Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 30 juni 2010

Vilken trädgård!

Av Pink Ozzy - 30 juni 2010 06:10

När man kommer tillbaka efter 1 vecka på Sicilien så har trädgården formligen exploderat. Jag gick upp klockan 5 för att hinna skriva lite på bloggen, läsa mejl och läsa andras bloggar. Västeråsgurkorna som var 3 cm förra veckan är redan klara för plockning. Pionerna hade bara knoppar, men är nu i full blom. Det vilda och det äkta vinet har dragit iväg med metern åt alla håll. I trädgårdslandet kommer årets första potatisar att tas upp idag och inmundigas med sill och nubbe. Och vilka jordgubbar! När vi åkte fanns en del vita. Nu var det stora röda i hela landet. De flesta blommor är större och ståtligare än någon gång tidigare. Men där tror jag mig ha svaret. Jag skrev för ett tag sedan om en vattenkanna som heter Towa och som man kan köpa via nätet. Den och dess innehåll har nog gjort susen i trädgården denna sommar. På så sätt är det riktigt skönt att komma hem.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 09:38

Vi har tydligen en kulturminister även om det inte verkar så. Hon heter Amanda Lind. Ja, det är hon med ett storkbo på huvudet. Vore kanske bättre ifall hon hade något I huvudet också. Det jag först och främst tänker på är Danny Saucedo i Piteå. D...

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 09:24

Hagia Sofia kyrka i Turkiet ska göras om till moské. Erdogan behöver fler valröster och det finns fler muslimer än kristna i landet. För mig känns det bara så främmande att förändra en kyrka i grunden. Kyrkan byggdes som kyrka men gjordes om till ...

Av Pink Ozzy - Onsdag 12 aug 09:30

En man i Danmark anklagas för övergrepp på 111 barn. Stegla den jäveln. ...

Av Pink Ozzy - Tisdag 11 aug 16:16

OK, jag gillar inte Danny Saucedo. Men jag gillar ännu mindre att han utsätts för någon form av paragrafrytteri. Nu är det dags igen. Återigen stoppas han från en spelning. Själv känner jag det hela som enkelt. Förväntar man sig 10.000 och får t...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:40

Belarus idag, men vi kan lägga till en hel hög med länder österut som valfuskar i varenda val. Du har Ryssland, Kina, Ungern, Nordkorea och nästan alla länder som slutar på "stan". Dessutom finns det en hel del afrikanska länder som inte är så bra på...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se