Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under juni 2010

Av Pink Ozzy - 4 juni 2010 18:07

Hur kunde jag? Hur gick det till? Lär jag mig aldrig? Ja frågorna är många, men vad är det rätta svaret. Vad det handlar om? Jo, jag bokade ju en resa till Sicilien. Nu kom jag på att detta ju är under brinnande VM i FOTBOLL ! ! !

OK, om det hade varit första gången. Men jag kommer ihåg följande platser jag sett VM på. Inte live, utan på TV. Alpbach/Österrike ( Sverige-Senegal 1-2(?)), Bad Gastein/Österrike ( Frankrike - Brasilien 1998 3-0 (?)), Vemdalen ( Sverige - Rumänien 1994 5-4 (?) ), Orust, på Östersjön på väg till Bornholm ( Sverige- Ryssland 3-1 ), Idre fjäll ( endast radio 1978 finalen Holland -Västtyskland 2-1 (?)). Ja det är bara några platser. Och jag faller i samma fallgrop varje gång.

Men, men. Det är ju bara en vecka jag missar, och jag ser ju slutspelet. Men vilken miss ! ! !


ANNONS
Av Pink Ozzy - 4 juni 2010 13:17

  Kolla på denna reklam som jag hittade på nätet idag. Vem tror på reklamen? Om detta skulle funka skulle alla köpa produkten. Och eftersom inte alla ser ut som hon (?) till höger så är det hela bara en bluff. Jag vågar påstå att det inte ens är samma kvinna. OM inte texten "innan" och "efter" råkar ha förväxlats.

ANNONS
Av Pink Ozzy - 4 juni 2010 10:18

Man intervjuade Israels Stockholmsambassadör. Enligt honom hade Israel sin fulla rätt att  storma båtarna på internationellt vatten eftersom de var på väg till Gaza som Israel har blockerad.

Då innebär väl det också att det var helt OK för Nordkorea att sänka ett Sydkoreanskt fartyg nyligen.

I förlängningen är det ju då fritt fram för USA att skjuta på alla båtar som är på väg till Kuba, eftersom USA satt Kuba i blockad sedan decennier.

Och det finns flera andra krigshärdar i världen där man i så fall kan skjuta ner t ex handelsfartyg på internationellt vatten bara för att man inte vill att de ska angöra "motsidans" hamn.

Är det verkligen så lagen ska tydas?

Av Pink Ozzy - 4 juni 2010 10:09

Igår var en riktig skitdag. Vissa dagar är så. Fick redan på förmiddagen ta dubbla doser av tabletterna för att klara dan. Dagens första minus.

Öppnade fågelholken som blåmesarna hade. Däri låg 6-7 döda, nästan flygfärdiga ungar. Varför de övergavs för några dagar sedan vet jag inte, men kanske katterna som stryker omkring har en tass med i spelet. Dagens andra minus.

Åkte till kommunens huvudstad och skulle handla shorts. Ingen storlek som passade, så det blev 3 pocketböcker istället. Minus nummer 3

När vi nu ändå var i stan så köpte vi tunnbrödsrulle. Och helt som vanligt fick jag en fläck av rullen på tröjan. Minus nummer 4

Ja så har det hållit på mest hela dan. Ibland blir man tokig.

Idag har det dock startat bättre bokade en resa, ska rensa lite ogräs och se på tennis på eftermiddagen.

Av Pink Ozzy - 4 juni 2010 10:04

Sicilien qui veniamo betyder Sicilien här kommer vi om jag inte har helt fel. Hur som helst så har jag nu bokat biljetter för en veckas resa. Behöver det efter gårdagen och några andra dagar. Ska bli skönt att besöka Maffians högborg. Ska kanske köpa mig en vit hatt med svart band så man passar in...

Av Pink Ozzy - 3 juni 2010 11:18

Jag har en pensionärshem inpå knutarna. Tydligen får personalen inte röka inom området längre. Därför använder man mycket flitigt en parkbänk som står 50 meter från området. Detta innebär att det under stora delar av dagen sitter minst en person där och röker.

Så om nu kommunen förbjöd rökningen helt för personalen, eller tvingade dom att stämpla ut under rökpausen så skulle ju kommunen kunna anställa en person till....

Av Pink Ozzy - 3 juni 2010 11:03

Lyssnade nu på morgonen på ABBA i min IPod under tiden jag vattnade mina trädgårdsland. Det var länge sedan jag lyssnade på så många låtar i en följd. Det som slår mig är några saker.

  1. Hur kunde bandet bli så stor när man uttalade det engelska språket så uselt. Speciellt tjejerna. Eller var det tack vare denna dåliga engelska som de blev så stora.  
  2. På en av de sista skivorna förekommer en lite längre låt som egentligen ska vara en minimusikal. Detta var alltid en bit man gärna hoppade över för man tyckte den var så töntig. När just denna skiva kom sa Björn och Benny att de gärna ville göra en musikal eller liknande. Jag kommer ihåg att jag tyckte att det var vansinne att ge upp en otrolig karriär för en osäker musikalframtid. Tänk så fel jag hade!
  3. Tänk att jag redan på den tiden var en allätare av musik. Jag hade ju inte så många LP-skivor. Mest blev det nog billiga samlingar som då ofta hette "Top of the pops". Men sen hade jag också en brokig samlig av Tom Jones, Black Sabbath, Led Zeppelin, Blood Sweat and Tears, CCR, ABBA, Björn Skifs och Blåblus. Snacka om spännvidd. 
Av Pink Ozzy - 3 juni 2010 10:58

Jag blir alltid lika förbannad när jag ser att någon gett sig på äldre. Läser just att man gripit en sådan ynkrygg för mordet på Elsie som blev 73 år och mördades när hon plockade blommor.

Men det är inte bara hon. Det rycks väskor, man stjäl medan man ringer på och vill låna telefonen o s v .

Fan, skithögar, ge er på några i er egen storlek. Men det vågar ni ju inte, ynkryggar.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se