val. Du har Ryssland, Kina, Ungern, Nordkorea och nästan alla länder som slutar på "stan". Dessutom finns det en hel del afrikanska länder som inte är så bra på...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:32

För det första. Varför har alla medier börjat kalla Vitryssland för Belarus? Ska vi kalla Frankrike för France också? Nåja. Hur som helst har det varit "val" i landet igen och Lukasjenko fick över 80 % av rösterna igen....säger dom. Men i verklighet...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 11:51

Den 29\5 skrev Aftonbladet att juni och juli skulle bli varmare och torrare än normalt och att augusti skulle bli sval och regnig. Som vanligt kan man inte lita på prognoserna. Frågan är varför de har dom kvar och varför det finns folk som fortfaran...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 10:01

Vart man än tittar i tidningen så är DDT bara elände. Verkar dom om coronan och värmen gjort en del människor till idioter. Eller vad säger du om alla dödsskjutningar den senaste tiden? Sen har vi förarna som sitter i en bil och skjuter med automat...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 09:52

Knökfullt på Lomma strand, Brian Adams ska hålla koncert för 12000, protesttåg i USA, osv. Verkar som om folk har svårt att fatta. Det är likadant när man handlar. Folk bryr sig inte om att hålla avstånd vi ingångar eller i affärer. Man bara går p...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se