Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under juni 2010

Av Pink Ozzy - 21 juni 2010 09:58

Det finns, jag tänker på speciellt en bloggare, som retar sig på män som vill ha en avsugning. Hon har aldrig skrivit om ifall hon vill ha det eller inte. Det får mig att tänka på en gammal, nu hädangången, vän. Han kom till mig en dag på jobbet på 80-talet och sa:

- Du har du hört vad den nye konstruktören sa till XX?

- Eh, nej.

- Att han älskade att slicka en fitta!!!

- Jaha och?

- Fy fan vad äckligt!

- Men du XX. Du berättade ju att ni på 50-60 talet var i Polen och att d blev avsugen framför alla kompisar på en strippbar.

- Ja  men det är ju en djävla skillnad!

Sen var det ingen idé för mig att fortsätta samtalsämnet.

Men bara för att alla ska bli nöjda, eller inte, så får du se hur aporna gör.


ANNONS
Av Pink Ozzy - 20 juni 2010 10:59

Visst, han har övat länge på talet, men erkänn att det var ett mycket bra tal. Vi får hoppas han kan leva upp till det. Och till alla andra män säger jag bara: Lyssna på talet och ta till er. Det han säger till sin fru gäller alla oss män.


ANNONS
Av Pink Ozzy - 20 juni 2010 10:36

Att våra vanliga korvar innehåller allt skräp som blir över när man styckar djur har man väl vetat, men nu läser och hör jag att det finns flamskyddsmedel i vanlig varmkorv! Dessutom innehåller de en hel del bakterier. Jag säger som Strindberg: Det är synd om oss människor.

Varför är det för mycket bakterier i korven? Min filosofi är att man skar ut kotletter och annat först och skrapar sen ner spillet i en stor hink.  Där får det så tills hinken är full. Under tiden börjar de små bakterierna ta sig dit. Sen häller man hinken i ett större tråg och där får spillet ligga till det är fullt och bakterierna fått växa till sig. Därefter går skräpet till korvtillverkaren som häller över köttskräpet i ett annat tråg och tillsätter stabiliseringsmedel, smakämnen och flamskyddsmedel. Ja de behöver ju inte tillsätta bakterier. Det sköter de små djävlarna så bra själva p g a att man inte håller rent på rätt sätt på slakterier och korvtillverkare.

Visst ska du väl ha en grillad till?

Av Pink Ozzy - 20 juni 2010 09:57

Jag ska vara ärlig. Jag har tjuvtittat på bröllopet. Det blev lite luckor i fotbollen och dessutom har jag inte mått så bra några dagar så jag fick vila lite emellan lekarna med barnbarnen. Men jag knäppte om precis när kungen skulle överlämna Viktoria och hur antirojalistiskt jag än har blivit med åren så får jag erkänna att det kom en tår. Ja, jag vet, jag är lite blödig i vissa fall. Jag lastar min barndom för det. Det jag inte fick då tar jag tydligen igen nu, jag vet inte. Men visst såg det ganska häftigt ut när lille Danne stod där halvvägs in i kyrkan och tog emot sin brud från en mäkta stolt kung. Skitt, häftigt. Sen kom det faktiskt en liten tår till när de sa "ja". OK, Daniel ser ut som "Boxer-Robert", men Viktoria, får man ju erkänna, är charmig även om hon inte är min typ. Jag tyckte inte hon var "kunglig" glad utan " brudligt" glad om du förstår vad jag menar. Hon gav blanka fan i försiktigheten utan visade sina känslor öppet. DET är stort och det var kanske det som fick mig att ta till tåren.

Senare på kvällen fick bröllopet kämpa med både speedway och fotboll och fick inte många sekunder. Det jag inte förstår är var det är för kul att se andra äta. Nej, där vann fotbollen överlägset.

Av Pink Ozzy - 20 juni 2010 09:43

Här sitter jag på altanen och ser sakta solen ta över allt mer av trädgården. I mitt högra öra hör jag ett antal skator vilt kivandes och i det vänstra Björn Ranelids lugna mångordiga, målande röst. Tänk att en söndag kan börja så fantastiskt bra.

  Bilden är hämtat från Sveriges Radios hemsida.

Av Pink Ozzy - 19 juni 2010 09:45

Har ni sett den påtvingade reklamen som ligger oftast i topp på bloggarna. Tele 2 har nog nästan slagit rekord genom att kalla Bjursås för Dalarnas Schweiz. Var får de allt ifrån. Har någon på Tele2 ens sett Schweiz på vykort? Om inte kan ni väl skicka dit nån av fåren som springer runt i TV:n i tid och otid, så slipper ni sedan sådana helt felaktiga påståenden. Bjursås - Dalarnas Schweiz!!! Ja ni är roliga ni.

Av Pink Ozzy - 19 juni 2010 09:37

De ska visst va nå´t bröllop idag. En gympakille från Ockelbo och en av våra prinsesser. Ja va ska man säga? Ja har ju den smala lycka att få va barnvakt åt min avkommas småkottar ida så ja slipper ju å kolla på dummburken efter kändissar å sånt. De blir å va i de gröna gräse och lattja me trasan själv med kidsen. Sen blir re nog te och gå på alla fyra osså å se ut som en häst för ena kotten gillar ju Pippi så ja få va lilla gubben. Ja de ska va ja de som nästan väger mer än kusen.

Men de ska väl ha  ett skaplit bröllop de två. Ja har inget ont mot de, de har inte gjort mej nå´t ont. Ja få väl avstå nån krona av skattepengen så de överlever, stackarna.


Av Pink Ozzy - 19 juni 2010 09:31

Nu skiter jag i tippandet. En del lag spelar som höns och andra får hjälp av domaren. Vem fan tog in ett stolpskott från de forna ryska provinserna. Det enda runda han har sett innan VM var väl en kanonkula. Men ostskivan hade han i handen 9 gånger! OK, 4-5 gånger var väl OK, men 9! Varav 2 på Klose som inte skulle haft något. Sorgligt när en match avgörs av inkompetenta domare. Men det händer ju varje VM att en domare blir så lycklig över att få vifta med korten att han vinkar hela tiden.

Så nu blir det inget mer tips från detta VM. Jag tippade ju ändå som en kratta.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se